۹۰۷۱۶۶
۴۲ نظر
۵۰۰۷
۴۲ نظر
۵۰۰۷
پ

فقط ۱۹درصد پزشکان، کارتخوان نصب کردند

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: واقیعت این است که از تعداد پزشکان مشمول تنها ۱۹ درصد به اجرای قانون تمکین کرده‌اند.

ایسنا: مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: واقیعت این است که از تعداد پزشکان مشمول تنها ۱۹ درصد به اجرای قانون تمکین کرده‌اند.

هادی خانی در نشست خبری با موضوع پولشویی و فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی اظهار کرد: مبارزه با فرار مالیاتی یکی از بحث‌های مهم و کلیدی در اقتصاد کشور است، در خصوص نظام مالیاتی با دو واژه سروکار داریم؛ اولا یک حقیقت وجود دارد و آن اینکه امروز اصلی‌ترین، صریح‌ترین و مهم‌ترین و شاید کلیدی‌ترین شیوه برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، پولشویی و نظام‌بندی به اقتصاد کشور، مبارزه با سوداگری، مبارزه با دلال‌بازی نامشروع و اصلاح و نوین‌سازی نظام مالیاتی است.

وی افزود: برای رسیدن به این هدف نیازمند حمایت همه جانبه تمام اقشار و دستگاه‌های حاکمیتی هستیم تا این نظام را در سطح اقتصاد کشور، کارآمدتر و به روزتر کنیم، نظام مالیاتی بر دو اصل پافشاری می‌کند؛ اولا اصل عمومیت یعنی هرکس در سطح کشور که فعالیت اقتصادی می‌کند، مشمول تمکین به قوانین و مقررات مالیاتی کشور است. اصل دوم، عدالت بوده که مبتنی بر ثروت، درآمد و مصرف است.

فقط ۱۹درصد پزشکان، کارتخوان نصب کردند

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: فرار مالیاتی برابر مواد قانونی ۲۷۴ و ۲۰۱ قانون مالیات‌های مستقیم و استناد به ماده ۲۴ ارتقای سنوات نظام اداری یک جرم است و به معنای دست در جیب مردم کردن، دروغ‌گویی، سوءاستفاده از اعتماد عمومی و هدر دادن منابع کشور، برهم زدن توازن رقابت در حوزه اقتصادی کشور، اخلال در نظام بودجه کشور، زمینه ساز بروز تعداد زیادی از مفاسد اقتصادی کشور است.

خانی خاطرنشان کرد: در کشورهای توسعه‌یافته کسی که فرار مالیاتی انجام دهد، بی‌آبروترین فرد جامعه محسوب می‌شود و انگشت نما می‌شود این رویکرد باید در کشور ما نیز ایجاد شود و باید هزینه های ارتکاب این جرم به حدی باشد که هزینه‌های زیادی را برای فرد ایجاد کند.

وی اضافه کرد: واقعیت این است که سازمان امور مالیاتی مظلوم است. اثرات بسیاری از مفاسد اقتصادی کشور، کوتاهی دستگاه‌های متولی اجرایی در اجرای دقیق مقررات در سازمان امور مالیاتی رسوب می‌کند و خود را در قالب شرکت‌های صوری، کارت‌های بازرگانی و اعتباری اجاره‌ای و سایر مفاسد خود را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص علت مظلومیت سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: نوع نگاه برون‌سازمانی ما نسبت به سازمان امور مالیاتی این است که چرا این سازمان نسبت به فرار مالیاتی ضعیف برخورد کرده است اما قبل از این سوال باید به دنبال منشا بروز این فرارهای مالیاتی برویم.

خانی عنوان کرد: امروز مبارزه با فرار مالیاتی خاص دولت و حاکمیت است و خواسته مردم است و به جای پاسخگویی به فرار مالیاتی‌های دانه درشت، ما به مردم پاسخگو هستیم. در حال حاضر سازمان امور مالیاتی شفاف سازی اقتصاد کشور، شناسایی اقتصادهای زیرزمینی و برخورد جدی با فراری‌های مالیاتی را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده و در این راستا با هیچ کس تعارف ندارد.

وی در خصوص اقدامات سازمان امور مالیاتی مطرح کرد: اقدامات ما به دو دسته تقسیم می‌شود؛ اولا اقداماتی که می‌توانیم انجام دهیم و در حال انجام آن هستیم و دوما کارهایی که اجرای آن ضروری است اما به تنهایی نمی‌توانیم آن را انجام دهیم.

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: از جمله کارهایی که در طبقه‌بندی اول قرار می‌گیرد می‌توان به آماده کردن زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تحقق مالیات هوشمند اشاره کرد، اگر سازمان امور مالیاتی بخواهد نقش خود را در شفاف‌سازی اقتصاد کشور در برخورد با جرایم اقتصادی از جمله فرار مالیاتی به خوبی ایفا کند، باید مدرن و هوشمند شود.

خانی اظهار کرد: تاکنون اتوماسیون درون سازمانی انجام شده است و در جایگاه خوبی در این زمینه قرار داریم اما مهم‌تر از آن که به عنوان گام دوم در سازمان از آن یاد می‌شود، تحقق هوشمندسازی نظام مالیاتی و تحقق عدالت مالیاتی ریز داده بر اساس ریز داده‌های اقتصادی فعالان اقتصادی کشور است که سازمان به تنهایی نمی‌تواند آن را انجام دهد.

وی افزود: برای تحقق این گام به مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور که امروز متولی تولید و نگهداری ریز داده‌های اقتصادی فعالان اقتصادی کشور هستند، نیاز داریم و باید بدون هیچ شرطی این کار را انجام دهند زیرا قانون به آنان تکلیف کرده است. ما به دیتاهایی نیاز داریم که پالایش‌شده، معتبر و تمیز باشند. انتظار ما این است که در این خصوص یک رویه همدلی وجود داشته باشد.

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: سازمان تلاش می‌کند در راستای گام دوم خود، حمایت مشروط، محدود و کاهنده و تضمین دار خود را از تولید را افزایش و با فساد مبارزه کند و فعالیت‌های اجرایی خود را مهندسی و در چارچوب فرآیندهای علمی‌شده و بازمهندسی‌شده دنبال کند. اخیرا در جهت همراه‌سازی سایر سازمان‌های متولی مبارزه با مفاسد اقتصادی فعالیت‌های خوبی از جانب سازمان امور مالیاتی انجام شده است.

خانی خاطرنشان کرد: نظام مالیاتی باید هوشمند شود و خواهد شد و سازمان در این جهت عزم جدی دارد تا براساس ریز داده‌های دارایی افراد به سه مقوله رسیدن به اظهار نامه پیش‌فرض، حسابرسی بر مبنای ریسک و طراحی سامانه‌های مانیتورینگ فعالیت‌های اقتصادی کشور برسد.

وی اضافه کرد: برای رسیدن به این هوشمندسازی نیازمند دو الی سه هوشمندسازی دیگر هستیم، یکی از این موارد هوشمندی افکار عمومی است که در حیطه رسانه‌ها است تا مردم را نسبت به قوانین و مقررات مالیاتی آگاه کنند تا به راحتی هویت خود را اجاره ندهند. متاسفانه در حال حاضر بدهکاران کلان مالیاتی افرادی هستند که از پس مخارج اولیه زندگی خود بر نمی‌آیند.

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: همچنین تحقق هوشمندسازی سازمان امور مالیاتی به هوشمندسازی دستگاه‌های ذی‌ربط و ذی‌النفع این سازمان وابسته است.

خانی در خصوص چگونگی احصا ریزداده‌های فعالان اقتصادی عنوان کرد: براساس ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم، تمامی دستگاه‌ها باید ریز داده‌های فعالیت‌های اقتصادی خود را اعلام کنند و متولی این امر سازمان امور مالیاتی است. اگر هر دستگاه‌ و حوزه‌ای در این راستا با ما همکاری نکند مطابق قانون ۲۷۴ مالیات‌های غیر مستیقم پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: یکی از راه‌های دیگر سازمان در جهت احصا ریز داده‌ها، اجرای پروژه صندوق‌های فروشگاهی است. براساس تبصره دو ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم و آیین نامه اجرایی آن ملزم به این هستیم که صندوق‌های فروشگاهی را در سطح کلیه اصناف‌های اقتصادی راه‌اندازی کنیم.

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص مصادیق فرار مالیاتی گفت: چهار محور کلی در جهت مصادیق فرارمالیاتی وجود دارد که شامل جعل یا سواستفاده از هویت اشخاص حقیقی و حقوقی است که در قالب کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای، وکالت‌نامه‌ها، شناسه ملی و حساب‌های اجاره‌ای و ...نمود پیدا کرده است. در حال حاضر جعل هویت بیشترین فراوانی را در کشور دارد که در اثر جهل و ناآگاهی اقشار ضعیف و بعضا اقشار باسواد از قوانین نظام مالیاتی است.

در حال حاضر یکی از چالش‌های جدی ما اجاره دادن هویت است

خانی اظهار کرد: در حال حاضر یکی از چالش‌های جدی ما اجاره دادن هویت است که در جامعه بسط پیدا کرده که در قالب حساب‌بانکی و کارت ملی اجاره‌ای بروز پیدا کرده و این امر سبب شده که سازمان مالیاتی با بدهکاران مالیاتی مواجه شود که قدرت پرداخت مالیات خود را ندارند زیرا هویت خود را به یک فراری مالیاتی اجاره داده‌اند.

وی اضافه کرد: یکی از راه‌های مبارزه با جعل هویت، اجرای قوانین و مقررات اعتبار سنجی است، مقررات متعددی در این زمینه در کشور وجود دارد و دستگاه‌ها متولی اعتبار سنجی هستند. این بحث در کشور مغفول باقی مانده است.

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: از انواع دیگر مصادیق فرار مالیاتی می‌توان به جعل یا ارائه غیر واقعی اسناد به نظام مالیاتی اشاره کرد و تا زمانی که دولت الکترونیک به صورت کامل در کشور اجرا نشود و و حذف کاغذ صورت نگیرد، این مشکل باقی خواهد ماند. مصداق سوم فرار مالیاتی سواستفاده از قوانین و مقررات است. در قوانین معافیت و بخشودگی‌هایی گذاشته شده و در نهایت مصداق چهارم فرار مالیاتی، سوءاستفاده از معافیت‌های مالیاتی است.

خانی در خصوص اقدامات سازمان در خصوص ساماندهی دستگاه کارتخوان (POS) برای پزشکان خاطرنشان کرد: بنده امروز بسیار متاسفم از اعلام این خبر که با وجود تعامل خوب سازمان با قشر تحصیل‌کرده پزشکان و تمدید دوباره فرصت، پزشکان در آزمون شفاف‌سازی اقتصاد کشور و اعتماد سازی مردم به شفافیت اقتصادی کشور نمره خوبی را دریافت نکرده‌اند و این درحالی است که انجام این فرآیند ۱۰ الی ۱۵ دقیقه از وقت پزشکان را خواهد گرفت.

وی ادامه داد: اعلام کرده‌ایم که تا ابتدای مهرماه ساماندهی کارتخوان‌ برای پزشکان را عملیاتی خواهیم کرد و امیدواریم تا این زمان نمره قبولی آنان را ارتقا دهیم اما واقیعت این است که از تعداد پزشکان مشمول تنها ۱۹ درصد به اجرای قانون تمکین کرده‌اند.

خانی گفت: افرادی که تا مهرماه به اجرای قانون تمکین نکنند، از نظر سازمان یک استعداد بالقوه و بالفعل فرار مالیاتی محسوب می‌شوند و اگر فرار مالیاتی بر آنان محرز شود، بر طبق قانون با آنان برخورد خواهیم کرد. انتظار داریم که برای تحقق اهداف شفاف‌سازی کشور پزشکان همراهی بیشتری با ما داشته باشند.

وی اضافه کرد: همچنین کسانی که تا پایان مهرماه به قانون تمکین نکنند دو درصد از درآمد آنان به عنوان جریمه مطالبه خواهد شد که غیر قابل بخشش است. افرادی که در فضای مجازی برای جو سازی تلاش کردند و یا پزشکان را به عدم همکاری با سازمان امور مالیاتی تشویق کردند، این افراد در اولویت دفتر مبارزه با پولشویی قرار خواهند گرفت.

نگاه سازمان مالیاتی به فعالیت‌های غیرمجاز و مجازی، مشکوک به فرار مالیاتی است

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص برنامه‌های سازمان برای اخذ مالیات از کسب‌وکارهای مجازی مطرح کرد: اگر یک فعالیت اقتصادی از کانال رسمی آغاز شود به اسناد دسترسی داریم و مالیات مطالبه می‌شود اما فعالیت‌هایی که از کانال رسمی شکل نمی‌گیرد و بدون مجوز است، نگاه سازمان به این فعالیت‌ها به عنوان یک مورد مشکوک به فرار مالیاتی است.

خانی در خصوص میزان فرار مالیاتی در استان تصریح کرد: برآورد کردن فرار مالیاتی مستلزم داشتن ریز داده‌های همه فعالیت‌های اقتصادی است که متاسفانه به آن دسترسی کامل نداریم. باید به فرار مالیاتی ریشه‌ای تر نگاه کنیم و در تمام کشور این مساله وجود دارد و اگر نتوانیم آن را کنترل کنیم، پیش‌بینی ما افزایش روزمره فرار مالیاتی است.

وی افزود: در حال حاضر اجماع ملی منحصر به فردی نسبت به مبارزه با فرار مالیاتی در کشور ایجاد شده و امروز اعلام می‌کنم که اگر فرار مالیاتی هر فرد برای ما محرز شود، برخورد بسیار سختی با آن فرد خواهیم داشت.

تا پایان امسال هر دستگاهی که شناسه یکتا دریافت نکند، غیرفعال خواهد شد

مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما در کشور دستگاه‌های کارتخوان اجاره‌ای است، تاکنون حدود هفت میلیون دستگاه در کشور وجود دارد و این یک ابهام جدی است که نیت توزیع این دستگاه‌ها چیست و بر اساس ماده ۹ آیین‌نامه اجرایی تبصره دو ماده ۶۹ مالیات‌های مستقیم بانک مرکزی موظف است این دستگاه‌ها را با کمک ما ساماندهی کند و تا پایان امسال هر دستگاهی که شناسه یکتا دریافت نکند، غیرفعال خواهد شد.

خانی بیان کرد: همچنین از مردم خواهشمندیم در صورت عدم تطابق رسید کارتخوان با نام فروشگاه آن را از طریق سامانه ۱۵۲۶ به ما اطلاع‌رسانی کنند تا به روش سنتی با افراد برخورد شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      مطب های خصوصی باید تحریم بشن .درامدشون قطع شه .فقط بیمارستان ودرمانگاه دولتی بریم.هیچ احتیاجی به مطب ها نداریم. با کارتخوان و کارت بانکی های خالیشون بازی بازی کنن.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        جک میگی حاجی احتمالا تا حالا نرفتی بیمارستان دولتی یه شب برو بگو دستم شکسته ببین اصن کسی بهت میگه خرت به چند

      • بدون نام

        یعنی دولت توانایی نداره یا پزشگان از نژاد ژن های خوب هستن؟

    • ناشناس

      مطب های خصوصی باید تحریم بشن .درامدشون قطع شه .فقط بیمارستان ودرمانگاه دولتی بریم.هیچ احتیاجی به مطب ها نداریم. با کارتخوان و کارت بانکی های خالیشون بازی بازی کنن.

    • بدون نام

      ۸۱ درصد باقی مانده چی سلبیریتی هستند

    • بدون نام

      همینم ازاین پول دوستا زیاده

    • حسین

      پیشنهاد بابیمه هماهنگ بشه که بیمار رسیدپرداخت با کارتخوان تحویل بیمه بده تا بیمه بهش تعلق بگیره

    • بدون نام

      ثبت نه نصب ! ۱۹ درصد ثبت کردند کارت خوانشون را ولی بالای ۸۰ درصد کارت خوان نصب کردند ،

    • بدون نام

      دیگه باید نصب کنند یعنی همه باید نصب کنند.

    • ناشناس

      خدارا شکر نوزده درصد در این مدت کار کردن با دستگاه را یاد گرفتند که خودش موفقیت بزرگی برای قشر تحصیلکرده می باشد!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اونی که نیاز به آموزش داشت کارتخون نبود بلکه پایانه اتوماتیک فروش بود به دستگاه من درآوری که بعدش هم کنسل شد
        الان بالای نود درصد پزشکان کاتخوان دارند فقط در سایت مالیات "ثبت" نشده.
        تفاوت شما با قشر تحصیل کرده اینه که بدون تحقیق میرید دنبال جو
        قشر تحصیلکرده همین به کار رو نکنند، دینشون رو به
        جامعه ادا کرده اند
        پزشک نیستم ولی تحصیلکرده ام!

      • بدون نام

        فکر کنم اونی هم که نظر داده خودش تحصیل کرده ست الان اکثر مردم ما تحصیلات دانشگاهی دارند فوق لیسانس هم که دیگه در حد دیپلم شده

    • مظلوم

      بخدا قسم ، بخدا قسم ،بخدا قسم پسر من بدلیل نداشتن شغل و بیکاری و از روی ناچاری مغازه ای باز کرده که در آمد ماهانه اش کمتر از یک میلون است . از او مالیات گرفتند . هرچه گفتیم ، زجه زدیم حرف مان را قبول نکردند. تنها با کمی تخفیف ، مالیات بر درآمد نداشته گرفتند .وای از این بی عدالتی

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ماليات بر ضعفا فقط اجرا ميشود نه اغنيا

      • بدون نام

        کاربر گرامی اینطور قسم خورده انگار چیزی شده چه مغازه ای هست که یک میلیون سود نداشته، راحت قسم نخور

      • بدون نام

        کاربر گرامی اینطور قسم خورده انگار چیزی شده چه مغازه ای هست که یک میلیون سود نداشته، راحت قسم نخور

      • بدون نام

        کاربر مظلوم پسرت چه مغازه ای باز کردن یک میلیون درآمد نداشته راحت قسم نخور، شاید یک میلیون دلار درآمد نداشته؟؟؟

    • بدون نام

      والا من كه هرجا ميرم دكتراكارتخوان دارن و مشكلي هم ندارم خدا شاهده تا حالا برا سه تا عملي هم كه داشتم نه درخواست زير ميزي كردن نه چيزي خوبم شدم دعاگوشون هستم تنها قشرين كه درست كار ميكنن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        این کارتخوان با اون کارتخوان فرق داره اون یکی رو همه دارند

    • بدون نام

      اتفاقا بعضی ها قبلا داشتند تازه کارتخوان را حذف کردن و به بیمار میگن یا پول نقد یا به کارت دستیاران دکتر واریز کنید

    • بدون نام

      پس بقیه ... تمام... .

    • علي

      وقتي قشر تحصيل كرده و با فرهنگ و متوول اينگونه فرار مالياتي ميكنند از دولت محترم ميخوايم كه يا توان اخذ ماليات از اقشار پردرامد را داشته باشد يا كارگران را به مانند اينها معاف از پرداخت ماليات كند ....!!!!
      هر كس قدرت دارد ميدزدد
      هر كس كه ضعيف است از حلقومش در ميارن

    • بدون نام

      تنها را اخذ ماليات از پزشكان كنترل حساب هاي بانكي و معاملات خود و خانواده هاشان است و به محض ديدن فرار مالياتي پروانه پزشكي آنها باطل و به 5 سال زندان و ممنوع خروج شدن منوط به تسويه حساب مالياتي شوند .....

      وزارتي دارايي كه فقط زورش به ضعفا ( كارگران ) برسه وزارت نيست ....!!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        درود . قاطعيت لازم است

      • بدون نام

        پزشک پر درآمد اعدام باید گردد
        کارخانه دار خائن اعدام باید گردد
        هرکه بیش از ما دارد اعدام باید گردد
        هرکه سلبریتی است اعدام باید گردد
        ....
        و میشویم جامعه ای که فقط من و توی لنگ و لوک توش میمونیم!

    • كريم

      اخذ ماليات از كارگر هنر نيست اخذ ماليات از دكتر و هنرپيشه و خواننده فوتباليست و شومن ها هنر است جناب وزير بي كفايت دارايي ......

    • بدون نام

      من تاحالا پول نقد به پزشک ندادم
      در مراجعات مختلف برای خودم و نزدیکان نزد متخصص اطفال، داخلی، دندانپزشک، جراح، متخصص چشم و ... رفتم و تاحالا پول نقد ندادم همه کارتخوان داشتند. شاید تهران یا شهرهای دیگه اونجوریه.
      تو یزد همه اونایی که من دیدم کارتخوان دارند و به راحتی هم نامه میدن برای بیمه تکمیلی.
      هرچند دیدم بیمارانی که میان نامه الکی میخوان برای بیمه تکمیلی و مورد دیدم آقایی به دندانپزشک خانم توهین کرد چون نامه الکی برای بیمه تکمیلی نداد بهش!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        تهران همه پول نقدي ميگيرن خوبم ميگيرند مخصوصا دندانپزشكان

    • بدون نام

      این حقیقته بیشتز پزشکان تو ایران با جان مردم تجارت میکنن

    • رضا

      ببین جونمون رو دادیم دست چه آدمای بی وجدانی!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خوب دیگه نرید پزشک
        برید رمال و دعانویس

    • بدون نام

      سلام ، من پزشکم ، کارت خوان هم دارم ، بحث ما اصلا سر مالیات دادن یا کم دادن نیست ، بحث ما سر این قضیه هست که وقتی تجهیزات پزشکی و امثالهم کارتخوان ثبت شده ندارند و فاکتور رسمی هم نمی دهند ما چطوری باید هزینه هامون را باید از دریافتی کم کنیم ؟ بحث ما اینه هم ثبت کنن ماهم ثبت می کنیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        فقط شغل شما نیست بقیه هم یه مشکلاتی براشون ایجاد میشه حتی فروشنده ها

    • بدون نام

      سلام ، من پزشکم ، کارت خوان هم دارم ، بحث ما اصلا سر مالیات دادن یا کم دادن نیست ، بحث ما سر این قضیه هست که وقتی تجهیزات پزشکی و امثالهم کارتخوان ثبت شده ندارند و فاکتور رسمی هم نمی دهند ما چطوری باید هزینه هامون را باید از دریافتی کم کنیم ؟ بحث ما اینه هم ثبت کنن ماهم ثبت می کنیم

    • بدون نام

      سلام ، من پزشکم ، کارت خوان هم دارم ، بحث ما اصلا سر مالیات دادن یا کم دادن نیست ، بحث ما سر این قضیه هست که وقتی تجهیزات پزشکی و امثالهم کارتخوان ثبت شده ندارند و فاکتور رسمی هم نمی دهند ما چطوری باید هزینه هامون را باید از دریافتی کم کنیم ؟ بحث ما اینه هم ثبت کنن ماهم ثبت می کنیم

    • ناشناس

      برین مطب های زیبایی ببینین چه خبره . مالیات بر خوشگلی رو می تونین بگیرن؟ کارتخوان وتعرفه هم ندارن

    • بدون نام

      يه ساندويجي روزي 2 ميليون دخل ميگيره چقدر ازش ماليات ميگيريد ؟ هيچي
      يه كبابي معروف روزي 6 ميليون پول ميگيره چقدر ازش ماليات ميگيريد ؟ هيچي

      چرا از حقوق كارگر و بازنشسته بيچاره ماليات كم ميكنيد...!!!

    • بدون نام

      دروغ چرا اکثر مردم ایران فکر می کنند در جنگل شروود زندگی می کنند الان سراغ هر قشری بری با رضایت مالیات نمیده دولت یه کاری کنهمردم حس کنن تو لوزان سوییس زندگی می کنن قطعا مثه مردم سوییس مالیاتشون را میدن

    • azizi

      دولت همه جوره داره مالیات میگیره تا امروز از قشر فقیر بود اما الان به ثروتمندا هم رسیده دکتر ها هم از اول انقلاب دارن میخورن دیگه این خوردنا به پایان رسید روزی سی میلیون پنجاه میلیون درامد بیشتر هم هست واقعن با عقل جور در نمیاد

    • ناشناس

      هدایایی که برا پزشکا میبرن چجوری مالیاتشون حساب میشه ؟مریض میبره تا داروهاش درست باشه.ازمایش هم بنویسن

    • ناشناس

      کارتخوان برای ارایشگاه ها هم بذارن چون هم کار زیبایی می کنن هم کارتخوان بنام خودشون نیست..کلی هم میچاپن مث پزشکا. ارایش عروس ۵ تا ده میلیون.

    • بی نام

      پزشکان از جنس ما مردم عادی نیستند و از ما بهتران هستند. اینجوری هم که مجلس و دولت از آنها حمایت میکنند امیدی به پرداخت مالیات آنها نیست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج