۳۲۴۱۰۹
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

وزیر خارجه ای که دزد از آب درآمد!

مدیرکل اداره آثار مسترد شده در وزارت آثار باستانی مصر تاکید کرد که ماجرای نمایش اثر باستانی به سرقت رفته توسط "موشه دایان" وزیر خارجه اسبق در پایگاه اینترنتی ویژه فروش آثار باستانی را پیگیری می‌کند.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین: مدیرکل اداره آثار مسترد شده در وزارت آثار باستانی مصر تاکید کرد که ماجرای نمایش اثر باستانی به سرقت رفته توسط "موشه دایان" وزیر خارجه اسبق در پایگاه اینترنتی ویژه فروش آثار باستانی را پیگیری می‌کند.

به گزارش منابع مصری،"شعبان عبد الجواد" طی اظهاراتی مطبوعاتی خاطرنشان کرد که تمامی اقدامات قانونی لازم برای متوقف کردن فروش این اثر باستانی و بررسی تمامی اسناد تاریخی به منظور اطلاع از نحوه خروج این اثر از مصر و قانونی یا غیرقانونی بودن این اقدام اتخاذ خواهد شد.

صهیونیست‌ها در زمان اشغال منطقه سینا به فرماندهی ژنرال "آونر گورن" در معبد حتحور در سرابیط خادم کار می‌کردند و در این مدت اشیای زیادی را از معبد مذکور به تل‌آویو منتقل کردند که تنها ستون حتحور به همراه ۴ اثر باستانی دیگر به مصر عودت داده شدند و بقیه آثار در تل‌آویو ماندند.

وزارت آثار باستانی مصر با اشاره به دو مورد سرقت از آثار باستانی معبد مذکور در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ اعلام کرد که اثر باستانی مذکور در سال ۲۰۰۷ به سرقت نرفته است و در سال ۲۰۰۹ دو عملیات سرقت از این معبد ناکام ماند و آثار به سرقت رفته استرداد و به گنجینه موزه قنطره سپرده شدند و حتی آن دسته از آثار که احتمال سرقت آنها وجود داشت به دستور رئیس شورای عالی آثار باستانی به انبار موزه در قنطره شرقی انتقال داده شدند.

این در حالی است که موشه دایان، وزیر جنگ و وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی قبلا در کتاب خود با عنوان "زندگی توراتی" که در سال ۱۹۷۸ منتشر شد، از دو بار سفر خود به منطقه سرابیط در وسط شبه جزیره سینا در سال‌های ۱۹۵۶ (زمان تجاوز به مصر) و سال ۱۹۶۹ یعنی بعد از اشغال منطقه سینا پرده برداشته بود.

دایان در این کتاب خود آورده است که چند ماه پس از حمله به سینا و در روز ۳۰ اکتبر سال ۱۹۵۶ به همراه تعدادی از ژنرال‌های ارتش صهیونیستی به وسیله یک هلی‌کوپتر به منطقه باستانی سرابیط خادم رفته و چندین اثر باستانی را از آنجا به منزل خود در تل‌آویو منتقل کرده بود.

وی همچنین اعلام کرده است که نوشته‌های موجود روی این آثار باستانی توسط "رافائل جیوون" استاد باستان شناسی دانشگاه تل‌آویو ترجمه و برخی از آنها منتشر شده است. مصر در سال ۱۹۹۴ چهارمین گروه از اثار باستانی را از فلسطین اشغالی استرداد کرده بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج