۱۵۶۶۸۲۶
۳ نظر
۳۰۴
۳ نظر
۳۰۴
پ

آقازاده‌ای که محبوب مردم شد

امیراحمد که از کودکی یاد گرفته بود کار کند و روی پای خودش بایستد به‌عنوان پیک‌موتوری در رستورانی در تهران مشغول به‌کار بود اما چند روز پیش بر اثر حادثه آتش‌سوزی موتورسیکلتش دچار سوختگی شد.

‌همشهری: امیراحمد موسوی، پسر ۱۶ساله نماینده لردگان در مجلس شورای اسلامی است که تا پیش از حادثه‌ مرگباری که چند روز پیش برایش رخ داد، هیچ‌کس حتی همکارانش خبر نداشتند که او پسر نماینده مجلس و رئیس پلیس پیشین شهرکرد است.

6333817 (1)

امیراحمد که از کودکی یاد گرفته بود کار کند و روی پای خودش بایستد به‌عنوان پیک‌موتوری در رستورانی در تهران مشغول به‌کار بود اما چند روز پیش بر اثر حادثه آتش‌سوزی موتورسیکلتش دچار سوختگی شد.

شامگاه سوم آذرماه بود که امیراحمد پس از پایان کارش در رستوران همراه دوستش راهی پمپ‌بنزین شد که باک موتورش را پر کند. پس از بنزین زدن، مسافت کوتاهی را طی کرده بود که ناگهان ایجاد جرقه‌ای در موتورش باعث آتش‌سوزی و وی نیز دچار حریق شد.

این نوجوان 16ساله آن شب به بیمارستان منتقل شد اما 4روز بعد به‌دلیل سوختگی 95درصدی، جان خود را از دست داد و پیکرش در زادگاهش در روستای بیدله در شهرستان لردگان در میان سیل انبوه جمعیت تشییع و به خاک سپرده شد.

پس از مرگ امیراحمد، نام وی سر زبان‌ها افتاد. اینکه پسر نوجوان یک نماینده مجلس، بدون کمک گرفتن از جایگاه پدرش تصمیم گرفته بود روی پای خودش بایستد و حتی به همکارانش هم نگفته بود که پدرش نماینده مجلس است، خیلی‌ها را شوکه کرده بود.

 یکی از اقوام او در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید: شبی که این حادثه رخ داد و امیراحمد به بیمارستان مطهری منتقل شد، پدرش از یک‌سو و صاحبکارش از سوی دیگر راهی آنجا شدند و آن زمان بود که صاحب رستوران متوجه شد، پسری که تا آن زمان برایش به‌عنوان پیک موتوری کار می‌کرده، پسر یک نماینده مجلس است. ‌وی افزود: امیر احمد، کلاس دهم بود و بعد از مدرسه برای تامین هزینه‌های خود سر کار می‌رفت و هیچ وقت از موقعیت پدرش به‌عنوان نماینده مجلس استفاده نکرد، چراکه پدر امیر احمد همیشه به او می‌گفت «هرجا که می‌روی خود را جدای از دیگران ندان و نگو که پدرت نماینده مجلس است».‌

علی موسوی، عموی امیراحمد نیز می‌گوید: امیراحمد در خانواده‌ای بزرگ شده بود که خودش را استثنا نمی‌دانست. در روزهای گذشته ویدئویی از مراسم خاکسپاری امیراحمد در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شده است. جایی که روح‌الله موسوی، (پدر امیراحمد) می‌گوید: «خدا را شاهد می‌گیرم که حتی یک‌بار هم برای اعضای خانواده‌ام با کسی تماس نگرفتم. وقتی می‌دیدم نمی‌توانم برای بقیه جوان‌ها کاری انجام دهم.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    آفرین درود بر شما

  • ناشناس

    کمیاب نایاب عجیب

  • ناشناس

    آفرین بهش تعجب نکردم درستش همینه خب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج