۹۲۰۶۱۵
۷ نظر
۵۰۹۵
۷ نظر
۵۰۹۵
پ

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌های گرم و خوشمزه است که برای روز‌های سرد سال بسیار مناسب است. این دستورالعمل شکلات داغ یکی از بهترین دستورالعمل‌ها بوده و نتیجه کار بسیار غلیظ و خامه‌ای است. شما می‌توانید آن را بنابر ذائقه خود قدری تغییر دهید.

برترین‌ها: شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌های گرم و خوشمزه است که برای روز‌های سرد سال بسیار مناسب است. این دستورالعمل شکلات داغ یکی از بهترین دستورالعمل‌ها بوده و نتیجه کار بسیار غلیظ و خامه‌ای است. شما می‌توانید آن را بنابر ذائقه خود قدری تغییر دهید.

خب بالاخره امروز اولین باران پاییزی بارید و هوا واقعا رنگ و بوی پاییز گرفت. در فصل پاییز هیچ چیز به اندازه خوردن نوشیدنی‌های داغ راضی کننده نیست، بخصوص وقتی که همه چیز دلگیر است و تنهایی شما را آزار می‌دهد. در این جور مواقع یک شکلات داغ حسابی شما را سرحال می‌آورد. وقتی در حال نوشیدن جرعه جرعه آنتی اکسیدان‌های گرم هستید، مغزتان هم تازه و سرحال می‌شود.

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

کاتچین موجود در شکلات همان چیزی ست که سلول‌های مغزی‌تان به آن نیاز دارند. انواع فلاونول‌های موجود در شکلات نه تنها برای مغز بلکه برای اکثر سلول‌های بدن مفید هستند و بخاطر ضد التهاب بودن و از بین بردن رادیکال‌های آزاد بدن شما را احیا می‌کنند.

نوشیدنی شکلات داغ مود نظر ما هم شیرین است، هم شکلاتی و هم غلیظ و خامه‌ای؛ و وقتی روی آن را با مقداری خامه زده شده و یا مارشمالو تزئین می‌کنیم بسیار هم خواستنی‌تر و چشمگیر می‌شود. این یک دستورالعمل عالی برای عاشقان شکلات است. همه خوشبختی‌ها را داخل یک ماگ بریزید و از تمامی قطره‌های آن لذت ببرید، چون خوشبختی یعنی لحظه‌های خوش در کنار شکلات داغ!

برای درست کردن این شکلات داغ بهتر است از پودر کاکائوی مرغوب شیرین نشده یعنی همان پودر کاکائوی تلخ که اتفاقا بوی خوبی هم دارند، استفاده کنید. برای شیر هم شما از شیر حیوانی با درصد‌های مختلف می‌توانید استفاده کنید و حتی شیر گیاهی، اما شیر کامل به علاوه خامه سنگین برای غلظت بیشتر عالی است. اگر دوست دارید کم چرب باشد، خامه را حذف کرده و شیر کم چرب استفاده کنید.

مواد لازم

  • شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۸ گرم)
  • پودر کاکائوی تلخ: ۶ قاشق غذاخوری (۳۹ گرم)
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر کامل: ۳ و ۱/۲ پیمانه
  • خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

طرز تهیه

۱. داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

۲. شیر را داخل آن ریخته و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

۳. آن را روی حرارت متوسط یک قل آرام بدهید و مرتب بهم بزنید سپس حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قل بخورد، در این مدت مرتب بهم بزنید. آن را از روی گاز بردارید.

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

۴. خامه و وانیل را ریخته و بهم بزنید. قبل از سرو کردن بگذارید سرد شود. آن را با خامه زده شده یا مارشمالوی ریخته روی سطح سرو کنید.

شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

نکات مهم

  • اگر از پودر کاکائوی شیرین نشده معمولی استفاده می‌کنید به جای ۶ قاشق غذاخوری، ۸ قاشق استفاده کنید.
  • اگر شیری که خریداری کردید، شیر کامل نیست جای هیچ نگرانی نیست. شیر بدون چربی، ۱% یا ۲% چربی هم خوب هستند.
  • اگر به دنبال یک شکلات داغ سبک هستید یا اگر خامه ندارید می‌توانید خامه را حذف کنید. در این صورت کرمی و چرب نخواهد شد. می‌توانید ۱/۲ پیمانه دیگر از شیر را جایگزین کنید.
  • اگر بخواهید یک شکلات داغ نعنایی داشته باشید می‌توانید ۱/۲ تا ۱ قاشق چای‌خوری اسانس نعناع را داخل شکلات داغ بریزید. چند قطره روغن نعناع خوراکی هم برای مزه دادن همین کار را انجام می‌دهد.
  • اگر به شیر آلرژی دارید می‌توانید آن را با نوع دیگری از شیر غیر لبنی (مثل شیر بادام شیرین یا بادام هندی) بسازید. من پیشنهاد می‌کنم از خامه آجیلی یا کرم نارگیل به جای خامه سنگین استفاده کنید.
  • این نوشیدنی شکلاتی را می‌توان چندین روز در یخچال نگه داشت سپس دوباره گرم کرد. برای گرم کردن می‌توان آن را روی حرات متوسط به پایین گاز قرار داد، به طور مرتب بهم بزنید تا کاملا گرم شود.
  • اگر پودر کاکائو ندارید، اما مقداری شکلات نیمه شیرین قالبی یا شکلات چیپسی نیمه شیرین دارید، می‌توانید از این روش استفاده کنید: ۴ پیمانه شیر کامل را روی حرارت متوسط به بالای گاز گرم کنید تا زمانی که نزدیک به قل خوردن برسد. آن را از روی گاز بردارید و ۱۷۰ گرم شکلات نیمه شیرین یا شکلات چیپسی نیمه شیرین و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل آن بریزید. آن‌ها را بهم بزنید تا زمانی که شکلات کاملا ذوب شود سپس ۱/۲ اسانس وانیل را بریزید و بهم بزنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • زهره

      خوب بود امیدوارم طمع خوبی داشته باشه.حتما درست میکنم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        طعم : مزه

    • ضحا

      متاسفانه من زیاد نمی تونم شکلات بخورم!
      هم رودلم میمونه هم سنگین میشه..هم اخلاقم بدمیشه...یه برا درزاده دارم(دختره )اونم مثل منه..وقتی کوچولوبود دکتربراش غدغن کرد شکلات و...خیلی دوست دارم ولی افسوس باید خیلی خیلی کم بخورم...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ای بابا ما این مشکل ها رو نداریم و نمی تونیم بخوریم افسوس نخور گلم

    • فاطمه

      من که عاشق کاکائو ام

    • الناز

      نشاسته زرت اگه نزنیم خراب میشه؟

      پاسخ ها

      • Niloo

        برای غلیظ شدنشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج