۲۳۰۹۵۴
۵۰۲۱
۵۰۲۱
پ

شیرین های گل و گلاب (۱)

متخصصين مي گويند گلاب طبيعت گرم دارد، مقوي معده است، اعصاب و روان و قلب را تقويت مي كند و براي رفع سردرد و بوي بد دهان مفيد است. خب همه اين ها دلايل قانع كننده اي است براي اينكه دسرها و شيريني هايي كه قرار است سر سفره مان بچينييم، گل و گلاب دار باشند.

شیرین های گل و گلاب (1)
مجله آشپزی مثبت: متخصصين مي گويند گلاب طبيعت گرم دارد، مقوي معده است، اعصاب و روان و قلب را تقويت مي كند و براي رفع سردرد و بوي بد دهان مفيد است. خب همه اين ها دلايل قانع كننده اي است براي اينكه دسرها و شيريني هايي كه قرار است سر سفره مان بچينييم، گل و گلاب دار باشند . تنوع هم به اندازه كافي وجود دارد؛ از دسرهاي سنتي معمولي مثل حلوا و شله زرد گرفته تا دسرهاي شيك و مجلسي امروزي كه اصلا فكرش را هم نمي كنيد كه در اين ها هم مي شود از گلاب استفاده كرد. در نوشيدني ها و نان هاي اين پرونده هم بو و طعم خوب گلاب و گل سرخ را حس مي كنيد . بخوريد ، لذت ببريد و ما را هم دعا کنید.

فاطمه سادات شمس:

ترافل خرما

شیرین های گل و گلاب (1)

مواد لازم

  • ۱۰۰ گرم خرما
  • ۵ عد د گرد و
  • ۳ عد د بیسکویت پتی بور
  • به مقد ار لازم پودر نارگیل، پسته و یا کنجد
  • ۲ /۱ پیمانه گلاب

طرز تهیه:

1. ابتدا خرماها را بشویید. بعد از شستن و خشک شدن خرماها، پوست و هسته آنها را گرفته و آنها را با غذا ساز له کنید.

2. گردو و بیسکویت را هم به کمک غذا ساز پودر کرده، در یک کاسه مناسب هر دو را با هم مخلوط کنید. سپس خرمای له شده را هم به آنها اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3. اکنون به اندازه یک عدد خرما یا بزرگ تر، بسته به سلیقه تان، از مخلوط مواد برداشته و آن را گرد کنید. گلوله هایی را که آماده کرده اید داخل پودر نارگیل، پودر پسته و یا کنجد و .... بغلتانید.

4. ترافل ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

فوت وفن

برای اینکه بتوانید ترافل ها را به راحتی بردارید، یک عدد خلال دندان روی هر کدام از آنها قرار دهید.

مریم درودیان:

هَسو ( دامغان )

شیرین های گل و گلاب (1)

مواد لازم

  • ۳ ق س برنج نیم د انه
  • ۴ ق س آرد
  • ۱ لیتر شیر
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ ق چ هل آسیاب شد ه
  • ۲ ق س زعفران د م کرد ه
  • ۲ /۱ پیمانه گلاب

طرز تهیه:

1. ابتدا برنج را همراه با مقدار کافی آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا برنج خوب پخته و له شود.

2. آرد ، شیر و شکر را در یک کاسه مناسب خوب با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه برنج کاملا پخت، مخلوط را به برنج له شده اضافه کرده، هم بزنید. دقت کنید که زیر حرارت کم باشد.

3. مخلوط را مرتب هم بزنید تا زود ته نگیرد. وقتی مواد شکل فرنی به خود گرفت، هل و گلاب را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

4. بعد ازآنکه مواد خوب غلیظ شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از آنها زعفران دم کرده را اضافه کرده، هم بزنید و دیگری باید سفید بماند. دسر را در ظرف هایی که آماده کرده اید بریزید و سرو کنید.

فوت وفن

مقدار شکر را می توانید بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید.

انوشه رستمی:

حلوای تُرک

شیرین های گل و گلاب (1)

مواد لازم

  • ۲ پیمانه آرد
  • ۲ /۱ ۱ پیمانه روغن مایع
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲ پیمانه شکر
  • ۴ /۱ پیمانه شیرخشک
  • ۴ /۱ پیمانه خامه
  • ۴ /۱ پیمانه گلاب
  • ۲ /۱ ق چ وانیل
  • ۲ /۱ ۲ پیمانه آب
  • ۲ ق چ زعفران سایید ه شد ه
  • ۲ /۱ پیمانه عسل
  • ۱ پیمانه شیر

طرز تهیه:

1. ابتدا آرد را در روغن و کره تفت دهید تا طلایی شود، سپس عسل و شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در یک کاسه مناسب، شیر، خامه و شیرخشک را با هم مخلوط کنید، سپس آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. آب را هم به مواد بیفزایید.

2. قبل از اینکه آب و شیر، کامل به خورد آرد برود گلاب، وانیل و زعفرانی را که در مقداری آب جوش حل کرده اید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو بار هم زدن حرارت گاز را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا حلوا جا بیفتد. در این فاصله یکی دو بار آن را هم بزنید.وقتی حلوا کاملا سفت شد، آن را از طریق قیف مخصوص داخل کپسول بریزید و روی آن را با مربای آلبالو تزئین کرده و سرو کنید.

فوت وفن

توجه داشته باشید رنگ این حلوا به هیچ‌عنوان نباید قهوه‌ای شود چون رنگ آن کاملا طلایی است.

نيره اعظم زنجاني:


فرنی با کادایف

شیرین های گل و گلاب (1)

مواد لازم

  • ۱۵۰ گرم رشته کادایف
  • ۵۰ گرم کره
  • ۴ ق س شکر

مواد لازم برای تهیه فرنی

  • 2 ق س آرد
  • 4 ق س نشاسته ذرت
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 2 /1 ق چ پودر هل
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 3 پیمانه شیر
  • 2 /1 پیمانه گلاب

طرز تهیه:

۱. کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. رشته ها را با دست به صورت تکه های ۳-۲ سانتی خرد کنید و همراه شکر داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شده ،تفت داده شوند. رنگ رشته ها که طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۲. برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه الک کنید. شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و آن را با چنگال بزنید، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر، پودر هل، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

۳. حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. غلظت مواد باید به غلظت ماست برسد. در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد. روی فرنی را هم می توانید نایلون بکشید.

۴. یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب کنید. نیمی از رشته های سرخ شده را داخل ظرف قرار دهید. اکنون فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها را هم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. دسر را داخل چند ظرف یک نفره هم می توانید بریزید.

۵. دسر را با خلال پسته تزیین کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید، با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده، کمربند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف قرار دهید.

مهشيد اميري:

توپی های خرما و گلاب

شیرین های گل و گلاب (1)

مواد لازم

  • ۲ پیمانه كيك يا بيسكويت پودر شده
  • ۱۰۰ گرم خامه قنادي
  • ۲ /۱ پیمانه گردوي پودر شده
  • ۶ عدد خرمای بدون هسته
  • به میزان لازم گلاب
  • ۲۵۰ گرم شكلات تخته اي سياه
  • اسپري طلايي جهت تزيين

طرز تهیه:

1. در یک ظرف مناسب بيسكویت ها يا كيك را به طور يكدست پودر كنيد، سپس خامه قنادي را كه كمي باهمزن برقي زده ايد به همراه گردوي پودر شده وخرمای له شده به بيسكويت ها اضافه كنيد. حالا گلاب را به مواد بیفزایید. البته مقدار گلاب باید به اندازه ای باشد که مواد تبدیل به خمیر شوند.

2. از مواد به اندازه یک گردو برداريد و آن را در دست گرد كنيد. هر تعداد که می شود از این توپک ها آماده کنید. حالا توپك ها را در يخچال بگذاريد تا كمي سفت شوند.

3. شكلات تخته اي را به روش بن ماری یا داخل مایکروفر ذوب كنيد. حالا توپك ها را در شكلات ذوب شده بغلتانيد، سپس آنها را روي یک عدد فويل بگذاريد. مجددا توپک ها را در يخچال قرار دهيد تا شكلات روي توپك ها خوب خودش را بگیرد.

4. توپک ها را با اسپری طلایی تزیین کرده و آنها را در ظرف مورد نظر بچینید.

از کجا بخریم؟

می توانید خامه قنادی و اسپری طلایی را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

مهشيد اميري:

كرم ژله گل سرخ

شیرین های گل و گلاب (1)

مواد لازم برای ژله گلاب

  • ۲ پیمانه آب
  • ۱ پیمانه گلاب
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۸ /۱ ق چ وانیل
  • ۶ ق چ پودر ژلاتین
  • به میزان لازم گل سرخ

مواد لازم کرم گل سرخ

  • 3 پیمانه ژله گلاب
  • 1 پیمانه خامه صبحانه
  • 1 ق س پودر گل سرخ
  • 1 قطره رنگ صورتي (به دلخواه )

طرز تهيه ژله

۱. در یک قابلمه مناسب آب و شكر را بریزید و آن را روي حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس گلاب را اضافه كنيد و بعد از هم زدن، حرارت را خاموش كنيد.

۲. پودر ژلاتين را به همراه ۴/۱ پيمانه آب در یک ظرف مناسب بریزید و آن را روي حرارت غيرمستقيم بگذارید تا ژلاتين ذوب شود، سپس ژلاتين حل شده را به مخلوط آب، شكر و گلاب اضافه كنيد. وانيل را هم اضافه كرده و هم بزنید، سپس آن را کنار بگذارید.

طرز تهيه کرم گل سرخ

۱. نیمی از ژله گلاب خنك شده را به همراه پودر گل سرخ، خامه صبحانه و رنگ صورتي در یک ظرف بریزید و آنها را باهمزن دستي بزنيد تا مخلوط يكدستی حاصل شود.

۲. اکنون داخل چند عدد لیوان یا بستنی خوری باقیمانده ژله گلاب را بریزید، طوریکه ظرف ها تا نیمه پر شوند، سپس آنها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا خودش را بگیرد. وقتی ژله ها نیم بند شد، گل سرخ ها را در آن فرو کرده و دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید. حالا کرم ژله گل سرخ را روی مواد داخل ظرف بریزید و ظرف ها را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خودش را بگیرد و آماده شود.سپس با مقداری خامه و گل سرخ تزیین کرده،سرو کنید.

ادامه دارد...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج