۶۹۳۰۶۵
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

هند، بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان را می‌سازد

دولت هند در راستای کاهش وابستگی این کشور به سوخت های فسیلی مانند ذغال سنگ و نفت در حال ایجاد بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان است.

خبرگزاری ایرنا: دولت هند در راستای کاهش وابستگی این کشور به سوخت های فسیلی مانند ذغال سنگ و نفت در حال ایجاد بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان است.

به نقل از روزنامه آمریکایی 'لس آنجلس تایمز'، دولت دهلی نو در حال حاضر بر روی ساخت یک پارک خورشیدی وسیع به نام پاواگادا در جنور این کشور کار می کند که انتظار می رود پس از بهره برداری با تولید دو هزار مگاوات، بزرگترین ایستگاه نیروی برق خورشدی جهان باشد.

برای ساخت این پارک میلیون ها قطعه پانل خورشیدی کنار هم قرار گرفته اند تا برق مورد نیاز حداقل ۷۰۰ هزار خانوار روستایی را تامین کنند.

پروژه مذکور جدیدترین برنامه هند برای سوق دادن این کشور به سوی استفاده از انرژی پاک برای تامین سوخت مورد نیاز مردم به جای سوخت های فسیلی است.

تلاش های هند برای ساخت مزارع متعدد نه تنها به پیشرفت این کشور بخصوص در بخش کشاورزی و کاهش اتکای آن به منابع خارجی تامین سوخت خواهد انجامید بلکه به بهبود اوضاع محیط زیست در جهان و کاهش آلودگی ها کمک خواهد کرد.

لازم به ذکر است ساخت این نیروگاه های خورشیدی تنها بخشی از برنامه های هند برای مطرح کردن خود به عنوان یک قطب اصلی مبارزه با آلودگی های کره زمین در غیاب آمریکا است. واشنگتن با نادیده گرفتن توصیه های کارشناسان سال گذشته با دستور مستقیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور تصمیم گرفت از معاهده بین المللی آب و هوا خارج شود.

در حال حاضر، درست زمانی که آمریکا صندلی خود را در این معاهده خالی کرده است، هند با برنامه ریزی درست به سوی جایگزینی آن پیش می رود.

در همین راستا، دهلی نو هفته پیش میزبان اجلاس رهبران ائتلاف بین المللی خورشیدی شد تا با انجام طرحی به ابتکار عمل نارندرا مودی نخست وزیر هند حدود یک تریلیارد دلار منابع مالی لازم برای ترویج استفاده از انرژی خورشیدی در ۱۲۱ کشور جهان اختصاص دهد.

به دلیل هزینه پایین تولید و نصب پانل ها و همچنین یارانه های دولت برای ارتقا انرژی های تجدید پذیر، هند سال گذشته با پشت سر گرفتن ژاپن، چین و آمریکا به چهارمین بازار بزرگ انرژی خورشیدی جهان تبدیل شود. این در حالیست که مودی هدف تولید ۱۰۰ گیگا بایت برق از منابع خورشیدی در سال ۲۰۲۲ را مطرح کرده است.

کارشناسان سیاسی بر این عقیده اند که برنامه ها و تلاش های هند علاوه بر اهداف اقتصادی، منافع سیاسی را دنبال می کند.

'تیم گلد'، رئیس بخش چشم انداز انرژی در سازمان آژانس جهانی انرژی ( IEA) اخیرا گفت که هند در حال ظهور به عنوان نیروی محرک اصلی در روند جهانی مصرف انرژی است.

وی درباره 'چشم انداز جهانی انرژی در سال ۲۰۱۷ ' تاکید کرد که نحوه استخراج و استفاده از تمام سوخت ها و فناوری های مدرن نشان می دهد که هند به عنوان یک نیروی محرک اصلی در روند جهانی انرژی ایفای نقش می کند.

به گفته وی، از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون بیش از ۵۰۰ میلیون نفر در هند به برق دسترسی پیدا کرده اند. از سال ۲۰۱۱ تاکنون، هر ساله بیش از ۴۰ میلیون نفر در هند از نعمت برق برخوردار شده اند که این امر نشان دهنده رشد پایدار این کشور در زمینه تامین انرژی بوده است.

هند که از جمله کشور های امضا کننده توافق اقلیمی پاریس است متعهد شده تا سال ۲۰۳۰، ۴۰ درصد از ظرفیت انرژی خود را از طریق منابع غیر فسیلی تامین و همچنین با درخت کاری کافی ۲.۵ تا ۳ گیگاتون دی اکسید کربن را از جو خارج کند.

سازمان جهانی انرژی در گزارش خود اعلام کرده است که هند برای رسیدن به این اهداف اقداماتی مانند ساخت ساختمان های کم انرژی، هوشمند سازی شهر ها و کنترل آلودگی هوا را انجام می دهد.

هند در سال ۲۰۱۱ برنامه ملی این کشور برای انرژی خورشیدی با هدف جبران بخشی از کمبود انرژی بدون افزایش آلودگی در سومین اقتصاد بزرگ قاره آسیا را آغاز کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      از ما یاد گرفتن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج