۱۵۹۴۲۰۱
۴۳۷۸
۴۳۷۸
پ

زنبیل‌ دهه ۶۰ زنان ایرانی در آلمان مُد شد!

زنبیلی که سال‌ها پیش زن‌های ایرانی در دهه ۶۰ با آن به خرید می‌رفتند، حالا در آلمان به یک ترند مد تبدیل شده است.

برترین‌ها: زنبیلی که سال‌ها پیش زن‌های ایرانی در دهه ۶۰ با آن به خرید می‌رفتند، حالا در آلمان به یک ترند مد تبدیل شده است.

زنبیل‌های پلاستیکی رنگارنگ که زمانی نماد خرید روزانه و سادگی زندگی بودند، امروز در خیابان‌های شهرهای آلمان به‌عنوان کیف دستی استفاده می‌شوند و توجه علاقه‌مندان به مد و استایل را جلب کرده‌اند.

این زنبیل‌ها که به خاطر دوام، سبک بودن و طراحی نوستالژیک‌شان شناخته می‌شوند، حالا توسط برخی برندها و فروشگاه‌های اروپایی با قیمت‌های متنوع عرضه می‌شوند.

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج