طرز تهیه توپک زیتون پنیری
توپک زیتون پنیری، از آن مخلفات خوشمزه و باکلاس است، برای اینکه تنوع به خرج دهید و زیتون را کمی متفاوت تر کنار غذا میل کنید. درست کردن این زیتون های پنیری کار سختی نیست. به شما پیشنهاد می دهیم حتما آن را درست کنید.
- پنیر چدار رنده شده ۲ فنجان
- آرد ساده ۱ و ۱/۴ فنجان
- کره آب شده ۱/۲ فنجان
- زیتون بدون هسته ۴۸ عدد

۲. به همین ترتیب توپک های زیتون را آماده کنید و کف سینی فر بچینید. سپس روی سینی را بپوشانید و آن را حداقل ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
۳. فر را از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. توپک های زیتون پنیری را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن برشته و طلایی شود. سپس سینی را خارج کنید و این توپک های خوشمزه را همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.
ارسال نظر