خورش مرغ و آلو از خورشتهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست میشود.
در این مطلب ما قصد داریم طرز تهیه یک غذای خاص را به شما آموزش دهیم.
سالادها بند دل بعضی از افراد هستند. تا سالاد نباشد غذا به جانشان نمینشیند!
«ماکارونیه و گوشت و پیاز و رب! یه ذره هم زردچوبه و فلفل سیاه!».
در این قسمت از بخش راهنمای خوشمزه ها شما با طرز تهیه ناز لقمه آشنا می شوید.
خیلی وقتها پیش میآید که به دنبال یک دستور غذای ساده و خوشمزه میگردید.
در این ویدئو یک ترفند بسیار ساده برای سرخ کردن بادمجان با کمترین مصرف روغن به شما آموزش داده می شود.
برایتان پیش آمده که فرصت کافی نداشته باشید و بخواهید خیلی سریع یک غذای خوشمزه درست کنید؟
برای طبخ عالی و خوش رنگ شدن غذای اصیل ایرانی و خورش های قرمز رنگ مثل خورش قیمه،خورش مرغ و خورش بادمجان و... نکتههای…
جوجه کباب از تکههای مرغ که معمولاً ران یا سینه مرغ هستند، تهیه میشود