پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا
پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود.
برترین ها: پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود. می توانید از این پیتزای خوشمزه ایتالیایی الهام بگیرید و پیتزابرگر خوشمزه ای با گوشت کبابی درست کنید.
• خمیر پیتزای آماده
• ۲۲۰ گرم پنیر موزارلا
• ۱ فنجان گوجه فرنگی کبابی و له شده
• ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
• نمک و فلفل به مقدار لازم
روش پخت:
1. فر را بگذارید روی دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) داغ شود. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و با یک فنجان یا قالب گرد، 6 دایره (به قطر 10 سانتیمتر) از آن دربیاورید. حالا آنها را به آرامی پهن کنید تا تبدیل به دایره هایی به قطر 14 سانتیمتر بشوند و لبه های آنها را کمی به داخل تا کنید.
۲. حالا روی این خمیرهای گرد، گوجه فرنگی و پنیر بریزید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در فر داغ بگذارید. خمیرها خیلی زود شروع به قهوه ای شدن می کنند و زمان کوتاهی بین پختن و سوختن آنها وجود دارد. بنابراین باید مواظب باشید.
۴. در این حین، گوشت ها را آماده کنید. اندازه پیتزاها را ملاک قرار دهید و برگرها را به اندازه آنها درست کنید. نمک و فلفل بزنید و به اندازه دلخواهتان آنها را کباب کنید.
۵. حالا برگر را روی یک پیتزا بگذارید و روی آن یک پیتزای دیگر بگذارید و سرو کنید.
پ
ارسال نظر