۱۹۲۴۲۵
۹ نظر
۵۱۳۴
۹ نظر
۵۱۳۴
پ

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.

وب‌سایت کدبانو: اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.

چه چیزهایی لازم داریم؟

• مرغ کامل
• تخته برش
• چاقوی تیز

۱. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۲. مرغ را مانند تصویر، روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سینه آن به سمت بالا باشد.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۳. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخلیه کنید. اینها را برای موارد استفاده دیگر مانند سوپ و غیره نگه دارید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۴. تکه بزرگ چربی که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۵. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۶. بدن مرغ را در یک دست خود نگه داشته و با دست دیگر ران مرغ را به سمت بالا و پایین پیچ و تاب دهید تا ران از محل خود جابجا شود.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۷. با چاقو ران مرغ را جدا کنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۸. ران مرغ را در یک دست گرفته، پا را نیز در دست دیگر و دو طرف را به سمت پایین حرکت دهید تا از وسط بشکند.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۹. با چاقو ران و پای مرغ را از محل شکستگی برش دهید. همین عمل را برای ران دیگر تکرار کنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۰. بدن مرغ را برعکس کنید تا پشت آن به سمت رو قرار بگیرد.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۱. محل اتصال بال مرغ را از سینه پیدا کرده و برش دهید. بال دیگر را نیز جدا کنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۲. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۳. شروع به بریدن از پایین به سمت گردن مرغ کنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۴. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۵. به موازات ستون فقرات، استخوان های قفسه سینه را برش دهید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۶. طرف دیگر مرغ را نیز به همین روش با چاقو برش بزنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۷. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنید. به این ترتیب پشت مرغ از سینه جدا می شود.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۸. سینه مرغ را از درازا از وسط جناغ سینه به دو نیم کنید.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۱۹. تکه های مرغ برای دستور غذایی شما آماده است.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ

۲۰. به این ترتیب مرغ به ۹ تکه قسمت شده است.

آموزش تصویری خرد کردن مرغ
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خیلی ممنون

    • بدون نام

      لازم به ذکراست که سر بالهای مرغ قسمت انتهای آن اصلا ارزش غذایی نداردکه بایدکاملا جداشود ودورریخته شود وبهترآنستکه سرگردن هم جدا شود چون درهنگام کشتارسرگردن آویزان است ومیکروب ها راجمع کرده پوست مرغ هم بخاطر هورمونها دورریختنی است موادداخلی شکم مرغ رادراکثرمواقع خودشون درآورده وجداگانه به فروش میرسانندامااگرهم باشد فکرنکنم بشودباآن سوپ جالبی درست کردلازم به ذکراست که الان درشرایط حاضرمرغهاهیچکدام قابل مصرف نیستند بهتراست ازخوردن مرغ درشرتیط حاضردوری کرد چون کلا مرغها هورمونی هستند وباتزریق هورمون رشد میکنند

    • بدون نام

      اصلا هم هورمونی نیستن.رشد سریعشون به دلیل جیره غذایی مقویشون هست.من خودم مرغدارم.لطفا نظر ندین وقتی هیچ اطلاعی ندارین.

    • علی

      فکر کنم هورمون گرون باشه مهم ترین عاملی که رعایت شاید نشه مصرف انتی بیوتیک هست

    • بارانا

      به نظرم این مرغ رو تیکه پاره کرد۰ دل و جگر زلیخا که میگن همینه

    • نازنین

      ممنون بسیار خوب و کاربردی بود

    • بدون نام

      این مدل خرد کردن مرغ به درد عمت میخوره بلد نیستی بیا یادت بدم

    • بی نام

      مرسی بابت این آموزش کلی خندیدیم :))))))))))))

    • بدون نام

      گند زدی با این دستوری که دادی
      یعنی یه ایرانی پیا نمیشه یه دستور ویدیویی درست و حسابی بگذاره
      مثل مرغ فروشی ها؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج