۱۵۴۵۸۹۵
۴۳
۴۳
پ

ترفند طلایی برای تهیه کوکو سیب زمینی پنیری ترد و پوک

با ما همراه شوید تا کوکوی سیب زمینی پنیری ترد و پوک را به راحتی در خانه تهیه کنید. با ۵ ترفند طلایی که ارائه می‌دهیم، این کوکو را طوری آماده کنید که هر کسی را مجذوب طعم و بافتش کند.

همشهری آنلاین: دستور پخت سریع و آسان کوکوی سیب زمینی با طعم پنیری به شما کمک می‌کند تا در کمتر از ۲۰ دقیقه یک غذای خوشمزه و سیرکننده تهیه کنید.

5244617

مواد اولیه

سیب زمینی ۲ عدد

هویج ۱ عدد

کره ۵۰ گرم

بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

جعفری تازه یک مشت

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ۲ حبه

نمک و فلفل سیاه از هر کدام ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

پنیر موزارلا ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

5244618

طرز تهیه

در ابتدا دو عدد سیب زمینی را به همراه آب و نمک روی حرارت بگذارید تا بپزد.

یک عدد هویج را رنده کنید و به همراه مقدار کمی کره چند دقیقه روی حرارت تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

وقتی ۸۰ درصد سیب زمینی پخت به آن نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سیب زمینی ها را از آب بردارید و در یک سبد بریزید. سپس آنها را پوره کنید و هویج رنده شده را اضافه کنید.

در ادامه یک مشت جعفری تازه را خرد کنید و به ترکیب اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، دو حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، ۵۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده و در انتها یک عدد تخم مرغ را هم اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید.

حتما مواد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد. اگر فرصت ندارید می توانید بدون استراحت آن را به شکل توپ توپ درآورید، در دستتان شکل دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت روغن سرخ کنید. نوش جان.

5244619

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج