۳۷۵۹۷۲
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

سوپ مهمانی: سوپ ذرت با گوجه ی تازه

سوپ ذرت با گوجه ی تازه از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

وب‌سایت آشپزباشی: سوپ ذرت با گوجه ی تازه از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این غذا را می توانید برای تعداد زیادی مهمان تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کره ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • برگ آویشن ۲ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ذرت ۱۰ پیمانه
  • آب ۵ لیوان
  • گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
  • برگ ریحان ۱/۴ پیمانه
  • روغن زیتون به میزان لازم

سوپ مهمانی: سوپ ذرت با گوجه ی تازه

طرز تهیه:

۱- در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط رو به بالا کره را آب کنید. پیاز و برگ آویشن را در آن بریزید و برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. به آن ها ۱ قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه بزنید.

۲- ذرت را به همراه ۴ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و برای ۵ دقیقه بپزید.

۳- سوپ را در چند قسمت در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و کمی بزنید. در صورت تمایل می توانید آن را با اضافه کردن ۱ لیوان آب رقیق کنید.

۴- قبل از سرو سوپ را گرم کنید. همچنین گوجه فرنگی، ریحان و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید.

۵- کمی از ترکیب گوجه فرنگی و کمی روغن زیتون روی سوپ بریزید و آن را میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ ذرت با گوجه ی تازه:

۱ - پیاز را خرد کنید.

۲ - گوجه ها را به قطعات نیم سانتی متری خرد کنید.

۳ - برگ های ریحان را خرد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خوشمزه است ولی یک مشکلی داره این غذا اینکه ذرت سفد است باید قبل پخت باز هم بپزد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج