جاباما
۶۱۸۷۱۵
۹۸۱۰
۹۸۱۰
پ

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مجله سرآشپز: در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مواد مورد نیاز

  • بادمجان: ۶۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱ پیمانه
  • سرکه قرمز: ۱ پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای سبز (نگینی خردشده): ۱ عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
  • سیر (خردشده) ک ۳ حبه
  • زردچوبه: ۱ ق چ
  • سیاه دانه: ۱ ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: ۱ پیمانه

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

روش پخت

۱. پوست بادمجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

۲. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادمجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

۳. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

۴. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه‌ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج