۸۶۶۶۹۴
۵ نظر
۵۰۰۸
۵ نظر
۵۰۰۸
پ

پای ملخ صحرایی به رامهرمز باز شد

مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز گفت: جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع با پوشش بوته‌ای و درختچه‌ای روستای بن رشید از توابع بخش سلطان‌آباد رامهرمز ظاهر شدند که بلافاصله از روز گذشته تا ظهر امروز طی دو عملیات سم‌پاشی مؤثر در سطح حدود ۱۵ هکتار بخش عظیمی از دسته‌های ملخ‌ها نابود شدند.

خبرگزاری فارس: سید مهرداد میرسالاری مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رامهرمز، اظهار کرد: جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع با پوشش بوته‌ای و درختچه‌ای روستای بن رشید از توابع بخش سلطان‌آباد رامهرمز ظاهر شدند که بلافاصله با تدارک ادوات، تجهیزات و سموم موردنیاز، از بعدازظهر روز گذشته تا ظهر امروز طی دو عملیات سم‌پاشی مؤثر در سطح حدود ۱۵ هکتار بخش عظیمی از دسته‌های ملخ‌ها نابود شدند.

وی افزود: از بهمن‌ماه گذشته با اعلام ورود ملخ صحرایی از جنوب کشور بلافاصله ضمن تشکیل اولین ستاد ردیابی، رصد و مبارزه، تشکیل کمیته‌ها و اکیپ‌های مربوطه در جهاد کشاورزی و پیش‌بینی تدارکات لازم و اطلاع‌رسانی عمومی به کشاورزان به‌طور مستمر عملیات گشت زنی، رصد و پایش توسط کارشناسان جهاد کشاورزی با همکاری کشاورزان، دامداران روستایی و عشایر در سطح مزارع، مراتع و جنگل‌ها ادامه داشت.

مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز با بیان این‌که این مورد اولین کانون تجمعی مشاهده شده از ملخ صحرایی در رامهرمز بود، عنوان کرد: با حضور و همکاری داوطلبانه کشاورزان، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستای بن رشید و سایر روستاهای بخش سلطان‌آباد اقدامات مؤثری در حال انجام است.

وی گفت: از کلیه همشهریان تقاضا داریم ‌که در امر رصد و ردیابی ملخ همیاری و همکاری لازم را داشته باشند و در هر نقطه‌ای از شهرستان به هر تعداد و هر سنی از ملخ مشاهده کردند سریعاً به جهاد کشاورزی یا بخشداری‌ها اطلاع‌رسانی کنند.

میرسالاری اظهار کرد: کلیه مناطق سرسبز به‌ویژه مناطق جنگلی و بیشه‌ای با توجه به برداشت مزارع مستعدترین و محتمل‌ترین مکان‌های حضور ملخ هستند که در صورت آسیب درختان و جنگل، جبران خسارت و احیای دوباره آن‌ها امری زمان‌بر و هزینه‌دار برای شهرستان خواهد بود.

وی گفت: به دامداران توصیه می‌شود که از چرای احشام خود در مناطق سم‌پاشی شده مطلقاً خودداری کنند و به جهت کانون‌کوبی فوری و جلوگیری از تکثیر و گسترش ملخ که نتیجه آن مبارزه گسترده‌تر و آلودگی بیشتر مراتع و محدودیت چرای دام‌ها می‌شود، تقاضا می‌کنیم که دامداران نیز در پایش و رصد ملخ نیز همکاری کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مبارکه مسئولین چیکار کردن برای مبارزه با این ملخها

    • بدون نام

      درود بر مردم دوست داشتنی رامهرمز

    • سید رضا میرسالاری

      به به چ جالب
      بلاخره دایی ما ی صدایی ازش در اومد

    • وانک علا خلق عظیم

      خوب حالا اصالتا کجایی هستند مسئولان زبان ملخ ها را میفهمند ومیگویند ملخ محلی هیچ ضرری به محصولات نمیرسانند اما ملخ عربستان سعودی وحشتناک کل درختها را میخوره دشمنی با ما دارد مرگ بر ملخ

    • امین قنبرزاده

      واقعاکه خدادلش سوخته به مردم ایران که گوشت کیلویی اندی تومان بخرن وبعدهم درست مشخص نباشه که آیاگوشت گوسفندوگاو واصلاازحلال گوشتان است یاازخروالاغ و...بخاطرهمیم ملخ های لذیذروفرستاده که مردم ایران دچارسوتغذیه نشن بجای اینکه نمازشکربجابیاورن دارن حرف های مفت هم میزنن واقعاکه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج