adexo3
۵۲۴۸۲۵
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

تحقق عدالت جنسیتی در آزمون استخدامی

آزمون استخدامی سال گذشته در حالی با تعویق برگزار شد که به دستور رییس جمهور تبعیض جنسیتی آن برطرف شد و آنطور که روحانی در نخستین مناظره انتخابات گفت: بیش از ۵۳ درصد پذیرفته شدگان این آزمون «زن» بودند.

خبرگزاری ایسنا: آزمون استخدامی سال گذشته در حالی با تعویق برگزار شد که به دستور رییس جمهور تبعیض جنسیتی آن برطرف شد و آنطور که روحانی در نخستین مناظره انتخابات گفت: بیش از ۵۳ درصد پذیرفته شدگان این آزمون «زن» بودند.

قراربود سومین آزمون استخدامی مشترک فراگیر، شهریورماه سال گذشته برگزار شود ولی با پیگیری‌های شهیندخت مولاوردی - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده - برای رفع تبعیض جنسیتی ،دکتر روحانی ۱۰ مرداد ماه دستور داد تا هنگام اطمینان از تأمین حقوق زنان در فرصت‌های شغلی، آزمون استخدامی به تعویق بیفتد و سهمیه‌های جنسیتی در جهت رعایت عدالت اصلاح شود.

بر اساس گزارش سازمان اداری و استخدامی کشور، در سومین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی ۲۹ هزار و ۲۵۱ فرصت شغلی وجود داشت که ۸۰۳۸ فرصت شغلی برای زنان و ۱۱ هزار و ۳۶۵ فرصت شغلی برای مردان و ۹۸۴۸ فرصت شغلی به صورت مشترک - که عمدتا قابل احراز از سوی داوطلبان زن بود- با حضور ۱۴ دستگاه اجرایی فراهم شده بود.

آزمون استخدامی پس از اعمال تاخیر دو ماهه برای تامین سیاست‌های ابلاغی رئیس جمهور ۲۱ آبان ماه سال ۹۵ برگزارشد و نتایج اولیه آزمون که مشتمل بر پذیرش دو تا سه برابر ظرفیتی داوطلبان بود در۵ دی ماه سال گذشته اعلام شد. در این آزمون۴۵۲ هزار و ۶۴۸ داوطلب مشتمل بر ۲۸۱ هزار و۹۸۳ داوطلب زن (۶۲.۲۹ درصد) و ۱۷۰ هزار و ۶۶۵ مرد (۳۷.۷۱ درصد) ثبت نام کرده بودند که پس از برگزاری آزمون ۴۱ هزار و ۱۳۴ نفر به عنوان پذیرفته شده مرحله اول آزمون تعیین شدند که از این تعداد ۲۱ هزار و ۹۵۴ نفر زن (۵۳.۳۷ درصد) و ۱۹ هزار و ۱۸۰ مرد (۴۶.۶۳ درصد) است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • الف الویری

      اولا عدل یعنی وضع الشیء فی موضعه یعنی هر چیز سر جاش. کی گفته عدالت یعنی مساوات ؟؟ !! اتفاقا اگر تساوی در استخدام زنان رعایت شود ظلم است !! نه عدالت !!!
      زیرا اولا زن واجب النفقه مرد است و مرد بیچاره را به خاطر نفقه و مهریه میندازن زندان !!

      پس باید مرد در اولویت جدی استخدام باشد مگر در مشاغلی چون مامایی و معلمی و یکی دو شغل دیگر که چاره ای نداریم جز استفاده از زنان

      چرا کاری میکنیم که زنان با تحصیل بالا و اشتغال و در آمد احساس استغنا و برتری کاذب کنند و آنهمه طلاق شکل بگیرد ؟؟؟

      چرا اینهمه زن در ادارات و موسسات بجای بچه آوری و تربیت نسل مهذب پشت میزها از 7 صبح تا 5 عصر اسیرند و جای مردان مجرد بیکار را گرفته اند ؟؟

      واقعا در واژگونه عمل کردن استادیم. استاد !!!!


      خلاصه سوراخ دعا را گم کرده ایم !!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج