۲۹۶۶۳۰
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

پلوی كدو حلوایی؛ به سبک دهه هفتادی‌ها

پلو کدو حلوایی از سنتی ترین غذاها محسوب می شود، اما امروز می خواهیم این غذا را به یکی از مدرن ترین غذاها تبدیل کنیم. با ما همراه باشید.

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: پلو کدو حلوایی از سنتی ترین غذاها محسوب می شود، اما امروز می خواهیم این غذا را به یکی از مدرن ترین غذاها تبدیل کنیم. با ما همراه باشید.

پلوی كدو حلوایی؛ به سبک دهه هفتادی‌ها

مواد لازم:

  • برنج: ٢ پیمانه
  • آب: ٣ پیمانه
  • كره: ٥٠ گرم
  • نمك: ۲ قاشق چایخوری
  • كدو حلوایی: ٧٠٠ گرم
  • پیازداغ: یك پیمانه
  • برگ بو، دارچین و ادویه پلویی: به میزان دلخواه
  • خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: به میزان لازم
  • كره ذوب شده برای لای خمیرها: ٧٠ گرم
  • روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا كدوها را نگینی خرد كرده و با كمی روغن زیتون با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا كمی نرم شوند.

2. برنج را با آب، كره و نمك می‌جوشانیم تا جایی كه دانه باز كند و آبش كاملا كشیده شود.

3. چند لایه خمیر روی كف و دیواره‌های یك قالب یا ظرف مخصوص فر پهن می‌كنیم و لابه‌لای آنها را كره ذوب شده می‌زنیم. پلو ، كدو، ادویه، برگ بو و پیازداغ را در چند مرحله لا‌به‌لای هم می‌دهیم و روی پلو را دوباره ٢ تا ٣ لایه خمیر پهن می‌كنیم. البته می‌توانیم از خمیر لوله‌هایی درست كنیم و روی سطح پلو را مشبك كنیم.

4. در انتها كره می‌زنیم و به مدت یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم، سپس روی پلو را با خشكبار تزیین می‌كنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج