چه نكاتي را در تهيه غذاي خانگي رعايت كنيم؟
در دستورهاي غذايي ميزان روغن مورداستفاده را به نصف تا يك سوم ميزان پيشنهاد شده كاهش دهيد. به جاي سرخ كردن موادغذايي، از روش بخارپز و آبپز كردن، پوره كردن (براي سيبزميني) يا تنوري كردن (براي سيبزميني و بادمجان) استفاده كنيد.
دکتر پريسا ترابي کارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با سلامتيران توصيه هايي براي سالم درست کردن غذاي خانگي بيان داشت :
- مقدار گوشت كمتر و سبزيجات بيشتري در تهيه غذا به كار ببريد.
- ماكاروني و نانهاي سبوسدار را كه فيبر بيشتري دارند به ساير ماكارونيها و نانها ترجيح بدهيد.
- همبرگر، شنيسل، كوكو، بادمجان و كتلتها را بعد از سرخكردن، با دستمال يا كاغذهاي تميز روغنگيري كنيد.
- به جاي قرصهاي فشرده سوپ يا پودر پياز يا سير آماده كه داراي مقدار زيادي نمك هستند از سوپهاي تازه و كمنمك خانگي و پياز يا سير تازه در غذا استفاده كنيد.
- از پنير پيتزا كه چربي زيادي دارد كمتر استفاده كنيد.
- در دستورهاي غذايي ميزان روغن مورداستفاده را به نصف تا يك سوم ميزان پيشنهاد شده كاهش دهيد.
- به جاي سرخ كردن موادغذايي، از روش بخارپز و آبپز كردن، پوره كردن (براي سيبزميني) يا تنوري كردن (براي سيبزميني و بادمجان) استفاده كنيد.
منبع : Salamatiran.com
- مقدار گوشت كمتر و سبزيجات بيشتري در تهيه غذا به كار ببريد.
- ماكاروني و نانهاي سبوسدار را كه فيبر بيشتري دارند به ساير ماكارونيها و نانها ترجيح بدهيد.
- همبرگر، شنيسل، كوكو، بادمجان و كتلتها را بعد از سرخكردن، با دستمال يا كاغذهاي تميز روغنگيري كنيد.
- به جاي قرصهاي فشرده سوپ يا پودر پياز يا سير آماده كه داراي مقدار زيادي نمك هستند از سوپهاي تازه و كمنمك خانگي و پياز يا سير تازه در غذا استفاده كنيد.
- از پنير پيتزا كه چربي زيادي دارد كمتر استفاده كنيد.
- در دستورهاي غذايي ميزان روغن مورداستفاده را به نصف تا يك سوم ميزان پيشنهاد شده كاهش دهيد.
- به جاي سرخ كردن موادغذايي، از روش بخارپز و آبپز كردن، پوره كردن (براي سيبزميني) يا تنوري كردن (براي سيبزميني و بادمجان) استفاده كنيد.
منبع : Salamatiran.com
پ
ارسال نظر