۷۹۰۹۱۰
۴ نظر
۵۰۰۴
۴ نظر
۵۰۰۴
پ

گروه‌های ۶ گانه تصدی پست شهرداری تهران

سی گزینه نهایی شهرداری تهران اعلام شده است. در میان این سی گزینه، هم افراد مشهور هستند و هم افراد گمنام. به صورت کلی می‌توان گزینه‌های شهرداری را در چند گروه دسته بندی کرد.

رویداد ۲۴: سی گزینه نهایی شهرداری تهران اعلام شده است. در میان این سی گزینه، هم افراد مشهور هستند و هم افراد گمنام. به صورت کلی می‌توان گزینه‌های شهرداری را در چند گروه دسته بندی کرد.

۱- وزیران: عباس آخوندی (وزیر سابق مسکن) رضا اردکانیان (وزیر فعلی نیرو) علی ربیعی (وزیر سابق کار) مهمترین افراد در این دسته هستند. از این جمع بیشترین شانس متعلق به عباس آخوندی است که از نظر بسیاری، عملکرد خوبی در وزارت راه و شهرسازی از خود به یادگار گذاشت. علی ربیعی احتمالا به جز حبیب زاده، متحد دیگری در شورای شهر تهران ندارد و اردکانیان هم بعید است وزارت بزرگ نیرو را به خاطر شهرداری تهران رها کند.

۱- معاونان وزیر: کامل تقوی نژاد (معاون وزیر اقتصاد) نصرالله جهانگرد (معاون وزیر ارتباطات) به نسبت وزیران شانس بیشتری دارند. به هر حال مسئولیت صندلی شهرداری از معاونت یک وزیر جذاب‌تر است. ارتباط با دولت هم وجود دارد. تقوی نژاد و جهانگرد، گزینه‌های جدی انتخاب شهردار به شمار می‌روند.

۲- زنان: معصومه ابتکار، شهیندخت ملاوردی، الهه کولایی. به نظر می‌رسد این افراد تجربه کافی برای شهرداری تهران را نداشته باشند. البته معصومه ابتکار فردی است که سابقه عضویت در شورای شهر تهران را دارد و البته یک چهره حامی محیط زیست به شمار می‌رود. با این حال ابتکار هم باید رضایت روحانی را برای خروج از دولت به دست بیاورد.

۳- معاونان شهردار و مجموعه شهرداری: رئیس شورای شهر تهران، چهره خاص هر دوره برای انتخاب شهردار است. او طرفداران خاص خود را دارد، اما مخافان جدی جدا شدن او از شورای شهر هم در شورا حضور دارند.

محسن پورسیدآقایی (معاون فعلی حمل و نقل) پیروز حناچی (معاون فعلی فنی) ابرا هیم شیخ (معاون فعلی نیروی انسانی) ایرج معزی (معاون فعلی فنی عمرانی) حجت میرزایی (معاون سابق) سمیع الله حسین مکارم (معاون سابق) از دیگر افرادی هستند که برای جانشینی افشانی مطرح شده اند. از این جمع حسینی مکارم و میرزایی، به خاطر اختلاف با شهردار سابق، از مسئولیت خود برکنار شدند. با این حال به نظر می‌رسد شانس پیروز حناچی از سایر گزینه‌های این فهرست بیشتر باشد.

به این گروه می‌توان مدیران رده پایین‌تر شهرداری را هم اضافه کرد. مصطفی سلیمی و رسول کشت پور شهرداران مناطق مختلف تهران هستند که شانس کمتری نسبت به مدیران میانی شهرداری دارند.

۴- مدیران وزارت کشور: علی اصغراحمدی (معاون سیاسی وزیر کشور) مصطفی سالاری (استاندار گیلان) مناف هاشمی (استاندار گلستان) علی اوسط هاشمی (استاندار سابق سیستان و بلوچستان) و غلامرضا انصاری (استاندار مازندران در دولت خاتمی) با توجه به شهردار شدن افشانی، سایر مدیران وزارت کشور هم شانس خود را برای نشستن بر صندلی استانداری بالا می‌بینند. میرلوحی و حسن رسولی که هر دو استاندار سابق بوده‌اند و حبیب زاده که معاون وزیر کشور بوده است، وزن بالایی در شورای شهر دارند. عملکرد اوسط هاشمی در سیستان و بلوچستان خوب بوده و در میان این افراد، بیشترین شانس را دارا است.

۵- چهره‌های سیاسی: قرار گرفتن بعضی اسامی در این فهرست، بیشتر یک اظهار ادب اعضای شورا به دوستان خود بوده تا مطرح کردن جدی یک گزینه برای شهرداری تهران. جواد امام (عضو ارشد دفتر خاتمی) صادق خرازی (دبیرکل حزب ندای ایرانیان) و مصطفی موسوی لاری (فرزند وزیر کشور دولت خاتمی) و ابراهیم انصاری لاری (رئیس منطقه آزاد کیش) از این افراد هستند.

۶- گمنام‌ها: چند چهره غیر مشهور هم در این فهرست هستند. حمید امامی، محمودرضا خواجه نصیر، علی مقدس زاده و محمدرضا واعظ مهدوی. بعید است این افراد شانس زیادی برای حضور در شهرداری تهران نداشته باشند.

گروه‌های ۶ گانه تصدی پست شهرداری تهران

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • شکیبه

      اشباع نشدید از تصدی پست ؟

      پاسخ ها

      • @

        چرا اینقد مهمه شهردار تهران شدن!! بهتره یکم تفکر بشه! بنده از الان میدونم که آخوندی شهردار میشه با اینهمه لابیهایی که انجام داده شامو ناهاری که داده! :)

    • بدون نام

      کار آزاد که خوابیده ، نون توی پست دولتیه ، و شبه خصوصی و دولتیه ، بزنید به بدن حالش و ببرید . تهران مرده است

    • بدون نام

      علی اوسط هاشمی علاوه بر کارنامه خوب در سیستان و بلوچستان، در دوره اصلاحات و در زمان شهرداری احمدی نژاد، فرماندار تهران بوده. معاون سیاسی و امنیتی استاندار تهران هم بوده. به علاوه مدیرعامل پارک ارم هم بوده. شنخات بسبار خوبی از تهران داره و از سایر گزینه ها بهتره. البته پاکدستیش و اهل زد و بند نبودنش شاید شانسشو کم کنه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج