۲۵۶۵۷۲
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

ناهار روز جمعه: بلدرچین با طعم خوب آلو و قیسی

بلدرچین ها را با کلی مواد که در اینجا برایتان گفته ایم مزه دار کنید. استخوان های بلدرچین ها را جدا کنید که یک غذای خوشمزه در انتظار شماست.

مجله آشپزی مثبت - زهرا محتشمی: بلدرچین ها را با کلی مواد که در اینجا برایتان گفته ایم مزه دار کنید. استخوان های بلدرچین ها را جدا کنید که یک غذای خوشمزه در انتظار شماست.

ناهار روز جمعه: بلدرچین با طعم خوب آلو و قیسی

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۲ عدد بلدرچین
  • ۲ ق س خلال بادام
  • ۴ عدد آلوبخارا
  • ۲ عدد قیسی
  • ۱ ق س گردوی خرد شده
  • ۳ /۱ پیمانه روغن مایع
  • ۱ ق س رب گوجه‌فرنگی
  • ۱ ق س پیازداغ نگینی
  • ۱ ق س رب انار
  • ۲ ق س کره آب شده
  • ۱ ق چ پودر زنجبیل
  • ۱ ق چ پوست لیموترش رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم زعفران دم کرده

طرز تهیه:

1. ابتدا بلدرچین‌ها را شسته و سپس استخوان‌های آنها را جدا کنید. به‌اصطلاح گالانتین کنید. به این صورت که با چاقوی تیز از پشت گردن بلدرچین ها تا انتهای آنها را برش دهید، سپس استخوان های ران و بعد استخوان های بال را خارج کنید.خلال بادام‌ها را بدون روغن در یک تابه با حرارت بسیار کم تفت دهید. هسته آلوها را جدا کرده و آن را نگینی خرد کنید.

2. در یک ظرف بادام، آلوی خرد شده، پیازداغ، رب انار، قیسی، پودر زنجبیل، نمک، فلفل، زعفران، کره آب شده، پوست لیموترش رنده شده و گردوی خرد شده را بریزید و باهم مخلوط کنید. حال مواد مخلوط شده را به‌طور مساوی در شکم بلدرچین‌ها ریخته و سپس با نخ و سوزن شکمشان را بدوزید. در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بلدرچین‌ها را کمی در آنها تفت دهید.

3. یک قابلمه یا یک تابه گود را روی حرارت قرار دهید. داخل آن روغن مایع بریزید. بعدازآنکه روغن داغ شد، رب را داخل آن کمی تفت دهید، سپس 2/1 پیمانه آب اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. حالا بلدرچین‌ها را داخل آن قرار دهید. آنها را به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

فوت‌وفن

توجه داشته باشید حتماً پس از طبخ، نخ شکم بلدرچین‌ها را به آهستگی جدا کرده و سپس آنها را سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج