۸۳۶۵۳۵
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

تحریم‌ها، بهانه موتورسازان برای سود بیشتر

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ضمن انتقاد از تصمیم هیات دولت مبنی بر به تعویق انداختن اسقاط موتورسیکلت‌های کاربراتوری گفت: اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده ربطی به تحریم‌ها ندارد و موتورسازان تحریم‌ها را بهانه قرار دادند تا سود بیشتری ببرند. این گونه تصمیم‌گیری‌ها هزینه‌های اجتماعی نیز در پی دارد.

خبرگزاری ایسنا: سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ضمن انتقاد از تصمیم هیات دولت مبنی بر به تعویق انداختن اسقاط موتورسیکلت‌های کاربراتوری گفت: اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده ربطی به تحریم‌ها ندارد و موتورسازان تحریم‌ها را بهانه قرار دادند تا سود بیشتری ببرند. این گونه تصمیم‌گیری‌ها هزینه‌های اجتماعی نیز در پی دارد.

حسین شهیدزاده با بیان اینکه بر اساس آیین‌نامه قانون هوای پاک به ازای هر موتور انژکتوری که وارد بازار می‌شود یک موتور سیکلت کاربراتوری فرسوده باید از چرخ حمل و نقل خارج شود، اظهار کرد: متاسفانه موتورسازان با لابی و پیش‌کشیدن مسائل تحریم و مشکلات اقتصادی توانستند وزارت صنعت را تشویق کنند که این موضوع را در هیات دولت مطرح کند و اجرای آیین نامه قانون هوای پاک را به تعویق بیندازند.

وی با اشاره به اینکه اسقاط یک موتور فرسوده حدود ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد، تصریح کرد: یک موتور کاربراتوری بطور میانگین ۱۵ گرم آلودگی به ازای هر کیلومتر پیمایش تولید می‌کند درحالی‌که اگر همان موتورسیکلت مجهز به سیستم سوخت‌رسانی انژکتوری شود، میزان تولید آلودگی آن به زیر دو گرم در هر کیلومتر کاهش پیدا می‌کند بنابراین تعویق این آیین‌نامه قانونی هزینه‌های اجتماعی در پی دارد.

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه اجرای آیین‌نامه اسقاط موتور سیکلت‌های کاربراتوری سبب می‌شد که در یک دوره چند ساله موتورهای کاربراتوری تهران از چرخه حمل و نقل خارج شوند و دیگر این منبع آلاینده را در پایتخت نداشته باشیم، گفت: اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده ربطی به تحریم‌ها ندارد چرا که در حال حاضر برخی از قسمت‌های موتورسیکلت‌های انژکتوری از خارج از کشور بدون مشکل خاصی وارد می‌شود. موتورسازان تحریم‌ها را بهانه قرار دادند تا سود بیشتری ببرند و برای اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده هزینه نکنند.

شهیدزاده با اشاره به توقف شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری از سال گذشته اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار موتورسیکلت کاربراتوری شماره گذاری شده در کشور وجود دارد که حدود ۳ میلیون از آن‌ها در شهر تهران تردد می‌کنند.

بیش از ۵۰ درصد موتورسیکلت‌های کاربراتوری تهران فرسوده هستند

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان با بیان اینکه بر اساس مصوبه ابلاغی آیین‌نامه‌های اجرایی هوای پاک، بیش از ۵۰ درصد از موتورسیکلت‌های کاربراتوری شهر تهران فرسوده هستند، گفت: در صورت عدم اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده فعلی، روز به روز بر تعداد آن‌ها افزوده می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • شهاب سنگ کجایی بیا

      مشکلی نیست خخخ موتور هم بکنید چهل میلون ما مردم ایران میخریم خخخ

    • بدون نام

      موتور برقی با قیمت مناسب تولید کنید به تدریج و اتوماتیک این موتورها از رده خارج می شوند.
      نیازی به این فشارها نیست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج