۶۹۱۴۶۵
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

ادامه تهدید مسلمانان در انگلیس

وزیر پاکستانی تبار امور جوامع انگلیس پنجمین سیاستمدار مسلمان این کشور است که نامه تهدیدآمیز فراخوان &#۰۳۹;روز مجازات مسلمانان&#۰۳۹; را دریافت می‌کند.

ایرنا: وزیر پاکستانی تبار امور جوامع انگلیس پنجمین سیاستمدار مسلمان این کشور است که نامه تهدیدآمیز فراخوان 'روز مجازات مسلمانان' را دریافت می‌کند.


ساجد جاوید با انتشار پیامی در توییتر تصویر نامه‌ای را منتشر کرد که اخیراً از سوی گروهی ناشناس برای مردم انگلیس ارسال و در آن سوم آوریل (14 فروردین) به‌عنوان روز مجازات مسلمانان معرفی‌شده است.


نویسندگان در این نامه خواننده را به ارتکاب اقدامات خشن علیه مسلمانان تشویق کرده و برای هر اقدام امتیازی در نظر گرفته‌اند. این اقدامات شامل مواردی همچون فحاشی، کشیدن روسری از سرزنان مسلمان، اسیدپاشی، حمله با چاقو و بمب‌گذاری در مساجد است که از ۱۰ تا ۱۰۰۰ امتیاز برخوردار است.


پیش از ساجد جاوید چهار نماینده مسلمان دیگر پارلمان انگلیس این نامه را دریافت کرده که به دنبال آن پلیس لندن وارد عمل شده است.


منابع انگلیسی می‌گویند: در نامه‌ای که برای وزیر امور جوامع انگلیس ارسال‌شده، علاوه بر وجود یک ماده چسبنده، نسخه‌ای از نامه‌های تهدیدآمیزی که به مسلمانان سایر شهرهای انگلیس ارسال گردیده ضمیمه‌شده است.


موسسه انگلیسی 'تل ماما' که مسئولیت نظارت و اندازه‌گیری سطح جرائم اسلام هراسی در این کشور را بر عهده دارد در گزارشی ضمن بررسی مهر اداره پست انگلیس اشاره می‌کند که مبدأ آن شهر شفیلد می‌باشد و عنوان می‌کند این نکته یادآور نامه تهدیدآمیز مشابهی است که نوامبر گذشته به مسجدی در منچستر ارسال شد و در پی آن مورد تعرض جریانات راست افراطی قرار گرفت. این نهاد انگلیسی معتقد است نامه یادشده بخشی از پویش وسیع‌تر ضد اسلامی است که طی سال‌های اخیر به‌ویژه پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا شکل‌گرفته است.


پلیس ضد تروریسم انگلیس در حال حاضر مشغول تحقیق درباره این پرونده است.


نخست‌وزیر انگلیس روز چهارشنبه گذشته طی اظهاراتی در مجلس عوام این کشور، تهدیدهای یادشده را رفتاری زشت و غیرقابل‌قبول توصیف کرد که جایگاهی در انگلیس ندارد.


کارشناسان معتقدند که روند افزایش اسلام هراسی پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ میلادی پررنگتر شده و مادامیکه دولت این کشور واکنش قاطعی را نشان ندهد این روند متوقف نخواهد شد.


مسعود شجره، رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس پیشتر در گفت‌وگو با ایرنا گفته بود که اسلام هراسی بخشی از واقعیت نگران‌کننده در جامعه انگلیس به شمار می‌رود و یکی از دلایل آن را نقش رسانه و سیاستمداران توصیف کرده بود.


وی افزود: سیاستمداران انگلیس، تروریسم را بهانه کرده و با وضع قوانین جدید مسلمانان را با افراط‌گرایی و تروریسم پیوند می‌زنند. این مساله سبب شده تا اسلام هراسی به‌عنوان جریانی مشروع و پذیرفته‌شده در جامعه این کشور نهادینه شود.


حجت رمزی مدیر موسسه اسلامی تحقیقاتی آکسفورد نیز به ایرنا گفته بود که دولت انگلیس پدیده اسلام هراسی را جدی نمی‌گیرد.


بر اساس گزارش وزارت کشور انگلیس، افزایش جرائم ناشی ازنظرت نژادی و مذهبی در این کشور در سال گذشته افزایش داشته است. گزارش یادشده حاکی از آن است که ۷۸ درصد جرائم صورت گرفته ناشی از تنفر نژادی و ۷ درصد با انگیز تنفر از مذهب صورت گرفته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اخه مسلمان تو گشور کفار چیکار داره خوب بره گشور خودش

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج