۶۰۷۲
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

دادگاه مخصوص شیعیان عربستان اعلام کرد:

طلاق در ماه رمضان اجرا نخواهد شد

دادگاه اوقاف و وصایای استان شیعه نشین قطیف عربستان وابسته به وزارت دادگستری این کشور، طلاق در ماه مبارک رمضان را متوقف و اعلام کرد که دادگاه ها در این ماه مبارک، صیغه طلاق را جاری نخواهند کرد.

دادگاه اوقاف و وصایای قطیف عربستان، صیغه طلاق را در ماه مبارک رمضان جاری نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا، دادگاه اوقاف و وصایای استان شیعه نشین قطیف عربستان وابسته به وزارت دادگستری این کشور، طلاق در ماه مبارک رمضان را متوقف و اعلام کرد که دادگاه ها در این ماه مبارک، صیغه طلاق را جاری نخواهند کرد.

حجت الاسلام شیخ محمد الجیرانی، قاضی دادگاه شیعیان در جلسه ای که روز گذشته با حضور مسوولان دفاتر ازدواج و طلاق برگزار شد بر لزوم عدم اجرای طلاق در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و این امر را عامل توافق زوجین و بازگشت به زندگی خواند.

وی در این باره گفت: با توجه به معنویت و فضایلی که در ماه مبارک رمضان وجود دارد عدم اجرای حکم طلاق در این ماه مبارک، احتمال بازگشت زوجین به زندگی را افزایش می دهد.

حاضران در این جلسه به بررسی شیوه های مختلف برخورد با متقاضیان طلاق برای بازگشت به کانون خانواده پرداختند.

منبع: تابناک

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج