ساختمان پزشکان

خورش قورمه سبزی، عدس‌پلو و شله‌زرد و ... علاوه بر آنكه در گروه غذاهای خانگی و رستورانی جای دارند، پای ثابت مجالس عزاداری و پذیرایی از زائران و سوگواران هستند.
یک شایعه‌ای که احتمالا بارها به گوش شما هم خورده، اینه که «غذاهای تایلندی» رو نمیشه خورد! بدمزه هستند! یا حتی احتمالا برخی در تصورات خودشون، غذاهای تایلندی رو ترکیبی از سوسک و موش و عقرب پخته می دونند؛ در صورتی که به هیچ عنوان اینطور نیست.
روغن را در تابه بریزید و کمی گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بعد از آنکه رنگ پیاز کمی شفاف شد، زنجبیل را که پوستش را کنده و چند اسلایسش کرده‌اید همراه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت بدهید.
کیک پنیر یا چیزکیک یکی از متداول ترین شیرینی یا دسر ها در تمام دنیاست . این شیرینی ترش و شور و شیرین برای مهمانی های عصرانه با یک فنجان قهوه یا چای اعلا بسیار مناسب است .
در این مطلب دستور تهیه چندین سالاد را برایتان نوشته‌ایم که برای شام گزینه‌های مناسبی هستند.
سس کچاپ را با قاشق روی خمیر بمالید و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید. مقداری پنیر روی سس‌ها بریزید تا زمانی که مواد پیتزا را اضافه می‌کنید، چسبندگی لازم ایجاد شود.
چلوخورش قیمه، عدس‌پلو و شله‌زرد و ... علاوه بر آنكه در گروه غذاهای خانگی و رستورانی جای دارند، پای ثابت مجالس عزاداری و پذیرایی از زائران و سوگواران هستند.
پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شاید در ابتدا سخت بنظر برسد که غذای بدون گوشت درست کنید یا تصور کنید در نهایت غذای خوشمزه ای نخواهد شد. اما کافی است با ما همراه شوید تا نظرتان تغییر کند. در این مطلب دنباله دار غذاهای متنوع و خوشمزه ای را برای گیاه خواران معرفی کردیم.
خمیر مایه خشک و شکر را داخل شیر گرم (دمای شیر باید به اندازه‌ای باشد که وقتی انگشت‌تان را داخل شیر می‌کنید، دست‌تان را نسوزاند) بریزید و سر ظرف را ببندید و 10 دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
در این روزهای که هوا کمی سرد شده است، سوپ بهترین گزینه برای شام به شمار می رود. به همین منظور انواع و اقسام سوپ ها رابرایتان انتخاب کرده ایم که به طور متنوع برای اعضای خانواده تهیه و سرو کنید.
در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از نوشتن ترفندها، روش تهیه خمیر پای را آموزش داده ایم تا اول اصل دستور را یاد بگیرید و سپس به دنبال ترفندهای بهتر شدن باشید.
یک قابلمه آورده و شیر را داخل آن خالی کنید و روی گاز بگذارید. زیرش را روشن کنید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید.
از هر نوع سبزیجات تازه‌ای که دردسترس دارید برای این خوراک می‌توانید استفاده کنید.
شاید در ابتدا سخت بنظر برسد که غذای بدون گوشت درست کنید یا تصور کنید در نهایت غذای خوشمزه ای نخواهد شد. اما کافی است با ما همراه شوید تا نظرتان تغییر کند. در این مطلب دنباله دار غذاهای متنوع و خوشمزه ای را برای گیاه خواران معرفی کردیم.
دلیل سوئیسی نامیده شدن این سوفله پنیر گرویر (Gruyer) به‌کار رفته در آن است وگرنه آشپزی سوئیس ترکیبی از آشپزی آلمان، فرانسه و ایتالیاست که در همسایگی این سرزمین آرام و زیبا قرار دارد.
در این روزهای که هوا کمی سرد شده است، سوپ بهترین گزینه برای شام به شمار می رود. به همین منظور انواع و اقسام سوپ ها رابرایتان انتخاب کرده ایم که به طور متنوع برای اعضای خانواده تهیه و سرو کنید.
بروسکتا یا بروشتا، پیش‌غذای معروف و خوشمزه‌ای است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و مواد اصلی آن، نان گریل و طعم‌دارشده با سیر به‌همراه گوجه‌فرنگی، ریحان تازه و پنیر است.
ابتدا مغز کلم‌ها را با کارد می‌بربم و آنها را داخل قابلمه‌ای بزرگ از آب جوش قرار می‌دهیم تا برگ‌های کلم نیم‌پز و کاملا نرم شوند.
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.
در این مطلب انواع دستورات غذایی متنوع با موادی و سبزیجاتی که در پاییز بیشتر در دسترس هستند را برایتان آموزش داده ایم.
در این مطلب چندین نوع کباب را برایتان آموزش داده ایم تا از طعم و مزه عالی آنها لذت ببرید. با ما همراه باشید.
شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را دوست داشتنی کرده است . مرغ زعفرانی یا گوشت گردن یا ماهیچه لذیذ مکملی عالی برای این غذای ایرانیست .
در این فصل، انواع سیب‌های سبز و قرمز را به وفور می‌توان یافت. به همین منظور، تصمیم گرفتیم خوراکی‌های متنوعی همچون کمپوت، مربا، دسر، غذا یا سالاد که می‌توان با این میوه بهشتی تهیه کرد را برایتان آموزش دهیم.
زیتون اعلا ، مغز گردوی سفید و تازه ، سیر خوش عطر و بو و رب انار ملس و خوش طعم! این ترکیب طلایی میتوانید جز تجربه ای رویایی را به ارمغان آورد؟
فصل انار است و با این میوه بهشتی انواع غذاهای خوشمزه می توان درست کرد. ما در این مطلب چند دستور متنوع برایتان نوشته ایم.
در این ویدئو طرز تهیه شیرینی نارگیلی به طور کامل توضیح داده شده است. امیدواریم از آن استقاده کنید و شیرینی های خوشمزه را نوش جان کنید.
عطر و طعم پنیر پارمزان و موزارلا در این غذا بعد از خارج کردن آن از فر رویاییست که حتما باید یک بار آن را تجربه کرد .
در این فصل، انواع سیب‌های سبز و قرمز را به وفور می‌توان یافت. به همین منظور، تصمیم گرفتیم خوراکی‌های متنوعی همچون کمپوت، مربا، دسر، غذا یا سالاد که می‌توان با این میوه بهشتی تهیه کرد را برایتان آموزش دهیم.
غذایی سنتی از شهری قدیمی و سنتی . پایتخت فرهنگ و هنر ایرانی غذاهای سنتی زیادی دارد اما این غذا به راستی چیز دیگریست . بریونی غذاییست که با نام اصفهان همراه است .
سوالاکی(souvlaki) یک کلمه یونانی بوده که خود از کلمه لاتین سوبالا آمده و نام یک فست فود معروف یونانی است.
بادنجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید.
فر را با حرارت 220 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. روغن را در يك ماهي‌تابه بزرگ داغ كنيد و اسفناج‌ها را داخل ماهي‌تابه بريزيد و تا زماني كه رنگ آن‌ها كمي عوض شود تفت دهيد.
در این مطلب چند دستور غذایی هندی را برایتان نوشته ایم و امیدواریم مورد پسند شما واقع شوند.
روغن كنجد را در يك ماهي‌تابه گرم كنيد و تخم‌مرغ‌هاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را خوب كف ماهي‌تابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را به‌مدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.
نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد.
قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم .
ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم و وقتی کمی خشک شد روغن زیتون را با‌ آن مخلوط می‌کنیم.
اجاق را با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم.
کدو حلوایی نماد پاییز است. حالا هم که پاییز آمده و در هر سبزی فروشی می توان انواع آن را پیدا کرد.
در اين غذا، تكه‌هاي ماهي قزل‌آلا به شكل دامن‌هاي كوتاه بريده شده و باعث معروف شدن اين غذا به « قزل‌آلاي دامني» شده است.
براي تهيه پودينگ، تمام مواد ذكر شده را، به جز پونه، با هم مخلوط كرده و مقدار كافي آب سرد به آن اضافه مي‌كنيم تا خميري كيك‌مانند به دست آيد.
يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت مي‌دهيم. سپس كوفته‌ريزه‌ها را داخل روغن ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا همه سطح كوفته‌ها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوه‌اي درآيد.
کدو حلوایی نماد پاییز است. خیلی ها طعم نیمه‌شیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب 3 قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش داده‌ایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را دوست خواهید داشت.
1
اخبار ورزشی
جالبترین ها