۵۲۲۵۹۲
۵۴۵۲
۵۴۵۲
پ

طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ

اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.

ماهنامه سفره ایرانی - سپیده رسولی: اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.

• مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
• مدت زمان پخت: 25 دقیقه
• میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:
  • کره: ۲ ق س
  • قارچ (اسلایس شده): ۳۵۰ گرم
  • سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
  • اسفناج تازه (خرد شده): ۴ پیمانه
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
  • خمیر هزار لایه: یک ورقه
  • تخم مرغ (مخلوط شده با یک قاشق چای خوری آب): یک عدد

طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ
روش تهیه:
۱. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و حدود ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک الی ۲ دقیقه تفت دهید. اسفناج تازه خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید. حدود ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.
۲. ورقه خمیر هزار لا روز کاغذ روغنی پهن کرده و آن را برش دهید.
۳. قارچ و اسفناج تفت داده شده را وسط خمیر قرار دهید.
۴. پنیر رنده شده روی مواد قرار دهید.
۵. ابتدا قسمت پایانی خمیر را روی مواد تا کرده و سپس کناره های خمیر را روی هم قرار دهید.
۶. خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری آب زده و با برس روی خمیر پخش کنید.
۷. خمیر را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج