اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۲۷۱۷۲۷
۳ نظر
۵۰۱۱
۳ نظر
۵۰۱۱
پ

باران مشکل کم آبی را حل نمی کند

معاون توسعه و پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به بهبود وضعیت آب‌های تجدیدپذیر کشور، تصور از بین رفتن بحران آب کشور در نتیجه بارش‌های اخیر را تصور اشتباهی دانست و افزود: حجم استفاده از آب‌های تجدیدناپذیر به حدی بوده که با این بارش‌ها جبران نمی‌شود.

ایسنا: معاون توسعه و پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به بهبود وضعیت آب‌های تجدیدپذیر کشور، تصور از بین رفتن بحران آب کشور در نتیجه بارش‌های اخیر را تصور اشتباهی دانست و افزود: حجم استفاده از آب‌های تجدیدناپذیر به حدی بوده که با این بارش‌ها جبران نمی‌شود.

علی عابدینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه تصور از بین رفتن بحران آب کشور با بارش‌های دو ماه اخیر تصور اشتباهی است، گفت: با این بارش‌ها آبهای تجدید‌پذیر تا حدی جبران می‌شود و سدهای خالی شده در برخی از استان‌ها چون ایلام اشباع شدند که در عین آسیب‌زا بودن برای این استان و ایجاد سیل، ذخایر آب آنها را هم بالا برد.

وی با بیان اینکه منابع آب‌های تجدیدپذیر در سال‌های پربارش جبران می‌شوند، افزود: آب‌های تجدیدناپذیر با این وضعیت بارش‌ها تغییری نمی‌کند و حجم استفاده از این آب‌ها به حدی بوده که با این بارش‌ها نیز امکان جبران ندارند.

معاون توسعه و پیش بینی سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب کشور سال به سال افزایش می‌یابد، اظهار کرد: صنعتی شدن، افزایش رفاه عمومی و افزایش جمعیت نیاز آبی و سرانه مصرف آب کشور را بالا می‌برد. بنابراین مصرف آب بایستی مورد مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق قرار گیرد و اگر تا به حال هم بی مهابا مصرف می‌شد از این به بعد نمی‌توانیم با همان الگوهای سابق مصرف در این مقوله برخورد کنیم.

وی با اشاره به ضرورت افزایش بهره‌وری منابع آب از جمله بهره‌وری کشاورزی و صنعت و شرب گفت: اطلاعات هواشناسی هم می‌تواند در زمینه افزایش بهره‌وری منابع آبی مثمر ثمر باشد، اگر فعالیت‌های مختلف کشور با پیش‌بینی‌های هواشناسی منطبق باشد می‌توانیم در زمینه کاهش مصرف آب برنامه‌ریزی کنیم؛ برای مثال اگر بدانیم امروز قرار است بارش صورت گیرد قطعا از شستشوی خودروی خود اجتناب می‌کنیم. اگر یک میلیون خودرو در شهر باشد و ۱۰ درصد آنها در هر روز شسته شود، ۱۰۰ هزار خودرو در روز شسته می‌شوند که این رقم درشتی است و میزان مصرف آب برای شستشوی این تعداد خودرو قابل توجه است که در صورت اطلاع و هماهنگی با اطلاعات هواشناسی این میزان آب مصرف نمی‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حمید

      آره راست میگه دوستمون . بارون که مشکل کم آبی رو حل نمیکنه . مشکل کم آبی اصلا با بارون درست نمیشه . کم آبی با افزایش تعرفه آب و قطعی و واردات بیشتر مشکلش حل میشه جان برادر.
      بُری عامووووو.

    • کامبیز

      غیر از آیه یاس خوندن چه کار دیگه ای بلدید؟؟؟؟؟ هان ؟؟؟؟؟

    • korosh

      ابیکه مصرف میشه برمیگرده به ابهای زیر زمینی و دوباره باز یافت میشه . اما ابهایکه به کشور های دیگه صادر شده تا حالا بازیافت میشه برای همون کشورا در نهایت قحطی برای ما میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج