ساختمان پزشکان

آشپزخانه نوروزی برترین ها
صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.
ابتدا ورقه‌هاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد ريخته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفي كه بهتر است استيل باشد مي‌ريزيم.
در يك كاسه همه ادويه‌ها، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. كره آب شده را با آب پرتقال، آب نارنج، آب ليموترش، نمك و فلفل سياه خوب مخلوط كنيد. يكي از پيازها را چهار قاچ كنيد.
می توانید به جای آب پرتقال خونی، آب نارنگی و یا آب پرتقال شیرین استفاده کنید، در آن صورت به دلیل شیرین بودن میوه، شکر را تا 2 ق سوپ خوری می توانید تقلیل دهید.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.
سس پستو (Pesto) یک سس سبز خوش عطر و خوشمزه است که با ریحان و سیر و روغن زیتون درست می‌شود و در غذاهایی همانند پاستا، سیب‌زمینی پخته شده یا کراکر و نان‌های برشته طعم عالی ایجاد می کند.
«کشکِ بادمجان» که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و کاشان طبخ می‌شده اما امروز دیگه روی سفرۀ همه ایرانی‌ها دیده می‌شه.
ابتدا شكر، كره و پنیرخامه‌ای را با یكدیگر مخلوط و داخل كاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یكدست شده و كمی پف كنند.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.
ابتدا زرده تخم‌مرغ، ماست، آب، روغن جامد ذوب کرده و بیکینگ‌پودر را داخل کاسه‌ای گود ریخته با مفتول دستی هم می‌زنیم سپس آرد را آنقدر به آن اضافه می‌کنیم تا کل مواد حالت خمیری‌شکل پیدا کند.
ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را كامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده ریخته و 3 قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میكنیم مقداری زعفران آب كرده و روی آن میریزیم.
ابتدا شکلات را روی بخارآب ذوب می‌کنیم. پودرشکر و کره را داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا پف کرده و یکدست شوند.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.
واژه «کرانچی» برای خوراکی های بسیار ترد و شکننده به کار برده می شود که صدای قروچ قروچ ایجاد می کند. در این مطلب، ویدئوی آموزشی تهیه مرغ کره ای که بسیار ترد و سوخاری است را برایتان انتخاب کرده ایم.
هرچند غالب داستان‌ها از این قرارند كه اصلیت شیرینی ماكارون به فرانسه برمی‌گردد، اما سند قطعی در این‌باره وجود ندارد و هنوز هم هرازگاهی این شیرینی محبوب بین‌المللی به دیگر كشورها ازجمله ایتالیا نسبت داده می‌شود.
روش تهیه این غذا هم سريع است و هم سلامت. به علاوه اين امكان وجود دارد كه به سليقه خودتان با تركيبات آن بازي كرده و مواد اوليه را كم و زياد يا جايگزين كنيد، اما يادتان باشد در اين حالت اين غذا ديگر پپروناتا نيست.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.
همه نکات در مورد پخت کیک
دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه....
شلغم آرمتركي سبزي
اسم اين غذا كه متعلق به ايالت پنجاب هند است «شلغم آرمتركي سبزي» است. گياهخواران مي‌توانند اين غذا را در برنامه غذايي خود بگنجانند.
ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.
ابتدا بیسكویت پتی‌‌بور را كه پودر كرده‌ایم داخل كاسه‌ای گود ریخته میان آن را باز می‌كنیم. مواد ذكر شده را داخل بیسكویت می‌ریزیم و آنقدر ورز می‌دهیم تا خمیر شود.
مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2 ساعت قبل با مقداری كره، زعفران، آب لیمو ترش، برگ بو و یك استكان آب پیاز مزه دار میكنیم.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
میلک‌شیک یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه است که در هر فصل از سال می توان از آن لذت برد. شِیک‌ها در انواع و طعم های مختلف درست می شوند. برای آشنایی با طرز تهیه انواع میوه ای و شکلاتی آن، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
این‌بار براي شما يك غذاي دريايي سريع درنظر گرفته‌ايم؛ غذايي كه علاوه بر سريع حاضر شدن، طعمی عالي، ظاهري خوب و زيبا دارد و براي ‌مهماني‌ها يك گزينه ايده‌آل است.
کروکت برنج
برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنید و آن را 2 بار چرخ كنیدیكی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهید.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.
تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.
برگ‌های اسفناج را پاک کرده و تمیز می‌شوییم. ورقه‌های پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف می‌کنیم.
برای تهیه این غذا، قارچ‌های سفید رنگ که پایین کلاهک آن‌ها بسته است را انتخاب کنید.
آشپزخانه نوروزی برترین ها
صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.
این خوراک سریع برای زمانی پیشنهاد می‌شود که زمان زیاد برای پخت و پز ندارید و در عین حال دنبال یک غذای کامل هستید. به جای اینکه به فست فود بروید، فست فود را به خانه بیاورید!
عصرانه ای سبک و فوق العاده
این پنکیک با خمیر بسیار نازکی درست شده و داخلش با مواد متنوعی (بسته به انتخاب شما) مثل موز، نارگیل، شکلات، نوتلا و... پر می‌شه. این عصرونه دلپذیر رو بیشتر در جنوب تایلند می‌تونید پیدا کنید.
موس نوتلا
ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرم‌پزي ريخته و آن را روي حرارت قرار مي‌دهيم تا تمامي مواد ذوب و يكدست شوند.
آشپزخونه ی نوروزی برترین ها
کتلت و شامی از جمله غذاهای نانی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود.
تهیه این نوشیدنی کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا پونه‌ها را می‌شوییم و کاملا خشک می‌کنیم. برش‌های لیمو را داخل لیوان به دیواره تکیه می‌دهیم طوری که از بیرون لیوان بلور مشخص باشد.
اين مطلب براي شما طرز تهيه خلال پوست پرتقال را در نظر گرفته‌ايم. با اين روش شما علاوه بر پوست پرتقال مي‌توانيد تلخي پوست نارنج، ليموترش و كامكوات را بگيريد و از آنها در تهيه مربا، نان، دمنوش و انواع غذاهاي سنتي استفاده كنيد.
داخل نان‌ها را خالی کرده کنار می­ گذاریم. پیاز را با کمی روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شوید را به آن اضافه می‌کنیم.
ابتدا كرفس را با كمي روغن كنجد و نمك تفت دهيد تا كمي نرم شود. بعد فيله مرغ را خرد كرده و در روغن كنجد تفت دهيد. در تابه را بگذاريد تا مغز پخت شود.
شاید یکی از محبوب ترین غذاهای فصل سرما، سوپ باشد. برای همین سرآشپز تی وی پلاس برای اینکه این زمستان حسابی بهتان خوش بگذرد و غذاهای دلخواه تان را میل کنید.
براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم.
برای پخت مرغ همیشه نمک را باید در ابتدای پخت یا در سُسی که مرغ را در آن می خوابانید اضافه کنید. با این کار، طعم مرغ بهتر می شود.
آشپزخونه ی نوروزی برترین ها
کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز و سیب‌زمینی درست می شود را درست می کنیم. خدایی بسیار هم لذیذ و خوشمزه است.
ابتدا سبزی ها را پاك كنید و بشویید. پس از اینكه كمی آب آنها رفت، همه را خرد كنید، ولی لازم نیست خیلی ریز شود. برنج را بشویید و با نمك كمی خیس كنید.
کدو حلوایی را با پوست و سیر را در فویل در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند.
1
اخبار ورزشی
جالبترین ها