ساده ترین دستور پخت برای «کیک هویجِ عصرانه»
این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
  
    مواد مورد نیاز:
- ۷۵ گرم آرد
 - ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
 - ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
 - ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
 - ۲ عدد هویج رنده شده
 - ۵۰ گرم گردو خرد شده
 - ۳۰ گرم پودر نارگیل
 - ۷۵ گرم شکر قهوه ای
 - ۲ عدد تخم مرغ
 - ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
 - ۷۵ گرم کره ذوب شده
 
مواد لازم برای آیسینگ:
- ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
 - ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
 - ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
 
  2- آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.
  
3- گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

۴- تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

۵- مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

۶- سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

۷- برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.
  
    8- سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.
  
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
نظر کاربران
واقعاً پنیر ماسکارپونه در ایران موجود است ؟
بله هست مارک کاله همه جام پیدا میشه .
الان این ساده بود