کاهش وزن با ۳ تغییر کوچک در رژیم غذایی
مطالعات ۱۶ ساله محققان آمریکایی نشان می دهد که با سه تغییر کوچک در رژیم غذایی می توان کاهش وزن چشمگیری داشت.
خبرگزاری ایرنا: مطالعات ۱۶ ساله محققان آمریکایی نشان می دهد که با سه تغییر کوچک در رژیم غذایی می توان کاهش وزن چشمگیری داشت.
مطالعه ۱۶ ساله بر روی بیش از ۱۲۰ هزار داوطلب در سراسر دنیا نشان می دهد که استفاده از غذاهای دریایی، حذف گوشت قرمز و استفاده از غذاهایی با شاخص قند پایین، مهمترین روش های کاهش وزن هستند.
۱ - غذای دریایی بخورید
مطالعات نشان می دهد که اضافه کردن غذاهای دریایی به وعده های غذایی، یکی از موثرترین روش های کاهش وزن است. در این گزارش آمده است که ماهی یا میگوی سرخ کرده به کاهش وزن کمک نمی کند؛ بلکه رمز لاغری در غذای دریایی بخارپز یا کبابی است. مصرف ماهی های حاوی چربی غیر اشباع مانند ماهی سالمون توصیه شده است.
۲ - با گوشت قرمز خداحافظی کنید
مطالعات انجمن قلب آمریکا نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز، به دلیل کلسترول و چربی اشباع موجود در آن، یکی از مهمترین دلایل اضافه وزن است. گوشت قرمز معمولا با برنج یا نان میل می شود و همین امر یکی از دلایل اضافه وزن است. در این گزارش آمده است که برای کاهش وزن باید گوشت قرمز را با پروتئین های دریایی، حبوبات، میوه و سبزی جایگزین کرد.
۳ - غذایی بخورید که شاخص قند آن پایین باشد
شاخص قند (GI) فاکتور نشان دهنده میزان قند غذاست. غذاهایی با شاخص قند یک تا ۵۵ جزء غذاهای کم قند، ۵۲ تا ۶۹ متوسط و ۷۰ به بالا، غذاهای پرقند محسوب می شوند. برای مثال، شاخص قند سیب حدود ۳۹ و برنج سفید ۸۹ است.
با دقت در این سه مورد می توان شاهد کاهش وزن بود.
نتایج این تحقیقات در نشریه The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
مطالعه ۱۶ ساله بر روی بیش از ۱۲۰ هزار داوطلب در سراسر دنیا نشان می دهد که استفاده از غذاهای دریایی، حذف گوشت قرمز و استفاده از غذاهایی با شاخص قند پایین، مهمترین روش های کاهش وزن هستند.
۱ - غذای دریایی بخورید
مطالعات نشان می دهد که اضافه کردن غذاهای دریایی به وعده های غذایی، یکی از موثرترین روش های کاهش وزن است. در این گزارش آمده است که ماهی یا میگوی سرخ کرده به کاهش وزن کمک نمی کند؛ بلکه رمز لاغری در غذای دریایی بخارپز یا کبابی است. مصرف ماهی های حاوی چربی غیر اشباع مانند ماهی سالمون توصیه شده است.
۲ - با گوشت قرمز خداحافظی کنید
مطالعات انجمن قلب آمریکا نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز، به دلیل کلسترول و چربی اشباع موجود در آن، یکی از مهمترین دلایل اضافه وزن است. گوشت قرمز معمولا با برنج یا نان میل می شود و همین امر یکی از دلایل اضافه وزن است. در این گزارش آمده است که برای کاهش وزن باید گوشت قرمز را با پروتئین های دریایی، حبوبات، میوه و سبزی جایگزین کرد.
۳ - غذایی بخورید که شاخص قند آن پایین باشد
شاخص قند (GI) فاکتور نشان دهنده میزان قند غذاست. غذاهایی با شاخص قند یک تا ۵۵ جزء غذاهای کم قند، ۵۲ تا ۶۹ متوسط و ۷۰ به بالا، غذاهای پرقند محسوب می شوند. برای مثال، شاخص قند سیب حدود ۳۹ و برنج سفید ۸۹ است.
با دقت در این سه مورد می توان شاهد کاهش وزن بود.
نتایج این تحقیقات در نشریه The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
پ
نظر کاربران
وای وای وای...من چ لاغر شدم خداراشکر این مطلبو خوندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جون مادرتون قسمتون میدم راجب افزایش وزن هم مطلب بذارید. بنویسید ک چ جوری ما لاغرا باس یه خوده چاق تر بشیم. همش گیر دادید ب کاهش وزن... اح
پاسخ ها
خوشبحالت
به نظر من بايد همه چيز خورد اما به اندازه تا وزن متناسب داشت بعلاوه تحرك بدني
کاش یه قرصی چیزی پیدا میشد سریع وزن کم میکردیم
خداوکیلی خیلی سخته وزن کم کردن
آي قبون آدم چيز فهم.
براي رژيم لاقري
1-قذاي دريايي بخوريم--مثل آب اگر قطع نشه
2-قبلا با گوشت خدا حافظي كرديم و مشكلي نيست
3-مي ماند قند گور باباي قند ..همين برنجهاي هندي نبود كاه خودمون . والا
نخواهي ديد لاقري رو چون قبلش
حضرت ازراييل تاييدمون كرده . تمام شد ديگه چي ميخواهيم
الان خودت فهميدي چي گفتي ما كه نفهميديم