۱۵۲۹۹۹۵
۱۰۶۹
۱۰۶۹
پ

این موشک نیست؛ پهپاد تازه چین است!

چین در جریان یک رزمایش امداد و نجات در استان سیچوان، از پهپادی رونمایی کرده که برخاست و فرود آن عمودی و روی دم پهپاد انجام می‌شود؛ تکنیکی که به آن «پهپاد دم‌نشین» یا tail-sitter گفته می‌شود.

خبرآنلاین: چین در جریان یک رزمایش امداد و نجات در استان سیچوان، از پهپادی رونمایی کرده که برخاست و فرود آن عمودی و روی دم پهپاد انجام می‌شود؛ تکنیکی که به آن «پهپاد دم‌نشین» یا tail-sitter گفته می‌شود.

6264402

این پهپاد در نخستین نمایش عملی خود در منطقه کوهستانی سیچوان، به کمک سنسورها و دوربین‌های پیشرفته‌اش عملیات شناسایی و کسب اطلاعات لحظه‌ای را انجام داد.

براساس گزارش رسمی روزنامه علمی فناوری چین، سیستم کنترل هوشمند «ونیاو» این پهپاد نیز به نمایش گذاشته شد که قابلیت‌هایی مانند تخصیص خودکار اهداف، برنامه‌ریزی مسیر خودکار و اجتناب خودکار از تهدیدات را در رزمایش به اجرا گذاشت. این ویژگی‌ها می‌تواند به ویژه در زمان کنترل گروه‌های پهپادی (سوارم) اهمیت حیاتی داشته باشد.

6264401

پهپاد مذکور ابتدا به صورت عمودی و با دم خود برخاسته و سپس به وضعیت پرواز افقی تغییر وضعیت می‌دهد و هنگام فرود دوباره به حالت عمودی باز می‌گردد تا روی دم خود فرود آید. نام رسمی این پهپاد هنوز اعلام نشده است.

رونمایی این پهپاد جدید گامی مهم در توسعه فناوری‌های پیشرفته پهپادی چین محسوب می‌شود و نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه در زمینه کنترل هوشمند و عملیات چندپهپادی است که کاربردهای نظامی و امدادی گسترده‌ای دارد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج