۶۸۸۳۰۳
۵۰۶۳
۵۰۶۳
پ

طرز تهیه پوره باقلا

از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

ماهنامه سفره ایرانی: از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

میزان سرو: ۴ الی ۶

مواد لازم:

  • باقلا: 500 گرم
    پیاز (ریز خردشده): یک عدد
    روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    لیموترش: نصف یک عدد
    نمک: یک قاشق چای خوری
    آب گرم: به مقدار لازم

مواد لازم تزیین:

  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
    شبت (تازه): 4 الی 5 عدد

طرز تهیه پوره باقلا

طرز تهیه:

  1. باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل ۲ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
  2. پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود ۴ انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.
  4. اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.
  5. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.
  6. پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج