۷۳۹۲۷
۲۸ نظر
۱۲۶۵۴
۲۸ نظر
۱۲۶۵۴
پ

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود نمی شود. انواع ترشی های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی های از بسیاری از آنها بی خبر هستیم و حتی تصور هم نمی کنیم با این مواد هم می توان ترشی درست کرد.

برترین ها: شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود نمی شود. انواع ترشی های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی های از بسیاری از آنها بی خبر هستیم و حتی تصور هم نمی کنیم با این مواد هم می توان ترشی درست کرد. آیا تاکنون ترشی ترب خورده اید؟ یا ترشی زردآلو امتحان کرده اید؟ از همه جالب تر، ترشی هندوانه خورده اید یا اصلا دیده اید؟

ما در این مطلب ۵ نوع ترشی جالب و هیجان انگیز به شما یاد می دهیم تا درست کنید و به دوستان و آشنایان خود فخر بفروشید.

ترشی هندوانه

• میزان: ۴۵۰ گرم
• زمان تهیه: یک ساعت
• زمان باقی ماندن در چاشنی: یک شبانه روز
• زمان پخت: 45 دقیقه
• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

مواد لازم

• ۴ کیلو و ۵۰۰ گرم هندوانه
• 6 پیمانه آب
• ۱/۳ پیمانه نمک ترشی
• آب سرد
• ۳.۵ پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه سرکه سفید
• ۱.۵ پیمانه آب
• 35 سانتی متر چوب دارچین، خرد شده
• دو قاشق چایخوری میخک

طرز تهیه

۱. برای تهیه این ترشی به سفیده میانی پوست هندوانه نیاز دارید. ابتدا رویه سبز پوست هندوانه را جدا کنید. سپس بخش میوه که صورتی است را جدا کنید. همه اضافی های پوست داخلی هندوانه را تمیز و از آن جدا کنید تا لایه ای سفید رنگ باقی بماند. سپس آن را به مربع های سه سانتی متری برش دهید. باید حدود ۹ پیمانه مکعب هندوانه به دست بیایید.

۲. این ۹ پیمانه را داخل یک کاسه تا تشت بسیار بزرگ بریزید. در یک کاسه بزرگ دیگر، ۶ پیمانه آب، نمک ترشی را با هم مخلوط کنید و روی پوست های هندوانه بریزید. روی آن در بگذارید و اجازه دهید یک شبانه روز بماند.

۳. مخلوط پوست هندوانه را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید. اجازه دهید آب آن به خوبی گرفته و خشک شود. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. آب سرد روی آنها بریزید تا روی پوست را بگیرید. روی حرارت ملایم اجازه دهید تا آب بجوشد. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کم بگذارید به حالت نیم جوش باقی بماند تا پخته شود.

۴. در این مرحله، شیره را درست کنید. در یک قابلمه نچسب، شکر، سرکه و ۱.۵ پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. چوب دارچین و میخک را داخل آن بیندازید. مواد را آبکش کنید و آب آن را نگهدارید. آب صاف شده را داخل همان قابلمه برگردانید.

۵. پوست های هندوانه را به قابلمه مخلوط شیره اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید پخته و پوست ها شفاف و بی رنگ شوند.

۶. پوست های شفاف هندوانه و شیره آن را داخل شیشه تمیز و استرلیزه بریزید. حدود یک سانتی متر از بالای آن را خالی بگذارید. سپس در شیشه را محکم ببندید.

۷. شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

ترشی لوبیا سبز

• زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
• زمان باقی ماندن در چاشنی: 4 ساعت
• زمان پخت: ۳ دقیقه
• فرایند سرد شدن: یک ساعت و نیم

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

مواد لازم

• 1350 گرم لوبیا سبز تازه
• سه پیمانه آب
• سه پیمانه سرکه سیب
• یک قاشق غذاخوری نمک ترشی
• 3 قاشق غذاخوری شوید تازه
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
• 6 حبه سیر رنده شده

طرز تهیه

1. لوبیاها را بشویید و آبکش کنید. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه قرار دهید و رویشان آب جوشیده بریزید تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.

2. لوبیاها را داخل کاسه بزرگ بریزید.

3. در یک قابلمه بزرگ، سه پیمانه آب، سرکه، نمک ترشی، شوید، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس در دمای اتاق خنک کنید. بهتر است پیش از سرو به مدت 4 ساعت آن را سرد کنید و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان باقی ماندن در چاشنی: ۳۰ دقیقه
• فرایند آماده سازی: 10 دقیقه

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

مواد لازم

• یک پیمانه سرکه بالزامیک سفید
• نصف پیمانه عسل
• نصف پیمانه آب
• چوب دارچین ۵ تا ۷ سانتی متری
• 6 عدد میخک کامل
• ۹۰۰ گرم زردآلوی رسیده

طرز تهیه

۱. برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دهید بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.

۲. یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند.

۳. این کار را با همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهارقاچ کنید. سپس آنها را داخل یشه شسته و استرلیزه شده بریزید.

۴. شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.

۵. شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

ترشی کدو سبز

• زمان تهیه: ۵۵ دقیقه
• زمان استراحت: 2 ساعت
• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

مواد لازم

• یک کیلو و ۶۰۰ گرم کدوسبز
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• ۳ قاشق غذاخوری نمک ترشی
• تکه های یخ
• دو پیمانه سرکه سیب
• 1.5 پیمانه شکر
• یک قاشق غذاخوری تخم خردل
• نصف قاشق چایخوری تخم کرفس
• یک قاشق چایخوری دانه فلفل
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه

1. کدوها را بشویید و حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، 12 پیمانه کدوسبز و یک پیمانه پیاز خلال شده را با هم مخلوط کنید. روی آنها نمک بپاشید. خوب هم بزنید، سپس روی آنها قالب های یخ بریزید. روی آنها یک بشقاب سنگین قرار دهید و بگذارید دو ساعت در دمای اتاق باقی بماند.

2. همه یخ ها را جدا کنید و کدوها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آنها گرفته شود. در یک قابلمه استیل، سرکه، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، دانه های فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط بجوشد تا شکر آب شود. سپس کدو را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. به طور مدام هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش باشد.

3. کدوها را داخل یک شیشه استرلیزه بریزید و در آن را محکم ببندید.

4. شیشه ترشی را داخل آب جوش روی حرارت 10 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بگذارید خنک شود.

ترشی تربچه

• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان خنک شدن: یک تا ۲ ساعت
• زمان پخت: 15 دقیقه
• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!
مواد لازم

• 900 گرم تربچه
• ۲.۵ پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری نمک
• ۲ ۳/۴ پیمانه سرکه سفید
• 3 قاشق غذاخوری شکر
• دو قاشق چایخوری دانه فلفل
• 10 عدد میخک
• نصف قاشق چایخوری ادویه هفت بیجار

طرز تهیه

۱. تربچه ها را بشویید و سر و ته آنها را جدا کنید. آنها را حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، ۲.۵ پیمانه آب و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تربچه را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال خنک کنید. به طور مرتب هم بزنید. سپس با آب سرد آبکش کنید.

۲. در یک قابلمه لعابی سرکه، شکر، دانه های فلفل، میخک و ادویه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و تا زمانی هم بزنید تا شکر آب شود. سپس حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه در قابلمه را بگذارید.

۳. تربچه ها را داخل شیشه های استرلیزه شده بریزید. سرکه داغ شده را روی تربچه ها بریزید و حدود یک سانتی متر از سر آن را خالی بگذارید.

۴. شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فريبا

      من كه همشون رو خوردم

    • بدون نام

      اي بابا انگار خودت تا حالا نخوردي!!!!!!!! هندوانه و زردآلو كه بسيار بسيار بسيار بسيار قديمي هستند و مادر بزرگا درست مي كردن لوبيا سبز هم كه مال دهه جديده !!! تربچه و كدو سبز هم كه من درآوردي جديده كه نخورديم!!!!1

    • بحیرا

      من به جز هندوانه همشونو هم درست کردم و هم خوردم.نمیدونم چرا برا مجله اینقدر عجیبه!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آفرِِِِِِِِِِِِِِیـــــــــــــــن!

    • افشین

      اینا که همه جا هست.دوست عزیز معلومه هنوز ترشی عجیب ندیدی.من تو ارمنستان ترشی حلزون دیدم(این حلزونهای توی صدف بزرگ)تو لبنان ترشی موز دیدم.علاوه بر اینها نوعی ترشی با سیر و گوشت ماهی و سرکه در جنوب ایران درست میشه.

    • jamshid

      من که موقع خوندن اونا حسابی دهنم اب افتاد نوش جانتان .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        واقعا

    • نغمه

      خوش بحال همتون هیچ کدومو نخوردمم

    • مهلا

      زردالو و لوبیا سبز خوردم

    • یاسمین

      خیلی برام جالب بودن بخصوص هندونه باتربچه حتما درست میکنم

    • دنيا

      آقا اجازه من هيچكدومشو نخوردم

    • فاطمه

      بابا دمتون گرم امروز با نامزدم شوخی میکردیم اتفاقی بحث ترشی موز پیش اومد کنجکاو شدم سرچ کنم دستتون درد نکنه که تمام علامت سوال های آدمو خیلی خوب جواب میدید

    • فاطمه

      بابا دمتون گرم امروز با نامزدم شوخی میکردیم اتفاقی بحث ترشی موز پیش اومد کنجکاو شدم سرچ کنم دستتون درد نکنه که تمام علامت سوال های آدمو خیلی خوب جواب میدید

    • بدون نام

      دستون درد نکنه خیلی جالب بود

    • مهسا

      من تاحالا ترشی زرد آلو نخوردم.ب نطرتون خوشمزس ارزش درست کردن داره؟؟؟

    • فرزانه

      دوستان کدوم خوشمزه اس درست کنم؟؟؟

    • نیکی

      وای

    • بدون نام

      حالا برای چی همچین تیتری می زنید ؟عجبا

    • ليلا

      هيچم عجيب نبود غير از تربچه همشو ديده و يا خورده بودم تازه به جاي تربچه شلغم اش رو خوردم

    • شقایق

      ممنم هیچکودومسوو نخوردم تا حالا دوست دارم همشوونو دورست کنم عاشق ترشجاتم

    • ابوالوفایی

      سلام وخسته نباشید دستتون درد نکنه بابت این ترشيجات فوق العاده هست ولی من میخوام بدونم که ترشی چطوری زرد میشود آیا با زعفران زرد میشود یا طوری دیگر

      پاسخ ها

      • راشد۶۹

        بازردچوبه هم میشه
        برا قرمزشدن ازلبووبرگ گلم قرمز استفاده میکنن

    • بدون نام

      ای خدا ... عقل کل زعفران کی تو ترشی میریزه اون زردچوبه هست

    • س

      عالی بود حتما درست میکنم

    • خانم گل

      این ترشی ها غیر از اینکه بیشتراعصابتون رو خردکن فایده ای ندارن.برای استخوان برای معده برای اعصاب برای رحم برای فشارخون برای چاقی برای...همه اینا ضرر داره .تازه حساسیت زا هم هست..مجبورنیستید اینارو درست کنین بعد پول دکتر هم بدین...در عوض حلواها ی مقوی بخورین..

    • بدون نام

      من میخام مربای گردو چاقاله درست کنم پوستشو کندم. 12روز داخل اب گذاشتم 12 ساعتم داخل اب اهک گذاشتم بع چندین بار جوشاندم ولی هنوز تلخ تو رو خدا چکار کنم تا تلخیش بره

    • فروشگاه لوازم ساختمانی محمودی رئوف

      خیلی جالبه مطالبتون. تا بحال ترشی هندونه و کدو سبز نخوردم. درست میکنم ببینم چجوری میشه. سایت خوبی دارین موفق باشین.

    • شیما

      این ترشی که من معرفی میکنم کمتر کسی شاید بشناسه...ترشی هندوانه ابوجهل...یا همون هندوانه بیابانی...این گیاه یه گیاه خود رو هست.میتونین اینترنت سرچ کنید راجبش.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج