شبه پيتزاي مديترانهاي با بادمجان
اين مخلوط سبزيجات كه در مايهاي خميري فرم پيتزا را به خود گرفته است ـ برخلاف ظاهر آن ـ روش پختي كاملا متفاوت با پيتزا دارد و غذايي مديترانهاي است.
مجله آشپزی مثبت - مریم رشدی: اين مخلوط سبزيجات كه در مايهاي خميري فرم پيتزا را به خود گرفته است ـ برخلاف ظاهر آن ـ روش پختي كاملا متفاوت با پيتزا دارد و غذايي مديترانهاي است. در ضمن براي آنكه اين غذا به لحاظ پروتئين حيواني نيز كامل شود، شما ميتوانيد در آن از مقداري سوسيس مرغ يا گوشت نيز همراه ديگر سبزيجات استفاده كنيد.
مواد لازم برای ۲ نفر
- 1 عدد بادمجان متوسط
- 1 عدد تخممرغ
- 1 پيمانه آرد سفيد گندم
- 4 /1 1 پيمانه شير
- 2 ق چ پودر آويشن يا ارگانو
- 1 عدد پياز قرمز متوسط
- 2 عدد كدوي سبز درشت
- 2 عدد فلفل دلمهاي (رنگي باشد بهتر است)
- 4 تا 5 ق س روغن مايع آفتابگردان
- 2 ق س پنير پارمسان رنده شده
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- 2 شاخه مرزه براي تزیين روي غذا
طرز تهیه:
۱. بادمجان را پوست كنده و پس از نصف كردن، به صورت طولی برش دهید. سپس آنها را بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي شان گرفته شود. حالا مقداري نمك روي بادمجانها بپاشيد؛ به اين صورت هم تلخي احتمالي بادمجان از بين ميرود و هم به روغن كمتري براي سرخ كردن آن نياز است. پس از گذشت ۱۰دقيقه، قطعات بادمجان را دوباره آبكشي كرده و با دستمال كاغذي حولهاي خشك كنيد.
۲. یک كاسه بلوري آماده كنيد و تخممرغ را در آن بشكنيد و هم بزنيد؛ سپس آرد را كمكم به تخممرغ اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. در اين فاصله، شير را نيز آرام آرام به مخلوط آرد و تخممرغ بيفزاييد و به هم زدن آنقدر ادامه دهيد تا مايهاي نرم و غليظ حاصل شود. سپس آن را تا زمان لازم در يخچال قرار دهيد.
۳. فر اجاق گاز را روي ۲۲۰ درجه سانتيگراد يا ۴۲۵درجه فارنهايت يا شماره ۷ از قبل روشن كنيد. پياز و فلفل دلمهايها را به ۴ قسمت ببريد و كدوها را نيز با پوست حلقه حلقه كنيد. حالا روغن را در سيني فر يا تابه فلزي بدون دسته كائوچويي بريزيد و در فر قرار دهيد تا داغ شود. سپس آن را از فر بيرون آوريد و بعد از اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن سبزيجات خرد شده را كف سيني بچينيد و به روغن آغشته كنيد. حالا تابه يا سيني را براي مدت ۲۰ دقيقه داخل فر حرارت دهيد.
۴. پس از طي اين مدت، مايه را از داخل يخچال خارج كنيد و با قاشق كمي هم بزنيد. سپس تابه يا سيني را از فر بيرون آوريد و مايه را روي سبزيجات بريزيد و دوباره به فر برگردانيد و ۳۰ دقيقه ديگر حرارت دهيد. وقتي اين مايه پف كرد و رنگ آن طلايي شد، حرارت فر را به ۱۹۰ درجه سانتيگراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت يا شماره ۵ اجاق گاز كاهش دهيد و مدت ۱۰دقيقه روي اين درجه، حرارت دهيد تا گوشههاي اين مايه، سفت شود. در پايان پنير پارمسان رندهشده را همراه مرزه خرد شده روي غذا ريخته و سرو كنيد.
۲. یک كاسه بلوري آماده كنيد و تخممرغ را در آن بشكنيد و هم بزنيد؛ سپس آرد را كمكم به تخممرغ اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. در اين فاصله، شير را نيز آرام آرام به مخلوط آرد و تخممرغ بيفزاييد و به هم زدن آنقدر ادامه دهيد تا مايهاي نرم و غليظ حاصل شود. سپس آن را تا زمان لازم در يخچال قرار دهيد.
۳. فر اجاق گاز را روي ۲۲۰ درجه سانتيگراد يا ۴۲۵درجه فارنهايت يا شماره ۷ از قبل روشن كنيد. پياز و فلفل دلمهايها را به ۴ قسمت ببريد و كدوها را نيز با پوست حلقه حلقه كنيد. حالا روغن را در سيني فر يا تابه فلزي بدون دسته كائوچويي بريزيد و در فر قرار دهيد تا داغ شود. سپس آن را از فر بيرون آوريد و بعد از اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن سبزيجات خرد شده را كف سيني بچينيد و به روغن آغشته كنيد. حالا تابه يا سيني را براي مدت ۲۰ دقيقه داخل فر حرارت دهيد.
۴. پس از طي اين مدت، مايه را از داخل يخچال خارج كنيد و با قاشق كمي هم بزنيد. سپس تابه يا سيني را از فر بيرون آوريد و مايه را روي سبزيجات بريزيد و دوباره به فر برگردانيد و ۳۰ دقيقه ديگر حرارت دهيد. وقتي اين مايه پف كرد و رنگ آن طلايي شد، حرارت فر را به ۱۹۰ درجه سانتيگراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت يا شماره ۵ اجاق گاز كاهش دهيد و مدت ۱۰دقيقه روي اين درجه، حرارت دهيد تا گوشههاي اين مايه، سفت شود. در پايان پنير پارمسان رندهشده را همراه مرزه خرد شده روي غذا ريخته و سرو كنيد.
پ
ارسال نظر