۱۷۴۶۲۸
۶ نظر
۵۱۰۱
۶ نظر
۵۱۰۱
پ

پیاز داغ فانتزی تهیه کنید

پیازها را پوست کنده ، شسته و از وسط دو نیم کنید و سطح صاف پیاز را روی تخته گذاشته و با یک چاقوی تیز برشهای عمودی و یک اندازه در پیاز بزنید. تا به صورت خلال دراید.

آشپزی من در کانادا: پیازها را پوست کنده ، شسته و از وسط دو نیم کنید و سطح صاف پیاز را روی تخته گذاشته و با یک چاقوی تیز برشهای عمودی و یک اندازه در پیاز بزنید. تا به صورت خلال دراید. (ساطورهای تیغه نازک برای این کار خیلی مناسبند)

نازک و یکسان خرد شدن خلالها تاثیر زیادی درتهیه یک پیازداغ کرانچی و تزیینی دارد.و پیازهای قرمز برای این منظور بهترند.

سرخ کردن خلالها- خلالها را با روغن روی حرارت بگذارید . اندازه تابه و مقدار روغن را به گونه ای در نظر بگیرید که خلالها راحت در یک لایه نازک در تابه جای حرکت داشته باشند. ابتدا با حرارت بیشتر شروع کنید تا روغن داغ شود و بعد حرارت را کم کنید.

پیاز داغ فانتزی تهیه کنید

هم بزنید تا خلالها یکنواخت سرخ شوند. وقتی پیاز کمی رنگ طلایی به خود گرفت مقدار خیلی خیلی کمی زردچوبه اضافه کنید . ( زردچوبه علاوه بر خوشرنگ تر شدن پیاز باعث ترد شدن و بهتر سرخ شدن مواد هم میشود ) و قبل از رسیدن به رنگ مورد نظرتان حرارت را خاموش کنید .چون سرخ شدن پیازها سریع متوقف نمیشود و خلالها بعد ازخاموش شدن حرارت همچنان تغییر رنگ خواهند داشت. ( در این مرحله خلالها خیلی سریع تیره میشوند , کاملا مراقب باشید)

بعد از سرخ شدن ماهیتابه را کج کنید و در یک سمت پیازها را جمع کرده و با پشت قاشق فشار دهید تا روغن اضافی گرفته شود بعد پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله کاغذی اشپزخانه ( پی پر تاول) پخش کنید. وقتی که سرد شد در ظرف در دار ریخته و برای ماهها براحتی در یخچال نگهداری کنید

اطلاعات بیشتر

اگر مایل هستید پیاز داغ فانتزی تهیه کنید...

سرخ کردن خلالها به روش سرخ کن- در این روش خلالها به صورت دیپ فرای در حالی که در روغن شناور هستند سرخ میشوند. ابتدا روغن را روی حرارت داغ کرده و پیازها را در روغن ریخته وحرارت را کم نمیکنیم , تا زمانی که پیازها سبک شده و به سطح بیایند.

پیاز داغ فانتزی تهیه کنید

پس از ان حرارت را ملایم تر کرده اما هم نمی زنیم تا زمانی که خلالها کمی رنگ پیدا کند ( هم زدن پیازها مانع از کریسپی شدن انها میشود) از این موقع گاه گاهی هم میزنیم تا خلالها یکنواخت سرخ شوند . کمی که طلایی شدند حرارت را خاموش و از روغن خارج کرده و مثل روش قبل روی دستمال پهن میکنم.

برای پیاز داغ کرانچی و تزیینی , خلالها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب کاملا سرد بریزید و بعد خوب با دستمال خشک کنید (پت درای) و به یکی از دو روش بالا سرخ کنید. این روش در مورد خلال های نازک سیب زمینی و سیب زمینی های رشته ای هم خیلی مرسوم است . و نتیجه ان در سرخ شدن کاملا محسوس خواهد بود.

برای عدم جذب روغن و پیاز داغ کریسپی , اب را همراه کمی نمک جوش اورده و خلالها را بمدت ۴-۵ دقیقه در ابجوش بریزند و بعد از اب خارج کرده و مثل تهیه پلو اب سرد روی ان ریخته، روی دستمال پهن کنید و با یک دستمال دیگر کاملا ان را خشک کنید( پت درای) و در روغن داغ سرخ کنید این روش کمترین جذب روغن را دارد و در مقایسه با روش قبلی( ریختن در اب سرد) خیلی پوک و سبک و فلافی تر میشود. من روش اب سرد و اب جوش را یکبار با هم انجام دادم و مقایسه کردم، روش ابجوش اصلا روغن جذب نمی کند و سریع تر هم سرخ میشود.

پیاز داغ فانتزی تهیه کنید

برای سرخ شدن سریع تر و راحتتر پیازها , این روش در گذشته مرسوم بوده ,که وقتی میخواستند پیاز داغ را در حجم زیاد تهیه کنند انها را برای یکی دو روز روی پارچه پهن میکردند و به اصطلاح پیازها را باد میدادند . اب از دست دادن و پلاسیده شدن خلالها باعث سرخ شدن سریع تر خلالها میشود و درعین حال در هر بار سرخ کردن مقدار بیشتری پیاز را یکجا در تابه ریخته میشود. اما برخی معتقدند که پیاز در معرض هوا الودگی جذب میکند و این روش چندان بهداشتی نیست

و اما اگر می خواهید پیاز داغ عادی را سریع و با حداقل روغن درست کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و مقدار خیلی کمی روغن (در حدی که فقط پیاز راحت در تابه حرکت کند) اضافه کنید و با حرارت ملایم شروع به تفت دادن کنید ، کمی که پیاز سبک شد و اطراف ان حباب زد ، با نمک دان کمی نمک روی ان بپاشید خیلی سریع پیاز ها سرخ و طلایی میشود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      من پیشنهاد میکنم اول خلال پیاز رو دو سه دقیقه بجوشانید بعد خشک کنید و سرخ کنید عالی میشه

      پاسخ ها

      • mino

        ایول

    • بدون نام

      سلام
      ممنون از راهنمایی عالیتون

    • لیلا

      من پیازامو بدون روغن تفت میدم سبک که شدروغن میریزم وطلاییش میکنم

    • مهیار

      سلام
      ممنون از راهنمایتون

    • فهیمه

      پیازپوست شده وخلال رو چلو پنکه ابش رو بگیرین سرخ کنین
      اگه زمستونه وپنکه دم دست ندارین اوناروتوسبد بریزین باسشوارخشک کنین توسبدم واسه اینکه پیازا به اطراف پرتاب نشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج