ساختمان پزشکان

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف كنند، سپس عسل و شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند.
هندوانه را می توانید به شکل دونات برش دهید و با شربتی که در ادامه آموزش می دهیم، آن را در شب یلدا سرو کنید.
ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر بریزیم که سفت تر بشه بهتره. من یه قاشق چای خوری ماست هم بهش اضافه کردم که از شفافیتش کم بشه.این ژله رو تو بزرگترین کاسه میریزیم.
در این مطلب به صورت تصویری به شما آموزش داده ایم چگونه هندوانه را به شکل قو برش دهید و داخل آن را به عنوان ظرفی زیبا برای میوه استفاده کنید.
سالادي با طعم‌هاي متنوع ، تازه، ترد و سالم. يك سالاد عربي كه حس متفاوتي را براي‌تان به وجود مي‌آورد. براي تهيه اين سالاد احتياج به نان عربي پيتا يا نان مديترانه‌اي داريد.
در روزهای رژیم آدم دلش برای کوچکترین چیزها تنگ می شود مثل اسنک پنیری؛ به همین دلیل به شما یاد می‌دهیم چگونه در خانه یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید.
در این مطلب سریالی تصمیم داریم به صورت دوره ای، انواع غذا و خوراکی های کشورهای مختلف را برای شما آموزش دهیم که یک روز کامل به سبک آن کشور مقصد غذا بخورید.
ابتدا مرغ را تمیز كرده و به اندازه دلخواه خرد میكنیم .سیر را پوست كنده و كاملا پوره میكینم و پیاز را نیز بعد از پوست كندن ریز خرد میكنیم
خیلی ها برای تهیه مربا دچار مشکلات مختلفی میشن...از کپک زدن و شکرک زدن مربا گرفته تا رنگ و ظاهر نامناسب بعد از طبخ!تهیه مربا در عین ساده بودن کمی هم مهارت میخواد مطمئنم دونستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوشرنگ شدن مربای شما میکنه
دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.
در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
کم تر کسی پیدا می شود که در طول سال های زندگی اش فلافل را نخورده باشد و عاشق مزه بی نظیر و متفاوتش نشده باشد.
پیاز را خرد خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کرده تا زمانی که فقط طلایی شود و پودر کاری را به پیاز اضافه می کنیم وهم می زنیم.
هسته گیلاس یا البالو هارا خارج کنید.گیلاسها را با شکر و رنده پوست لیمو و چوب دارچین و اب سیب بگذارید روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه تا بجوشد.
سوفله (Soufflé) نوعی دسر یا غذای شور مزه سبک و پرهواست که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است.
این سالاد برای مهمانی های رودربایستی دار یک پیشنهاد ایده آل است.
آشپزخانه قلب خانه است؛ این را همه اهالی خانواده می‌دانند. بیشتر افراد وقتی در خانه را باز می‌کنند؛ پس از سلام و احوالپرسی، سری به آشپزخانه می‌زنند تا ببینند چه غذایی برای ناهار یا شام در حال پختن است.
قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده بر روی حرارت قرار می‌دهیم، وقتی به جوش آمد نمک و روغن را به آن اضافه می‌کنیم. بلغور گندم را آهسته اضافه کرده و هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود.
اين سالاد عربي يكي از معروف‌ترين سالادهاي خاورميانه است كه در بيشتر كشورهاي عربي به عنوان پيش غذا و همراه آن سرو مي‌شود. اگر تا به حال پيش نيامده اين سالاد خوشمزه را درست كنيد، تنبلي نكنيد، دست به‌كار شويد.
ماهی را در ادویه، آب پیاز، نمک و فلفل مزه دار کنید، تکه‌های رزماری را هم اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت یک تا 2 ساعت زمان دهید تا مزه دار شود، سپس آن را از آب پیاز خارج کرده و با یک دستمال خشک کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پای را با اسپری روغن چرب کنید.
نیم کیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میکنیم و یک لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و دو سه قاشق کرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و کمی کره به آن اضافه میکنیم.
این فاج خیلی سریع آماده می شود فقط برای اینکه حالت سفت و شکلاتی به خود بگیرد باید دو تا سه ساعت در یخچال قرار بگیرد. همه لایه های این فاج خوشمزه و دوست داشتنی هستند.
آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود.
دیپ هایی که در این مطلب آموزش داده ایم، همه در آرام‌پز تهیه می شوند و زمان پخت آنها طولانی و بالای دو ساعت است.
ماکارونی را در یک ظرف آب جوش که در آن نمک ریخته اید، بریزید و صبر کنید کاملاً پخته و نرم شود.
سیب زمینی‌های آب‌پز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود .
ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.
پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و بقیه ادویه‌جات را روی گوشت بریزید.
کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی.
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
میگو را سرخ کرده کنار می گذاریم بعد قارچ را با کمی آب لیمو مخلوط کرده تا قارچ سیاه نشود بعد بدون روغن آن را تفت داده تا آبش گرفته شود بعد پیاز را سرخ کرده گوشت چرخ کرده را اضافه وسپس سرخ میکنیم.
برای مزه‌دار کردن ماهی می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های گوناگونی استفاده کرد . برخی از این مواد را باهم مرور می‌کنیم.
یک سالاد ساده، زیبا و جذاب برای آنها که دوست دارند سفره‎شان بی‎نظیر باشد و وقت کمی هم برای تهیه این سفره خاص دارند.
گلابی را پوست کنده و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس به قطعات کوچک خرد کنید و با بستنی شکلاتی، شیر و شکلات صبحانه در مخلوط کن بریزید و به مدت یک دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید.
کدو حلوایی و کلم بروکلی را جداگانه در ماهی تابه رژیمی پخته یا بخار پز کنید. لبورا هم پوست کنده و با برشهای عرضی به قطعات کوچکتر تقسیم کرده تا زودتر پخته شود .
این تارت با گوشت بوقلمون و کلم بروکسل تهیه می‌شود و طعم عالی دارد. کلم‌بروکسل عطر و طعم خیلی خوبی به غذا می‌دهد و در این تارت نیز همین خاصیت را دارد. توصیه می‌کنیم حتما یک بار در خانه آن را درست کنید.
قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید.
ابتدا تمام ادویه‌ها را که شامل میخک، دارچین، زنجبیل و هل است، با آب مخلوط و سپس شیر را اضافه کنید.
کوکی کدو تنبل یک شیرینی خوشمزه است و مورد علاقه فرزندان خواهد بود برای دسر کوکی کدو تنبل را که بسیار آسان و سریع تهیه میشود آماده و با چای یا قهوه سرو نمائید.
کوکی کره‌ای – لیمویی
روش پخت این کوکی‌ها بسیار آسان است و می‌توانید هر تعداد که دوست دارید در خانه تهیه کنید. فقط خمیر آن باید حدود یک یا دو ساعت در فریزر باقی بماند تا خودش را بگیرد و سفت شود.
حلوای کدو تنبل ( کدو حلوایی ) بسیار ساده است و میتواند یک دسر خوشمزه کنار غذاهایتان باشد.
این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر می‌شود و روی سطح آن با ورقه‌های زردک پوشانده می‌شود.
آب سیب را با سس سیب کاراملی- دارچینی مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
در این دستور پای بیف با پنیر بسیار خوشمزه بلوچیز (کپک‌زده) را انتخاب کرده‌ایم که از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.
1
اخبار ورزشی
جالبترین ها