۲۲۰۹۵۲
۶۳۴۸
۶۳۴۸
پ

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان

کاداییف، کادایف و کنافه نامهای مختلف این دسر هستند. میتوانید بین رشته ها از کرم پاتیسیر ، فرنی ،بستنی و موس استفاده کنید. شکلات یادتان نرود.

سایت سوران:

کاداییف رول شده گردویی:

مواد لازم:

  • کاداییف رشته ای / ۵۰۰ گرم
  • گردوی خرد شده / ۲۰۰ گرم
  • کره یا روغن حیوانی / ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای شربت:

  • آب / 2 لیوان
  • شکر / یک و نیم لیوان
  • آبلیمو / نصف لیوان ( یک استکان کمرباریک چایخوری ) - بیشتر اندازه گیریهای رسپی های ترکیه با لیوان آب خوری و چایخوری است.

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان

طرزتهیه شربت:

آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر ذوب شود (همیشه برای تهیه شربت فقط تا زمان ذوب شدن شکر آن را هم زده و بعداز آن دیگر هم نزنید ، قندک های جمع شده دور قابلمه را با قاشق واردشربت نکنید و مدام با یک پارچه تمیز و مرطوب آنها را پاک کنید از آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید تا بعد از مدتی شربت شما شکرک یا قندک نزند.) بگذارید تا شربت قوام بیاید ۲۰ دقیقه طول میکشد و ۵ دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا ولرم شود.

طرز تهیه کاداییف:

۱. کره یا روغن حیوانی را روی حرارت مستقیم آب کنید و مراقب باشید نسوزد.

۲. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

۳. کاداییف ها را داخل ظرف بزرگی ریخته و نیمی از کره آب شده را روی کاداییف ها پخش کرده و با دست به آرامی زیر و رو کنید. مراقب باشید رشته ها خرد نشود.

۴. مقداری از کاداییف را بردارید ( نکشید و خرد نکنید، به آرامی با دست مقداری را که برداشته اید تکان دهید تا از بقیه رشته ها جدا شود )

۵. روی تخته قرار دهید. و در یک سر آن گردوی خرد شده را به مقدار کافی بریزید و سپس از همان طرف که گردو را ریخته اید، رشته ها را با دست جمع کرده و محکم رول کنید.

۶. رولها را داخل ظرف پیرکس یا قالب نچسب به صورت فشرده و نزدیک به هم بچینید وباقیمانده کره را روی رولها بریزید.

۷. ظرف را در فر بگذارید تا روی رشته ها طلایی شود.

۸. بعد از این مرحله شربت ولرم را روی کاداییف بریزیدو بگذارید سردشود.

کنافه لانه کبوتری:

مواد لازم:

رشته کنافه/ ۵۰۰ گرم
کره/ 120 گرم
فندق یا پسته خردشده/ ۱ پیمانه
هل/ 1/4 قاشق چایخوری
مغزفندق یا پسته درسته/ به میزان لازم
شکر/ 250 گرم
آب/ ۱/۲ پیمانه
گلوکز1 / 1 قاشق سوپخوری
جوهرلیمو/ ۱/۸ قاشق چایخوری

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان

طرز تهیه شربت:

۱. آب و شکر راروی حرارت قراردهید تا ذوب شود. برای خوشبو شدن چند دانه هل که سوراخ کرده ایدداخلش بیندازیدبعد از اینکه چند جوش زد جوهرلیمو و گلوکز را اضافه کنید.

۲. قالب مینی مافین یا کاپ کیک را با کره چرب کنید.

۳. رشته های نرم را نیمی ازکره که ذوب کرده اید مخلوط کنید. اگر رشته از نوع خشک است با اسپری آب ولرم انها را نرم کنید.رشته ها را در دست به شکل لانه پرنده گردکنید و داخل قالبهاقراردهید و میان آن را حفره ایجاد کرده فشاردهید تا شکل بگیردلازم نیست خیلی مرتب شود کمی به هم ریخته باشد بیشتر شبیه لانه میشود.

۴. هل و پودرفندق رابا حرارت ۱۷۰درجه به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید مدام باید ظرف را تکان بدهید و داخل لانه ها بریزید روی آن را یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده بریزید و درفر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگرادبه مدت نیم ساعت بپزید تا طلایی و برشته شود.

۵. بهتراست قبل از قرار دادن درفر زیر قالبتان یک سینی فرقرار دهید تا لانه ها نسوزد.

۶. کنافه ها را بعد از پخت بگذارید سرد شود و شربت را داغ به آن اضافه کنید تا ترد بماند.

۷. برای تزیین از پسته و یا فندق درسته استفاده کنید و مانند تخم کبوتر داخل لانه ها بگذارید.

نکته!

* کاداییف ، کادایف و کنافه نامهای مختلف این دسر هستند.

* میتوانید بین رشته ها از کرم پاتیسیر ، فرنی ،بستنی و موس استفاده کنید. شکلات یادتان نرود.

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان

کادایف، دسر ترکیه‌ای برای ماه مبارک رمضان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج