۱۸۶۷۳۲
۲ نظر
۵۰۰۷
۲ نظر
۵۰۰۷
پ

دفن کشته‌ های داعش در یک گور جمعی

گروه تروریستی داعش در پی تحمل تلفات و خسارت های سنگین در نبرد با نیروهای عراقی در استان الانبار، کشته های خود را در یک گور جمعی دفن کرد.

خبرگزاری ایرنا: گروه تروریستی داعش در پی تحمل تلفات و خسارت های سنگین در نبرد با نیروهای عراقی در استان الانبار، کشته های خود را در یک گور جمعی دفن کرد.

یک مقام امنیتی گفت: داعش در پی تلفات و خسارت های سنگینی که در جریان حمله به مناطق مختلف شهر الرمادی متحمل شد، اجساد ده ها تن از عناصر خود را در یک گور جمعی در منطقه زنکوره در غرب شهر الرمادی دفن کرد.

وی افزود: داعش برای کندن یک کانال بزرگ و دفن اجساد خود با توجه به بالابودن تعداد آنها، از لودر و ماشین آلات سنگین کمک گرفت.

استان الانبار و الرمادی مرکز آن واقع در ۱۱۰ کیلومتری غرب بغداد پایتخت، از ۲۱ دسامبر ۲۰۱۳ (۳۰ آذر ۹۲) در پی اشغال بخش هایی وسیعی از این استان توسط داعش، شاهد عملیات گسترده نظامی علیه این گروه است.

معاون امنیتی استان الانبار روز چهارشنبه گفت: در روزهای اخیر نیروهای نظامی عراق شکست سنگینی به تروریست های داعشی وارد کرده و مانع ورود آنها به شهر الرمادی شدند.

ارتش و نیروهای مردمی عراق از ۱۱ روز پیش عملیات گسترده ای را در محور تکریت مرکز استان صلاح الدین علیه تروریست های داعش آغاز کرده اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    زمین خدا رو نجس نکنید با این جنازه ها،بسوزونیدشون دود بشن برن هوا!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هوا هم نجس میشه!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج