۶۳۱۶۳۱
۸ نظر
۵۱۲۲
۸ نظر
۵۱۲۲
پ

طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده

اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

مواد لازم :
  • مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم
  • یخ (خرد شده) نصف لیوان
  • شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ
  • نشاسته ذرت ۱ ق غ
  • سیر سه حبه
  • پودر سیر ۱ ق چ
  • جوز رنده شده ۱/۲ ق چ
  • پودر زنجبیل ۱ ق چ
  • پاپریکا ۱ ق چ
  • آویشن ۱ ق چ
  • تخم گشنیز ۱ ق چ
  • فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ
  • نمک ۱ ق غ
  • خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
  • هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده
طرز تهیه:
  1. ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
  2. کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
  3. این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
  4. بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
  5. بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
  6. به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      چشم حتما
      پسته کیلو 300 هزار تومن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به جاش باقالی بریز

      • بدون نام

        تو اگه خیلی کالباس درست کنی پسته نریز

      • بدون نام

        خلال پسته کیلویی 300 نیست کیلویی 440 تومنه خخخ

    • بدون نام

      کالباس خونگی عالیه

    • بدون نام

      کالباس خونگی عالیه

    • زهرا

      من توی کالباسم خیلی حفره ایجاد میشه و کلا اسفنجی میشه چیکار کنم؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شاید باید بیشتر فشارش بدی تا قشنگ حفره هاش پر بشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج