۷۴۶۳۹۶
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

هفت نکته درباره نامزدهای اسکار تلویزیونی ۲۰۱۸

نامزدهای بهترین سریال های تلویزیونی ۲۰۱۸ اعلام شد. سال گذشته هزاران اپیزود سریال از شبکه‌های مختلف پخش شدند و میلیون‌ها دلار روی تولیدات تلویزیونی هزینه شد. هفتادمین جایزه امی که به اسکار محصولات تلویزیونی مشهور است همه این‌ها را مد نظر قرار داده و البته در فهرست نامزدهایش شگفتی‌هایی هم به چشم می‌خورد.

مجله دیجی کالا: نامزدهای بهترین سریال های تلویزیونی ۲۰۱۸ اعلام شد. سال گذشته هزاران اپیزود سریال از شبکه‌های مختلف پخش شدند و میلیون‌ها دلار روی تولیدات تلویزیونی هزینه شد. هفتادمین جایزه امی که به اسکار محصولات تلویزیونی مشهور است همه این‌ها را مد نظر قرار داده و البته در فهرست نامزدهایش شگفتی‌هایی هم به چشم می‌خورد.

سریال «بازی تاج و تخت» دوباره به بازی جوایز امی برگشته و سریال «داستان یک ندیمه» محصول شبکه هولو که فصل دومش پخش شده هم برای دومین فصل متوالی مورد توجه قرار گرفته است. طبق گزارش ایندی‌وایر و چند سایت دیگر فهرست نامزدهای بهترین‌های تلویزیون در سال گذشته پر از شگفتی‌های خوب و بد بود. با هم هفت نکته درباره نامزدهای بهترین‌های تلویزیون را مرور می‌کنیم:

هفت نکته درباره نامزدهای اسکار تلویزیونی ۲۰۱۸

۱)سریال «تویین‌ پیکس: بازگشت» ساخته کارگردان اسطوره‌ای دیوید لینچ در فهرست نامزدهای بهترین مینی‌سریال دیده نمی‌شود. احتمالا سریال لینچ بیش از اندازه برای تلویزیون خوب و پیچیده بوده است. البته که فصل جدید این سریال در بخش بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه نامزد دریافت جایزه امی شده است اما در بخش بهترین مینی‌سریال نتوانسته رای داوران را به دست بیاورد. به علاوه بازیگر نقش اول آن کایل مک‌لاکلان هم در رقابت با بهترین بازیگران مرد مینی‌سریال‌ها نتوانست توفیقی به دست آورد. بخصوص که بازی مک‌لاکلان فراتر از هر جایزه طلایی بود که می‌توانستند به او بدهند. کاش حداقل لینچ جایزه کارگردانی را به خانه ببرد که کمی درد نامزد نشدن «تویین پیکس» کم شود.

۲)بالاخره اتفاق افتاد. بعد از هشت سال متوالی که سریال کمدی «خانواده مدرن» (مدرن فامیلی) که جزو محصولات محبوب شبکه AMC برای رای‌دهندگان امی بود همیشه در بخش کمدی حضور پررنگ داشت امسال توجهی به آن نشده و در میان نامزدهای امی سال ۲۰۱۸ فقط توانسته در بخش بهترین میکس صدا نامزد شود. این اولین‌بار در تاریخ این سریال است که از فهرست رقابت‌های بهترین سریا‌ل‌های کمدی کنار گذاشته می‌شود. این البته نکته بد جریان نیست چون سریال «خانواده مدرن» به اندازه کافی تا امروز قدر دیده بود و وقتش بود که کنار گذاشته شود.

۳)حذف سریال «شکارچی ذهن» (mindhunter) از فهرست نامزدها جزو کارهای دردناک امسال هیات داوران بود. علیرغم اینکه سریال جنایی روانشناسانه دیوید فینچر نقدهای بسیار مثبتی دریافت کرد و اعتبار خود فینچر هم پشت سریال بود اما نتوانست در جوایز امی خودی نشان بدهد.

۴)از سریال‌هایی که نامزد نشدند گفتیم و باید این را هم ذکر کنیم که این همه نامزدی برای سریال «اوزارک» کمی زیاده‌روی بنظر می‌رسد. تعجب نکردیم که جیسون بیتمن برای بازی درخشانش به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد نامزد شد. اما آیا واقعا این سریال درام شبکه نت‌فلیکس آنقدر قابل تحسین بود که دو نامزدی در بخش کارگردانی و در کل پنج نامزدی امی نصیبش شود؟!یعنی به همان اندازه‌ای که سریال درخشان «آمریکایی‌ها» نامزد دریافت جوایز مختلف شد. تازه سریال جاسوسی شبکه اف.ایکس که واقعا تحسین‌برانگیز و عزیز است در زمینه کارگردانی شایسته هیچ‌گونه نامزدی تشخیص داده نشد بعد «اوزارک» دو بار نامزد شود؟واقعا؟!

۵)کیت هرینگتون و امیلیا کلارک بازیگران نقش جان اسنو و دنریس تارگرین در سریال «بازی تاج و تخت» نامزد دریافت جایزه در بخش‌های خودشان نشدند. این در حالی است که سریال «بازی تاج و تخت»، که قبلا در چند رشته این جایزه را برای شبکه HBO به ارمغان آورده بود، امسال با نامزدی در ۲۲ رشته یک رکورد تاریخی را به نام خود ثبت کرده و مجموع عناوین نامزدی این سریال را طی هفت فصل به عدد شگفت‌انگیز ۱۲۹ رسانده است. پیتر دینکلیج بازیگر نقش تیریون لنیستر برای هفتمین فصل پیاپی در رشته بهترین بازیگر مکمل مرد نامزد شده تا دیگر رکورددار امی امسال باشد.

۶)آل پاچینو ناکام ماند. علیرغم اینکه نقش‌آفرینی آل پاچینو در سریال «پاترنو» تحسین‌ها را برانگیخت و سروصدای زیادی درباره‌اش شد اما درنهایت او رقابت را به نفع چهره‌های تازه‌وارد و جوان‌تر بخش مینی‌سریال‌ها باخت. همین اتفاق برای مندی مور سریال «این ما هستیم (THIS IS US)» هم افتاد و نتوانست هیات داوران را قانع کند که بخاطر بازی درخشانش باید کنار الیزابت ماس و کری راسل و بقیه نامزدهای بازیگر زن قرار بگیرد.

۷)نکته جذاب برای ما حضور تله فیلم «فارنهایت ۴۵۱» در بخش‌های مختلف است. تله فیلمی که کارگردانش رامین بحرانی است. کارگردان تحسین‌شده ایرانی مقیم آمریکا و فیلمنامه‌نویس‌اش هم که از روی داستان ری بردبری اقتباس کرده، امیر نادری است. امیر نادری که سال‌هاست در نیویورک زندگی می‌کند ولی فیلم‌های درجه یکی مثل «تنگنا»، «دونده» و «سازدهنی» در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ از او برای سینمای ایران به یادگار مانده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج