۴۹۱۲۶۰
۵ نظر
۵۰۰۴
۵ نظر
۵۰۰۴
پ

احمد خاتمی: یک شال روی سر می‌اندازند و اسمش را حجاب می‌گذارند

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه فاطمه‌(س) احیاگر گفتمان ولایت شد گفت: شعار عملی حضرت فاطمه‌(س)، تا آخرین نفر، تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون در دفاع از ولایت است.

خبرگزاری تسنیم: حجت الاسلام والمسلمین سید‌احمد خاتمی اظهار‌داشت: امروز جهان اسلام محب صدیقه کبری‌(س) است و در روز عزای فاطمی همه عزادار فاطمه زهرا‌(س) هستند.

وی با اشاره به اینکه فاطمه نوری است که رموز زیادی دارد افزود: مثل ما به حضرت فاطمه‌(س)، مثل دریای بیکرانی است که ما به اندازه یک لیوان آب توانسته‌ایم از او بهره بگیریم.

امام جمعه موقت تهران افزود:یکی از زنان پیامبر‌(ص) (عایشه) در کتاب "اربعون حدیث" با بیان چهل حدیث در فضائل حضرت امیرالمومنین‌(ع) و حضرت زهرا‌(س) می‌گوید، مکرر دیدم که وقتی به پیغمبر‌(ص) خبر ورود فاطمه زهرا‌‌(س) را می‌دادند، پیامبر به استقبال او می‌رفت و با همراهی حضرت فاطمه‌(س) را جای خودش در مجلس می‌نشاند.

وی با بیان اینکه فاطمه زهرا‌(س) احیاگر یک گفتمان در تاریخ بود خاطرنشان کرد: صدیقه طاهره(س) گفتمان جدیدی به نام گفتمان ولایت را احیا کرد و در راه آن جان خود را هم فدا کرد.

خاتمی با اشاره به اینکه البته حضرت زهرا‌(س) در بسیاری از موارد الگو و صاحب گفتمان است گفت: گفتمان فاطمه در عبادت خداوند به معنی خاص اینگونه بود که برای بندگی و عبادت خدا از بس به نماز ایستاده بود که پاهایش ورم داشت.

وی با بیان اینکه فاطمه در منزل به‌گونه‌ای رفتار می‌کرد که علی‌(ع) با فراغت بال به امور جامعه می‌پرداخت و در جنگ‌ها شرکت می‌کرد افزود: روز عاشورا امام حسین‌(ع) خود را مدیون دامان پاک مادرش می‌داند و می‌فرماید: "انا ابن فاطمه الزهرا(س)".

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امت اسلام فردی عابدتر از فاطمه(س) به خود ندیده است تصریح کرد: فاطمه‌ای که می‌فرماید نه مردی او را ببیند و نه او مردی را می‌بیند، در صحنه دفاع از علی(ع) روسری بلندی به سر می‌کند و محکم می‌بندد و بعد چادر به سر می‌کشد و زنان بنی‌هاشم دورش را احاطه می‌کنند و فاطمه وارد صحنه می‌شود و تکلیف خود را ادا می‌کند.

وی با بیان اینکه یک شال روی سر می‌اندازند و اسمش را حجاب می‌گذارند گفت: این یک تحریف در حجاب است و فاطمه در این صحنه نگینی در بین سایر بانوآن بود.

خاتمی با اشاره به اینکه حضور در اجتماع باید عفیفانه باشد افزود: تکلیف از حضور در اجتماع مانعی برای عفیف بودن نیست و زنان جامعه اسلامی باید از سرور زنان عالم درس بگیرند.

وی با تبیین زندگی سیاسی حضرت زهرا‌(س) اظهار داشت: فاطمه زهرا‌(س) در عرصه سیاسی تشخیص داد بعد از پیامبر‌(ص) دفاع از علی‌(ع) دفاع از اسلام است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه فاطمه‌(س) احساس کرد که برای دفاع از مکتب اسلام باید جانش را فدا کند گفت: صدیقه طاهره(س) می‌دانست که دفاع از علی‌(ع) هزینه دارد و هزینه‌اش دادن جانش است.

وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه‌(س) به ما آموخت در عرصه تکلیف‌مداری نباید تحت تاثیر جو بود و یا نباید تحت تاثیر موج قرار گرفت خاطر‌نشان کرد: شعار عملی حضرت فاطمه‌(س)، تا آخرین نفر، تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون در دفاع از ولایت است.

خاتمی افزود: این شعار عملی اینگونه بود که فاطمه‌(س) را از نفس انداختند اما وصیت کرد که شبانه غسلم دهید، شبانه کفن کنید و شبانه به خاک بسپارید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اول باید درمورد حجاب فرهنگ سازی شود. بعد سازمانها و مراکز دولتی از پذیرفتن پرسنل و ارباب رجوع بدحجاب خودداری کنند. وگرنه تو خیابون نمیشه برخورد کرد. اما ظاهرا کسانی در پشت پرده هستند که با سهل انگاری یا از روی عمد به این منکر دامن میزنند.

    • بدون نام

      بدبختیه جووناست

    • بدون نام

      نمیدونم چرا کسی اینجا کامنت نمیذاره ،نه اینکه حرفی برای گفتن نباشه ها اما فکر میکنم ، یعنی فکر میکنم ، خوب یعنی فکر میکنم ، من برم و درب را ببندم .بای بای

    • بدون نام

      این جور جوناباخودشون فکر میکنند با این کارا مردم فکر میکنند ساکن بالا شهرند ولی مردم بااولین نگاه میفهمند اینا مال روستاهای اطرافن اخه خیلی تابلوءن

    • بینام

      حجاب.؛حس، فکر،چشم، نیت ووجدان انسان است، که چطور در مورد اشخاص قضاوت کند.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج