۹۰۷۷۱۲
۱۱ نظر
۵۰۱۲
۱۱ نظر
۵۰۱۲
پ

درآمد میلیاردی از سود فروش «روپوش مدارس»

معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استان‌های سازمان دانش آموزی توضیحاتی درباره فرآیند ساماندهی روپوش فرم دانش آموزی ارائه و تاکید کرد که این سازمان تا کنون ریالی از استان‌ها بابت درصد فروش لباس فرم دانش آموزی اخذ نکرده است.

خبرگزاری ایسنا: در واکنش به اخباری که اخیرا پیرامون اخذ درصدی از سود فروش روپوش مدارس از اولیا و واریز آن به حساب سازمان دانش آموزی و همچنین کیفیت پایین و قیمت بالای لباس فرم دانش‌آموزی منتشر شد اظهار کرد: سال گذشته وزیر وقت آموزش و پرورش، ماموریت ساماندهی لباس فرم دانش‌آموزی را در قالب بخشنامه‌ای به سازمان دانش‌آموزی واگذار کرد.

درآمد میلیاردی از سود فروش «روپوش مدارس»

وی افزود: هدف این بود که سازمان دانش‌آموزی امر نظارت، ساماندهی و مدیریت فرآیندهای اجرایی لباس فرم مدارس را از مرحله تهیه تا توزیع مدیریت کند. در همین راستا دستورالعملی تنظیم و به کل کشور ابلاغ کردیم. همچنین تفاهم‌نامه‌ای با اتحادیه صنف پوشاک منعقد شد.

کوتاه شدن دست دلال‌ها و تولیدی‌های زیرزمینی

معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استان‌های سازمان دانش‌آموزی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های استانی که قیمت‌گذاری، انتخاب نوع و کیفیت پارچه در آنجا به تصویب می‌رسد اظهار کرد: آموزش و پرورش در این کارگروه نمایندگانی داشت و همانطور که گفته شد اتحادیه صنف پوشاک قیمت گذاری لباس فرم را در هر استان انجام دادند و نوع و کیفیت پارچه را تایید کردند. اتحادیه تولیدی‌های رسمی و دارای مجوز را به ما معرفی کرد تا در سامانه راه اندازی شده ویژه این موضوع، ثبت نام کنند.

دلبری ادامه داد: ما نیز فراخوانی صادر و تولیدی‌ها را به مدیران مدارس معرفی کردیم. به این ترتیب دست دلالان و واسطه گرانی که دارای مجوز نبودند و زیرزمینی کار می‌کردند و تبعات بسیاری را در سال‌های گذشته ایجاد کرده بودند کوتاه کردیم. ظرفیت تولیدی‌ها در سامانه مشخص بود و مدیران مدارس از طریق سامانه و نه به صورت انحصاری، تولیدی‌ها را انتخاب و قرارداد بستند.

لباس فرم اجبار نیست

شورای مدرسه تصمیم گیری می‌کند که امسال دانش آموزانش لباس فرم داشته باشند یا خیر

وی درباره روند انتخاب رنگ، مدل و حتی لزوم تهیه روپوش مدارس در هر سال نیز گفت: شورای هر مدرسه در این موارد تصمیم گیری و مصوب می‌کند که آیا لباس فرم لازم هست یا خیر و مدل لباس فرم باید چه باشد. بنابراین سازمان دانش آموزی دخالتی در این موارد ندارد؛ لباس فرم اجبار نیست و شورای مدرسه تصمیم گیری می‌کند که امسال دانش آموزانش لباس فرم داشته باشند یا خیر؛ البته ما در دستورالعمل ارسالی تاکید کردیم که مدارس حتی‌المقدور از رنگ و لباس سال قبل استفاده و در حالی که لباس سال قبل هنوز قابل استفاده است خانواده‌ها را ناچار به خرید روپوش نو نکنند.

معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استان‌های سازمان دانش آموزی با اشاره به نظارت نیروهای سازمان دانش‌آموزی بر امر ساماندهی تولید و توزیع لباس فرم مدارس اظهار کرد: به تولیدی‌ها اعلام کردیم که یک بازه زمانی را مشخص و لباس فرم را در مدرسه تحویل اولیاء بدهند.

درآمد ۲۰۰ میلیاردی سازمان دانش آموزی از محل سود فروش روپوش مدارس صحت ندارد

دلبری در پاسخ به اینکه گفته شده درآمد سازمان دانش آموزی از محل لباس فرم مدارس در سال جاری به بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان می‌رسد گفت: حداقل در تهران و بیش از ۲۰ استان دیگر، ریالی بابت فرایند ساماندهی، فعالیت سامانه و نیروی انسانی دریافت نکرده‌ایم و این امر کاملا رایگان بود. هدف ما این بود که اولیا دغدغه نداشته باشند، قیمت تمام شده پایین بیاید و دست واسطه‌ها کوتاه شود. صرفا اهداف تربیتی، ترویج سادگی و همرنگی، تشوق به نظم و انضباط و حمایت از اقتصاد خانواده‌ها را دنبال می‌کنیم و به دنبال منافع اقتصادی نبودیم.

وی ادامه داد: لباس فرم دانش آموزی در سال‌های گذشته متولی خاصی نداشت، و ما تلاش کردیم تا از دغدغه مدیران بکاهیم. اخذ این وجوهات صحت ندارد و مشخص نیست رقم ۲۰۰ میلیارد تومان از کجا آمده است. این در حالی است که بیش از ۵۰ درصد مدارس ما روستایی و غیردولتی‌اند و شامل طرح لباس فرم نیستند و شهر تهران هم هیچ مبلغی اضافه‌تر از قیمت مصوب اتحادیه اخذ نکرده و اگر هم مناطقی این کار را انجام داده باشند مرتکب تخلف شده‌اند که اگر به ما اعلام شود، رسیدگی می‌کنیم.

معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استان‌های سازمان دانش آموزی در پاسخ به اینکه در بخشنامه ارسالی به استان‌ها آمده است که استان‌ها باید حداکثر تا ۱۰ درصد هزینه روپوش مدارس را به حساب سازمان دانش آموزی واریز کنند گفت: بخشنامه‌ در تاریخ ۲۴ تیرماه اصلاح و به استان‌ها ابلاغ شده است و سازمان هیچ گونه وجهی از این بابت دریافت نمی‌کند. اگر هم هزینه‌ای دریافت شود کاملا داوطلبانه بوده و صرف بخشی از هزینه‌های پشتیبانی و توسعه خدمات می‌شود.

دلبری افزود: حدود ۶۰۰۰ تولیدی در سامانه ثبت نام کردند و در برخی مناطق نیز به صورت سنتی و دستی ثبت نام به عمل آمد؛ تخلفاتی هم در این مدت رخ داده که با آنها برخورد شده است.

درآمد میلیاردی از سود فروش «روپوش مدارس»

درآمد میلیاردی از سود فروش «روپوش مدارس»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • نااشنا.

      پول زوری که باید به مدارس بدیم که با ادارات اموزش و پرورش و مدیران مدارس تبانی میکنند.

      پاسخ ها

      • شهرامم

        اصلا مردم رو زوری دلال کردن بی وجدانها

    • بدون نام

      دیگه همه چی تموم شد مهربونی سواد معلم مدرسه هم شده برای خیلی ها تجارت پول بعدش هم برای چه درس بخونه یک بچه خدایا خودت بره دانشگاه آزاد آخرش پول بده درس بخونه وبشه خونه نشین کجای دنیا چنین تجارتی هست؟ آیارفسنجانی فکر اینجاش را هم کرده بود که عاقبت این آدما چی میشه فقط کلاه سرشون گذاشتند!!!

    • نااشنا.

      روپوش مدارس پول زور از مردم گرفتن است.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خدالعنتشون کنه.لعنت برآموزش و پرورش.لباس مدرسه کم بودحالامدیران مدرسه لباس ورزشی اضافه کردن!!

    • بدون نام

      کیفیت بسیار بد و تنگ و نازک برای زمستون اصلا مناسب نیست وبا رنگهای بسیار زشت برای دختران نوجوان که نمیخان بپوشن و مجبورن

    • بدون نام

      اینم یه را کثیف دیگه واسه حرام خواری و درآمد زدایی از جیب مردم تو دولت تدبیر وامید داریم از کافرا هم سبقت میگیریم مثلا کشور مسلمانیم ..

    • بدون نام

      اگر آموزش پرورش این کار را نمی کرد الان لباس فرم نسبت به سال پیش سه برابر نمی شد خدا شکر که دود این کار به چشم خود پرسنل اموزش پرورش میرود

    • بدون نام

      واقعا درس بخونیم و حداقل تا لیسانس ۱۰۰میلیون هزینه بشه که اخرش چی؟!!!بشی خانه نشین یا دست فروش و یا نهایتا راننده تاکسی یا مغازه دار!!! شده زمان قرون وسطایی در انگلیس که فقط افراد مرفه و سرمایه داران حق تحصیل داشتند! و کسانی که میگفتند تحصیل رایگان همان شیره ای بود که به سر مردم مالیدند تا جای پای خود را سفت کنند!!!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آخر سرهم فقط ژن های خوب به پست ومقام میرسن و ریاست جاهای مختلف رو در دست می گیرن.یه نگاه به نام فامیل مسؤلین بکنید.

    • دلخون

      بچاپ بچاپ هست ببم!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج