۹۶۰۵۶
۵۰۴۳
۵۰۴۳
پ

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا (cemita) ساندویچ محلی منطقه پوئبلا در مکزیک است. نام آن از رول نانی که با آن سرو می شود گرفته شده است. این ساندویچ با نام "سمیتا پوبلانا" نیز شناخته می شود که از نام منطقه پوئبلا در مکزیک گرفته شده است.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک


برترین ها: ساندویچ سمیتا (cemita) ساندویچ محلی منطقه پوئبلا در مکزیک است. نام آن از رول نانی که با آن سرو می شود گرفته شده است. این ساندویچ با نام "سمیتا پوبلانا" نیز شناخته می شود که از نام منطقه پوئبلا در مکزیک گرفته شده است. نان این ساندویچ کنجدی است و خمیر آن از تخم مرغ درست می شود و شبیه به "بریوش" است. مواد داخل آن به آووکادو، گوشت، پنیر سفید، پیاز، سبزی معطر پاپالو و سس قرمز (سالسا) محدود می شود.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

مواد لازم برای سالسای آناناس چیپوتل:

• ۲۰ عدد فلفل چیلی

• ۲ عدد پیاز

• ۱ لیتر (۴ فنجان) آب

• ۳ برگ بو

• شکر زرد

• ۱ قوطی بزرگ آناناس

• ۲ حبه سیر

• ۴ قاشق غذاخوری پیاز تفت داده

• ۲ شاخه دارچین

• نمک دریایی

• فلفل سیاه آسیاب شده

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

بسته به اینکه چقدر بخواهید چیپوتل شما تند و اسپایسی باشد، می توانید همه یا تعدادی از فلفل های چیلی را پک کنید و آنها را با حرارت کم کبابی کنید تا کمی قهوه ای شوند. حدود ۴۵ دقیقه آنها را کباب کنید.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

محتویات قوطی آناناس را در قابلمه ای بریزید و با کمی آب آنها را روی شعله بالا بجوشانید و سپس شعله را کم کنید تا آب آن کم کم نیمجوش شود. سپس فلفل چیلی های کبابی، پیازها، سیر، برگ بو، پیازهای تفت داده و شاخه های دارچین را اضافه کنید. بگذارید حدود ۲ تا ۳ ساعت بدون آنکه در آن را بگذارید نیمجوش شود.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

کمی شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و مزه آن را تست کنید. زیاد ادویه نزنید، زیرا سس کاهش می یابد. بگذارید ۲ تا ۳ساعت دیگر نیمجوش شود تا بیشتر مایع آن بخار شود و سالسا شکل بگیرد. سپس مزه آن را تست بچشید و در صورت نیاز ادویه بزنید.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

مواد لازم برای سمیتا پوبلانا (برای ۴ نفر)

• ۴ نان همبرگر

• ۴ عدد آووکادوی کاملاً رسیده

• پنیر موزارلای رنده شده

• کمی برگ نعناع

• ۴ تکه سینه مرغ

• ۱ عدد تخم مرغ

• نیم فنجان آرد

• نیم فنجان پودر سوخاری

• روغن زیتون یا روغن کانولا برای سرخ کردن

• نمک دریایی

• فلفل سیاه آسیاب شده

• ۱ عدد لیمو ترش

• ۱ عدد پیاز

اول نان ها را از وسط نصف کنید. آووکادوها را دو نیم کنید و هسته آنها را جدا کنید و با چاقو گوشت آووکادو را داخل نان ها بمالید. کمی سالسای چیپوتل روی آن بمالید.

حالا باید سینه های مرغ را آماده کنید. سینه ها را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با گوشت کوب آنها را بکوبید.سپس سه بشقاب بردارید و هر یک را از مواد زیر پر کنید:

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

۱. آرد گندم با نمک و فلفل سیاه

۲. تخم مرغ زده شده

۳. پودر سوخاری

اول سینه مرغ را روی آرد گندم پهن کنید. سپس داخل تخم مرغ بزنید و در نهایت در پودر سوخاری بزنید. سپس در روغن زیتون یا روغن کانولا روی شعله متوسط سرخ کنید. پیازهای خرد شده را نیز تفت دهید. کاغذ روغنی کنار دستتان بگذارید تا بعد از سرخ شده، روغن اضافه آنها را بکشید.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

مرغ ها را روی نان ها بگذارید و کمی پنیر موزارلا، پیاز، نیمه دیگری آووکادو و کمی روغن زیتون، آب لیمو و نمک دریایی به آن بزنید.

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک

ساندویچ سمیتا، ساندویچ محلی مکزیک
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج