۲۲۵۲۱۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

بازگشایی بانکهای یونان

یونان این هفته پس از تحمل ۳ میلیارد دلار ضرر اقتصادی بانک های خود را مجدد به روی مشتریان باز خواهد کرد.

خبرگزاری مهر: یونان این هفته پس از تحمل ۳ میلیارد دلار ضرر اقتصادی بانک های خود را مجدد به روی مشتریان باز خواهد کرد.


فرانس ۲۴ اعلام کرد: تعطیلی سه هفته ای بانک ها و مؤسسات مالی کشور یونان که قرار است دوشنبه این هفته به پایان برسد، تا امروز علاوه بر درآمدهای حاصل از صنعت توریسم و جهانگردی، ۳ میلیارد یورو (معادل ۳.۳ میلیارد دلار) به اقتصاد این کشور ضرر زده است.

این در حالیست که ضرر وارد آمده به مشاغل خرد ۶۰۰ میلیون دلار برآورد می شود. بخش صادرات نیز با ضرر ۲۴۰ میلیون یورویی مواجه بوده است. در این مدت، به دلیل ممانعت از پرداخت چک های بانکی، مبلغ ۶ میلیارد یور به حالت بلوکه درآمد.

بانک های یونان از تاریخ ۲۹ ام ژوئن تعطیل شد تا مردم نتوانند از بیم ورشکستگی دولت آتن حساب های خود را خالی کنند. اما، طی یک هفته گذشته و با پشت سر گذاشتن رفراندومی که در آن ۶۱ درصد یونانی ها به پیشنهادات ریاضتی اتحادیه اروپا رای منفی دادند، بالاخره دولت چپگرای «الکسیس سیپراس» نخست وزیر یونان با بستانکاران اروپایی به توافق رسید.

در نتیجه، بانک مرکزی اروپا در روز پنجشنبه گذشته، با اعطای ۹۰۰ میلیون دلار به بانک های یونان و تعهد کوتاه مدت به تأمین مالی آنها، چرخه اقتصاد یونان را مجددا به گردش انداخت.

یونان از دوشنبه شاهد بازگشایی بانک ها خواهد بود هرچند سقف برداشت همان ۶۰ یورو می ماند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج