۴۹۷۳۰۶
۴ نظر
۵۰۰۵
۴ نظر
۵۰۰۵
پ

پاناکوتای لیمویی را بدون فر درست کنید

پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

وب سایت آشپزباشی : پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.
مواد لازم:

  • خامه ۲ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • شکر ۱/۳ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
  • میوه یک و نیم پیمانه
پاناکوتای لیمویی را بدون فر درست کنید
طرز تهیه:

۱- خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.

2- در این میان پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.

۳- ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.

4- مواد را از روی حرارت برداشته و در ۶ قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

۵- با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی:

۱ - به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.

2 - پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.

۳ - اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

4 - میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از ۴ ورق ژلاتین هم استفاده کنید.

۵ - از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.

6 - دسر باید حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • شکوفه

      همیشه برای من سواله که چه نوع خامه ای باید استفاده بشه.خامه صبحانه یا....؟؟

    • مهسا

      عزیزم شکوفه بامن دوست می شی اسمت خیلی خوبه

    • بدون نام

      خامه شیرینی پزی و قنادی منظور هست

    • شکوفه

      ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج