۶۰۵۴۴۸
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

چرا باید نان تیره‌ مصرف کرد؟

یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بر ضرورت فرهنگ سازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان تاکید کرد و گفت: ما آمادگی داریم همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس دار و کم نمک گام برداریم.

خبرگزاری تسنیم: محمد کاظم زاده با اشاره به اینکه کیفیت آرد و نان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد، اظهار داشت: متاسفانه ما هنوز نتوانسته‌ایم مردم را با آرد سالم آشنا کنیم و مطالبات مردم را برآورده سازیم.

وی به نگاه فرابخشی در خصوص رساندن غذای سالم به سفره شهروندان اشاره کرد و افزود: ارتباط بیشتر سازمانها، شناسایی و بررسی مشکلات موجود و در مجموع تعهد استانی می‌تواند شرایط بهتری را برای دریافت نان سالم فراهم سازد.

کاظم زاده با بیان اینکه آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیره تر به عنوان نان سالم نیازمند آگاه سازی و تغییر در فرهنگ مردم است، اظهار کرد: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس دار و کم نمک گام بردارد.

نان تیره تر، گویای غنی تر و سالم تر بودن است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، با تاکید بر پیشبرد آرد تولیدی کارخانه‌ها به سمت سالم سازی گفت: معاونت غذا و دارو نیز با استفاده از ظرفیت‌های رسانه ای به ویژه صدا وسیما این بینش را به مردم خواهد داد که نان تیره تر، گویای غنی تر و سالم تر بودن آن است.

کاظم زاده افزود: نگاه مدیریت غذا به کارخانه‌ها نگاه حمایتی است و همه تلاش ما تحقق سلامت مردم و بالا بردن کیفیت محصولات غذایی به ویژه نان است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      احمدی نژاد نان راگران کرد به امید اینکه کیفیت خوب شود گند زد شما هم این سیا ست را بخرج بدهید وگرانتر کنید

    • بدون نام

      آردتیره همان آردهاکه با سنگ وخاک خاشاک به خورده مردم میدیید

    • بدون نام

      در مشهد ، حتی نان های سنگک را نیز ، شور می پزند.....یا.....نان هایی می پزند که روغن از آنها می چکد بازرس ها فقط ، چونه ی خمیر یا نان را وزن می کنند و بای بای می کنند نمیدانیم به کجا شکایت کنیم نان در مشهد ، افتضاح است کسی به فکر نان نیست......

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج