۲۰۴۵۹۰
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

نشست خبری دربی بدون کُری‌ خوانی!

نشست خبری مربیان استقلال و پرسپولیس ظهر امروز در سازمان لیگ برگزار شد.

خبرگزاری فارس: نشست خبری مربیان استقلال و پرسپولیس در حالی برگزار شد که امیر قلعه نویی به محض ورود، به مدیران شرکت مدیران خودرو پیشنهاد داد تا بهترین خبرنگار و تماشاگر را در طول فصل انتخاب و کار فرهنگی انجام دهند.

*هنگامی که نشست خبری برانکو در حال برگزاری بود نمایندگان رسانه های گروهی چندین بار به میکروفون‌های مقابل سرمربی پرسپولیس دست زدند که این موضوع باعث خنده برانکو شد.

* بر خلاف نشست‌های خبری گذشته کمتر به سوالات حاشیه‌ای پرداخته شد و مربیان در مورد پیروزی قطعی در بازی فردا کری خوانی نکردند.

* برانکو ایوانکوییچ هنگامی که یکی از خبرنگاران در مورد همامی از وی سوال کرد پاسخی در مورد این بازیکن نداد و تنها به این جمله بسنده کرد که تشخیص دادم از دروازه بان سوم استفاده کنم.

*از نشست خبری امروز، رسانه‌ها استقبال خوبی داشتند اما این استقبال نسبت به دیدار رفت کمتر بود و به نظر می‌رسد جایگاه دو تیم در جدول روی کار رسانه‌ها هم تاثیر گذاشته بود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج