۸۲۸۷۳
۷ نظر
۵۰۰۲
۷ نظر
۵۰۰۲
پ

کباب ژاپنی را حتما امتحان کنید

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا .....

کباب ژاپنی را حتما امتحان کنید
برترین ها:

بیف رول ژاپنی

کباب ژاپنی را حتما امتحان کنید

مواد لازم:

• ۶ برش گوشت استیک

• ۱۲ شاخه مارچوبه

• ۱۲ عدد پیاز

• ۱ عدد هویج

• ربع فنجان سس سویا

• ۲ قاشق غذاخوری شکر

• ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی

• ۴۰ گرم کره

• ۱۰۰ گرم قارچ ریز، خرد شده

• پلو برای سرو کنار بیف رول

دستور تهیه:

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت ۴ میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول ۸ سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را ۳۰ ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.

بیف-ماکی با سبزیجات

کباب ژاپنی را حتما امتحان کنید

مواد لازم:

• نصف یک هویج بزرگ (۱۰۰ گرم)، خرد شده از طول

• ۱۰۰ گرم لوبیاسبز، پاک شده

• ۵ عدد قارچ

• ۴۰۰ گرم فیله گوشت

• ۲ قاشق چایخوری روغن نباتی یا کانولا

• ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

دستور تهیه:

هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. ۳ یا ۴ تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشت کوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا ۵ دقیقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و روی آن سس بچکانید.

بیف یاکیتوری

کباب ژاپنی را حتما امتحان کنید

مواد لازم:

• ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

• ۱ قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

• زنجبیل تازه، رنده شده

• ۸۰۰ گرم فیله گوشت، خرد شده به تکه های سه سانتیمتری

• ۴ عدد پیاز، خرد شده

• نیم فنجان مایونز

• ۱ قاشق چایخوری سس خردل

دستور تهیه:

سس سویا، شکر و زنجبیل را در کاسه متوسطی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود. روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.

گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید.

در همین حین، مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • elaheh

      مرسی

    • زهرا

      مچکرم.خعلی خوب بود

    • بدون نام

      جالب بود فقط میخواستم بدونم بدون گوشت هم میشود درست کرد

    • پوری

      عزیزم وقتی میگه کباب باید گوشت داشته باشه

    • بدون نام

      خیلی مزخرف بود

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نوش جونت!!!!!!!!!!!!!

    • نغمه

      معلومه همش شیرینه من دوش ندالم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج