اَرده خانگی؛ مقوی در حد بنز!
ارده و شیره انگور، یکی از گزینه های شیرین و مقوی برای صبحانه است که در سراسر ایران مردم آن را مصرف می کنند. برای اینکه از اصل بودن ارده کاملا مطمئن باشید، می توانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید.
ارده در واقع خمیر کنجد است که اگر در خانه آن را تهیه کنید شاید برایتان بهصرفه تر تمام شود و غلظت و کیفیت آن هم همانی شود که دوست دارید.
برای این کار باید کنجد سبوس دار (با پوست) داشته باشید
مواد لازم
یک پیمانه دانه های خام کنجد
۳ تا ۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. یک لایه نازک از دانه های سبوسدار کنجد را داخل سینی فر بریزید.
۳.کنجدها را به مدت ۸ دقیقه در فر برشته کنید. هر چند وقت یکبار هم بزنید تا همه جای کنجدهای برشته شوند. البته اجازه ندهید تا دانه ها خیلی قهوه ای شوند.
۴.دانه های برشته شده را داخل آسیاب برقی بریزید و هم بزنید تا پودر شوند.
۵.روغن زیتون را اضافه کنید. البته باید در هر مرتبه فقط یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا به خورد هم بروند. در نهایت باید خمیر نرمی به دست بیایید. البته نباید خمیر شل و روان باشد.
۶. هم زدن را تاحدی ادامه دهید که خمیر کاملا نرم و یکدست شود.
۷.سپس آن را داخل شیشه بریزید. در آن را محکم ببندید و چندین ماه در یخچال نگهدارید.
از این ارده می توانید برای تهیه حمص - دیپ و پیش غذای لبنانی - هم استفاده کنید.
نظر کاربران
والا تا جایی که ما ارده خوردیم ارده یه مایع شل و روان بوده که بعد از مخلوط شدن با شکر یا شیره یکم سفت میشه نه این که خودش از اول حالت خمیری داشته باشه.