طرز تهیه «سیر ترشی»؛ معروف و پُرطرفدار
۳۹۸۸۳۹
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
۳۳۷۳۰۷ 
سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
وب‌سایت شور وشیرین: سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
 
مواد لازم:
  • سیر یك كیلوگرم
  • سركه حدود یك لیتر
  • نمك 2 قاشق چایخوری

 

سیر ترشی 
 
طرز تهیه:
 
بوته‌های سیر، در بهار تازه است و برای تهیه این ترشی مناسب می‌باشد. چندین لایه از پوست روی آن‌ها جدا كنید تا حبه‌ها مشخص شوند اما بوته‌ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت دیگر، بوته‌های سیر فقط باید یك لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود.

در فصل‌های دیگر- كه سیر خشك در دسترس می‌باشد- به مدت یك روز آن را بخیسانید. سپس ریشه و پوسته‌های اضافی را بگیرید و آن را در صافی بریزید تا خشك شود.

اگر بوته‌ها ناصاف و فرورفته باشند، بهتر است آن‌ها را حبه‌حبه كنید تا ناهمواری‌ها و دورریز آن‌ها گرفته شود، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید.

سپس سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید، یك قاشق چایخوری نمك به آن بیفزائید و سركه رویش بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می‌رود و سر آن‌ها خالی می‌شود. مجدداً سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود.

با گذشت زمان، رنگ سیر تغییر می‌كند و به سمت قهوه‌ای می‌گراید و پس از چندین سال، كاملاً سیاه و شیرین خواهد شد.

اگر از سركه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده می‌كنید، سیرترشی باكیفیت بالائی خواهید داشت. این ترشی، دست‌كم پس از 2 ماه قابل مصرف است.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 15
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:08 - 1395/07/17
همچین گفتید فکر کردم چی می خواهید یاد بدهید پس لطفاً یاد بگیرید در ترشی سیر مثل شمالیها کمی شیرۀ انگور بریزید و اگر ظرفتان را از ظرفهای کوزه ای استفاده کنید خیلی بهتره و جلوی آفتاب تیز بگذارید و برای سال بعد طعمش را نگذارید این شمالیهای زبل تنهایی بخورند . والله بخدا
-
18:22 - 1396/03/06
میشه توضیح بدین که اگه بخواهیم ترشی سیر رو با پوست درست کنیم باید سیر رو بشوریم یا نه؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
سیررا باید شست
Iran, Islamic Republic of
09:43 - 1397/02/26
سلام سیر رابپزییم بهتراست یا نپخته بگذارید
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۹
به نظرم نپخته بهتره
چون بعدازمدتی که بمونه سیرهاله میشن
Iran, Islamic Republic of
07:54 - 1397/07/09
به نظرم نپخته بهتره
چون اگه بپزی بعدازمدتی له میشن
Iran, Islamic Republic of
18:08 - 1397/07/09
سیر که سبز میشه دلیلش جیه میشه توضیح بدین ؟
پاسخ ها
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
باسلام من هم همین مشکل را دارم
Iran, Islamic Republic of
19:28 - 1397/07/22
سیر ترشی رو بعد از چه مدتی میشه مصرف کرد
Iran, Islamic Republic of
19:28 - 1397/07/22
سیر ترشی رو بعد از چه مدتی میشه مصرف کرد
Iran, Islamic Republic of
18:19 - 1397/08/30
سیر ترشی رو بعد از چه مدتی میشه مصرف کرد
Iran, Islamic Republic of
18:24 - 1397/09/05
آیا عسل هم اضافه میکنند
Iran, Islamic Republic of
02:13 - 1397/09/15
من سیرترشی گذاشتم سرکه کم اوردم یه لیوان اب ریختم با نبات هم درست کردم مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج