۹۱۶۱۲۵
۱۴ نظر
۵۰۰۸
۱۴ نظر
۵۰۰۸
پ

حمله دوباره ملخ‌ها به کشور در پیش است

وزیر جهاد کشاورزی با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد، در سه ماه پایانی سال جاری دوباره با هجوم گسترده ملخ های صحرایی در مناطق مناطق جنوبی کشور مواجه خواهیم بود.

خبرگزاری تسنیم: وزیر جهاد کشاورزی با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد، در سه ماه پایانی سال جاری دوباره با هجوم گسترده ملخ های صحرایی در مناطق مناطق جنوبی کشور مواجه خواهیم بود.

در ماه‌های پایانی سال گذشته ملخ های صحرایی یا مهاجم هجوم گسترده ای به سطح وسیعی از مناطق جنوبی کشور داشتند، به طوری که ۹ استان جنوبی کشور شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و ایلام درگیر این آفت شد که بنابر اعلام وزارت جهاد کشاورزی طی بیش از ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

حمله دوباره ملخ‌ها به کشور در پیش است

سازمان حفظ نباتات با همراهی کشاورزان و مسئولان محلی به ناچار سطح وسیعی از راضی جنوبی کشور را برای مبارزه با این آفت سمپاشی کردند تا این ملخها به مزارع و باغات وارد نشود و آسیبی به محصولات تولید کنندگان وارد نشود؛ اما منابع مالی مورد نیاز برای مبارزه با این پدیده با تاخیر به دست وزارت جهاد کشاورزی رسید و باعث گلایه محمود حجتی از دیرکرد در اختصاص منابع مالی شد .

محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به تازگی نیز با ارسال نامه ای به معاون اول رئیس جمهور درباره ورود دوباره ملخهای صحرایی به کشور در سه ماه پایانی سال جاری هشدار داد.

در این نامه اشاره شده است که بر اساس پیش بینی فائو، کشور با هجوم گسترده آفت ملخ صحرایی روبرو خواهد شد که طبق بررسی‌های کارشناسی سطح وسیعی از مناطق جنوب، جنوب غربی و جنوب شرقی کشور را در بر خواهد گرفت.

متن این نامه به شرح زیر است:

همان‌گونه که مستحضرید در ماه‌های پایانی سال گذشته 9 استان جنوبی کشور (هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و ایلام) با هجوم گسترده آفت ملخ صحرایی روبه‌رو گردید که طی بیش از 50 سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

در این راستا این وزارت با محوریت سازمان حفظ نباتات کشور، با به کارگیری همه توان، امکانات موجود، اعتبارات تخصیصی و با تکیه بر دانش فنی کارشناسان و متخصصین امر در سطح ملی و استان‌های کشور با همکاری استانداران اقدامات لازم را برای مقابله با آفت مذکور به عمل آورد که علاوه بر حفظ امنیت غذایی کشور مورد نقد هم سازمان خواروبار جهانی ملل متحد (فائو) و عهدنامه مبارزه با ملح صحرایی غرب آسیا قرار گرفت.

بنا به گزارشات دریافتی از فائو و هشدارهای صادره، با توجه به شرایط اقلیمی مطلوب برای تکثیر این آفت در کانون‌های شمال شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، همچنین هند و پاکستان مجدداً در سه ماه آخر سال جاری، کشور با هجوم گسترده آفت ملخ صحرایی روبرو خواهد شد که طبق بررسی‌های کارشناسی سطح وسیعی از مناطق جنوب، جنوب غربی و جنوب شرقی کشور را در بر خواهد گرفت.

پیش‌بینی‌ها، سطح مبارزه با این آفت را رقمی بالغ بر 100 هزار هکتار اعلام می‌نماید که بر این اساس لازم است اقدامات لازم برای مقابله با آن به عمل آید تا دستگاه‌های درگیر اعم از سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان جهاد کشاورزی استان‌های مورد هجوم با حمایت حداکثری و تأمین تمامی امکانات مورد نیاز، توان گذر از این بحران را داشته باشند.

لذا خواهشمند است دستور فرمایید سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت کشور (سازمان مدیریت بحران) و استانداران در موعد مقرر برای تأمین اعتبار، تجهیزات، امکانات مورد نیاز مبارزه، پشتیبانی‌های لازم را به عمل آورند.

بنابراین گزارش معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به نامه وزیر جهاد کشاورزی به وزیر کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه چنین دستور داده است که «جهت بررسی و کمک به تأمین اعتبار مورد نیاز با توجه به شرایطی که اعلام شده است» اقدام نمایند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ببینم می تونن با فس فس بذارن وقتی ملخ ها کل کشور رو گرفتن بعد سمپاشی کنن یا نه.

      پاسخ ها

      • بروسلی

        اخ جون ملخ میخوریم

      • بدون نام

        همونطور که برای پیشروی آتیش‌سوزی بعضی وقتا لازمه یکسری درخت رو قطع کنیم تا از انتقال آتیش به سایر جاها پیشگیری بشه لازمه سر راه لشکر ملخها تغذیه آلوده بذارن تا موقع ورودشون به کشور تارومار بشن. اگه بتونن مسیر پروازی ملخها رو تشخیص بدن_ که میتونن_ این کار شدنیه. یعنی توی دو سه استان اول در جاهای خاصی با کنترل شدید تغذیه مسموم بذارن سر راهشون و همونجا کلکشونو بکنن. مثل مبارزه با موشها که میشه با طعمه‌گذاری نابودشون کرد.

    • بدون نام

      آقا یه حرکت اصولی بزنیم. اینطوری ملخ ها هم ضد ضربه می شن نسبت به آفت کش ها

    • بدون نام

      کاش یه دسته بزرگ ملخ آدم خوار میومدن ما را از شر این زندگی کوفتی نجات میدادند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        برو خودتو بکش و برای بقیه تصمیم نگیر نفله

    • رضا

      بذاربیان ماروبخورن به چه دردی میخوریم

    • بدون نام

      از حشد شعبی و حزب الله کمک بگیرید دشمن داره حمله میکنه

      پاسخ ها

      • shanjani.............

        '''' دوباره ملخ خواری شروع میشود!

      • بدون نام

        عقده

    • بدون نام

      الان فصل بررسی بودجه سال اینده است...پس هرکس ازهرراهی چاله ای میکندبرای گرفتن پول وهمه هم میلیاردی..دقت کنیدازاین به بعدچه چاههایی میکنندبرای هپل وهپوی پول بیت المال

    • مردجنوبی

      بزار بیان میرم دوتا خروس محلی از بازار میگیرم حساب همه ملخ هارو میرسه

    • دونالد ترامپ

      الان بیابون نشین ها خوشحالن که خوراک مورد علاقشون تامین میشه و یک شکم سیر از عزا در میارن

    • بدون نام

      خبر خوب که نداریم همش سیل و زلزله و ملخ و ایدز

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج