ترشی لیته گوجهفرنگی و بادمجان
در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
مجله سرآشپز: در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
مواد مورد نیاز
- بادمجان: ۶۰۰ گرم
 - گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
 - سرکه سفید: ۱ پیمانه
 - سرکه قرمز: ۱ پیمانه
 - هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه
 - فلفل دلمهای سبز (نگینی خردشده): ۱ عدد
 - فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
 - سیر (خردشده) ک ۳ حبه
 - زردچوبه: ۱ ق چ
 - سیاه دانه: ۱ ق س
 - نمک: سه و یک دوم ق س
 - آب: ۱ پیمانه
 

روش پخت
۱. پوست بادمجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمهای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.
۲. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادمجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
۳. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشهای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر