جاباما
۵۱۱۰۲۰
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

در این مطلب طرز تهیه یک ساندویچ ساده و خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: در این مطلب طرز تهیه یک ساندویچ ساده و خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
  • اسفناج (بخارپز شده): یک دوم پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • کدو (بخارپز و اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • ژامبون گوشت: ۳ ورقه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پنیر چدار: ۱ ورقه
  • نان گرد: ۱ عدد

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ
روش پخت:
۱. نان را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و قسمت زیر آن را روی سطح صافی قرار دهید.

2. کدو را روی یک قسمت از نان بچینید. سپس اسفناج را در کنار آن بگذارید.

۳. به ترتیب گوجه فرنگی و قارچ را روی مواد بگذارید. بعد پنیر چدار را روی آن قرار دهید.

4. نان حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس از فر خارج کنید.

۵. ژامبون را روی پنیر بچینید.

6. تخم مرغ را عسلی کرده و روی پنیر قرار دهید. بعد طرف دیگر نان را روی آن بگذارید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج