12 نکته مهم در مورد درست کردن جوجه کباب
۳۴۷۰۸۶
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
۸۵۳۵۵ 
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.
وب‌سایت کاغذ رنگی: جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.

12 نکته در مورد جوجه کباب

1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه چون در این صورت جوجه ها روی آتیش زود میسوزه )

2- از برش های بزرگ فلفل دلمه ای و پیاز در موادتون حتما استفاده کنید و بعد از به سیخ کشیدن جوجه ها فلفل دلمه ای و پیازی رو هم که داخل مواد بوده به سیخ بکشید و کبابی کنید. ( این نکته رو اگه پیازخور هستید حتما انجامش بدید مطمئنم خوشتون میاد )

3-زعفران رو اصلا حذف و مقدارش رو کم نکنید .. چون مزه اصلی جوجه کباب ایرانی بسته به زعفرون اونه ..

4- ادویه های دیگه مثل دارچین .. سماق .. کاری و .. رو به موادتون اضافه نکنید چون طعم اصلی رو از بین میبره ..

5-مقدار آبلیمویی که به مواد اضافه میکنید خیلی زیاد نباشه .. آبلیموی زیاد باعث سفت شدن جوجه میشه.

12 نکته در مورد جوجه کباب

6- موقع به سیخ کشیدن جوجه ها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجه ها هم حرارت ببینه و پخته بشه .. پس جوجه ها رو خیلی به هم نچسبونید.

7-جوجه ها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزه تر و بهتر میشه .. پس این نکته رو حتما در نظر داشته باشید و کمتر از 6 ساعت جوجه رو به سیخ نکشید.

8- *3الی4 دقیقه قبل از سیخ کشیدن جوجه هاتون 2 تا کیوی رو توش رنده کنید نیاید بیشتر از پنچ دقیقه بشه چون کیوی اسید داره و جوجه رو خراب میکنه* یا موقعی که جوجه هاتون رو به سیخ کشیدید یه کیوی رو نصف کنید و روی جوجه ها بکشید جوجه فوق العاده ترد و لذیذ میشه.

9-یه سس کره ای آماده کنید و بعد از پخته شدن جوجه ها روی اون بریزید ( سس شامل کره آب شده + زعفرون + کمی آبلیمو و نمک هست ) تا یه جوجه آبدار و خوشمزه داشته باشید .

10- تکه های مرغ نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچیک باشه .. در صورتیکه تکه ها بزرگ باشه جوجه ها مغز پخت نمیشه و اگه کوچیک باشه جوجه ها درست به سیخ کشیده نمیشه و زود میسوزه ..

12 نکته در مورد جوجه کباب

11-در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه .. آتیش خیلی نباید تند و تیز باشه .. آتیش ملایم باید باشه ..

12- اگر میخواهید جوجه ای خوش رنگ داشته باشید 1الی 2 عدد گوجه فرنگی داخل ان رنده کنید فقط موقعه کباب کردن تکه های گوجه رو از روی جوجه ها بردارید تا هنگام حرارت دیدن نسوزند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:37 - 1395/04/12
یه نکته میخوام بگم فکر نکنم کسی تا الان انجام داده باشه
خودم تست کردم بارها وجوجه بسیار نرم شده
فقط همین
نیم ساعت قبل به سیخ کشیدن جوجه رو بزارید تو فریزر تا یکم حالت یخ زدگی پیدا کنه
تو همون حالت بزنید به سی بزارید رو اتیش
قول میدم بهترین و نرم ترین جوجه رو داشته باشید
Iran, Islamic Republic of
16:23 - 1397/02/15
دوستان میشه جوجه رو توی فریر نگه داری کرد تا هر موقع خواستیم بزنیمبه سیخ
پاسخ ها
سیاوش
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۱
مرجان جون نمیشه طعم‌مواد وارد گوشت نمیشه و از طرفی عطر و بوی زعفرون و مواد چاشنی از بین‌میره .بهتره تازه به تازه درست کنی
Iran, Islamic Republic of
14:03 - 1397/10/21
نکاتی که اوردی درسته منتهی عکسها کبابها سوخته با رعایت این نکات نباید این اتفاق بیوفته .چند تا ریزه کاری هم داره که فقط من میدونم و انتشار اونها بعد مرگم صورت میپذیره خخخ
Iran, Islamic Republic of
12:10 - 1397/11/04
کبابات که کلا سوخته همش!! آخریه هم که اصلا خشک و بی رنگ و رو هست!!! پس این 12 نکته کجاش کاربرد داشته؟؟!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج